Πώς να αποφύγετε τη χειρότερη κυκλοφορία Σαββατοκύριακου στις 4 Ιουλίου

Η ΑΑΑ εκτιμά ότι 44,2 εκατομμύρια Αμερικανοί θα ταξιδέψουν πάνω από 50 μίλια από το σπίτι κατά τη διάρκεια των διακοπών του τέταρτου Ιουλίου, γεγονός που σημαίνει ότι αυτό το καλοκαίρι θα μπορούσε να είναι η πιο πολυσύχναστη ημέρα ανεξαρτησίας.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να βγούμε από το Dodge όταν πηγαίνετε διακοπές. Αλλά μερικές φορές να επιστρέψουμε στο Dodge μπορεί να είναι εξίσου δύσκολο.

Οι λαοί στο Waze , το app-must-drive app, θέλουν να κάνουν το επερχόμενο Σαββατοκύριακο διακοπών ακόμα πιο ευχάριστο, κρατώντας σας εκτός κυκλοφορίας.

Εδώ είναι οι κορυφαίες συμβουλές τους για την αποφυγή της αιχμής snarls κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου διακοπών. Ενώ είστε σε αυτό, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις συμβουλές για ένα ασφαλέστερο οδικό ταξίδι .

Αφήνοντας την πόλη για Σαββατοκύριακο διακοπών

Βγείτε στο δρόμο μέχρι τις 7πμ. Μην υποθέτετε ότι μπορείτε να νικήσετε την κίνηση αφήνοντας την εργασία σας νωρίς την Παρασκευή, αφού όλοι οι άλλοι θα έχουν την ίδια ιδέα.

Αναμείνετε την κυκλοφορία στην κορυφή γύρω από το μεσημέρι και πάλι μεταξύ 14:00 και 17:00 την Παρασκευή 30 Ιουνίου, όταν οι οδηγοί διακοπών συγκρούονται με την κανονική ώρα αιχμής.

4 Ιουλίου πυροτεχνήματα

Την Τρίτη 4 Ιουλίου, ο κύριος όγκος της κυκλοφορίας θα είναι μεταξύ 3 μ.μ. και 6 μ.μ. σε μεγάλες πόλεις όπως η Βοστώνη, το Σικάγο και το Λος Άντζελες, καθώς οι κάτοικοι επιστρέφουν σπίτι μετά από ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο διακοπών και άλλοι φθάνουν για εορτασμούς πυροτεχνημάτων. Εάν πηγαίνετε σε μια γιορτή πυροτεχνημάτων σε μια μεγάλη πόλη, περιμένετε σοβαρή κυκλοφορία αρκετές ώρες πριν αρχίσουν τα πυροτεχνήματα και στη συνέχεια από τις 22:00 έως τα μεσάνυχτα, καθώς όλοι φεύγουν από την τοποθεσία θέασης.