Οι καλύτερες ιδέες για τους σπουδαστές στη μέση σχολείο

Ιδέες για το επόμενο Field Trip του σπουδαστή μέσου σχολείου

Οι μαθητές του μέσου σχολείου είναι έτοιμοι να βουτήξουν σε εκδρομές πεδίου που ξεπερνούν μια απλή έξοδο μακριά από την τάξη. Και οι καλύτερες ιδέες για ταξίδια στο μέσο σχολείο που μπορείτε να βρείτε για αυτή την ηλικιακή ομάδα συνδυάζουν τη διασκέδαση με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Σχεδιάστε ένα ασφαλές ταξίδι στον τομέα σας, οι μεσαίοι μαθητές σας δεν θα ξεχάσουν σύντομα.

Εστιατόρια πεδίων στο εστιατόριο

Τα εστιατόρια είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε τα παιδιά σε ένα ταξίδι διότι μπορούν να πάνε σε ένα γύρο πίσω από τη σκηνή της κουζίνας, να μάθουν για τις διαφορετικές θέσεις εργασίας στον κλάδο των εστιατορίων, να δουν παραδείγματα ασφάλειας τροφίμων και να παρακολουθήσουν τους σεφ να προετοιμάσουν συνταγές.

Τα εστιατόρια μπορούν να περιλαμβάνουν μια πιτσαρία, μια αλυσίδα γρήγορου φαγητού και ένα δείπνο, για να αναφέρουμε μερικά. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή ενός εστιατορίου για να ρυθμίσετε το ταξίδι σας.

Αεροδρόμιο

Μετά τις 9/11, οι περιηγήσεις στο αεροδρόμιο δεν είναι τόσο εύκολα διαθέσιμες όσο ήταν κάποτε. Αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά αεροδρόμια που προσφέρουν περιηγήσεις. Αυτές οι εκδρομές θα λάβουν μεσαία schoolers μέσω του τερματικού σταθμού, διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων, χειρισμός αποσκευών και άλλα. Ελέγξτε με μικρότερα αεροδρόμια κοντά στην πόλη σας, αν τα μεγαλύτερα αεροδρόμια κοντά σας δεν προσφέρουν πλέον περιηγήσεις. Τα γραφεία διοίκησης του αεροδρομίου θα πρέπει να έχουν πλήρη στοιχεία σχετικά με τα δρομολόγια της ομάδας σας.

Καταφύγιο άγριας ζωής

Τα ιερά είναι εξαιρετικά μέρη για να γίνουν στενά και προσωπικά με μια ποικιλία ζώων και να μάθουν για το περιβάλλον, τους φυσικούς πόρους και πολλά άλλα. Τα ιερά συνήθως είναι πολύ άνετα σε μεγάλες και μικρές τουριστικές ομάδες. Οι περισσότεροι ζητούν να καλέσετε το ιερό για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού εκ των προτέρων.

Ταχυδρομείο

Θέλετε να παρακολουθήσετε το ταξίδι μιας επιστολής μέσω του τοπικού ταχυδρομείου; Περπατήστε μέσα από τις πίσω πόρτες του ταχυδρομείου. Οι σπουδαστές μπορούν να δουν τις μηχανές να ταξινομούν το ταχυδρομείο, να δουν τους εργάτες να χειρίζονται το ταχυδρομείο και να μάθουν περισσότερα για το πώς λειτουργεί το ταχυδρομείο για να φέρει επιστολές, πακέτα και ακόμη και λογαριασμούς στα σπίτια των γονέων τους.

Προσπαθήστε να επισκεφθείτε ένα μεγαλύτερο ταχυδρομείο στην περιοχή σας και στη συνέχεια να οργανώσετε μια περιοδεία σε ένα ταχυδρομείο αγροτικής, ώστε τα παιδιά να μπορούν να δουν τη διαφορά στις ρυθμίσεις. Καλέστε τον τοπικό αριθμό του ταχυδρομείου για να ρωτήσετε για μια ομαδική περιήγηση.

Θερμοκήπιο

Μάθετε για τις οικογένειες φυτών και την ποικιλομορφία τους όλο το χρόνο. Κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας θερμοκηπίου, οι μαθητές μπορούν να δουν τα πάντα, από κάκτους μέχρι τροπικά φυτά που πιθανώς δεν αναπτύσσονται στην περιοχή σας. Ορισμένα θερμοκήπια έχουν επίσης κήπους βοτάνων για να προσθέσετε στην εμπειρία εκμάθησης σας. Καλέστε καλά το θερμοκήπιο εκ των προτέρων για να οργανώσετε μια περιοδεία. Ορισμένοι απαιτούν προειδοποίηση 2-3 εβδομάδων.

Αρχική σελίδα συνταξιοδότησης

Τα σπίτια συνταξιοδότησης είναι γεμάτα ζωηρά ηλικιωμένους που θα ήθελαν να μοιραστούν ιστορίες από την παιδική τους ηλικία. Πολλοί είναι ταλαντούχοι διασκεδαστές που μπορούν να πουν υπέροχα αστεία, να τραγουδούν, να χορεύουν και να εκτελούν μια μαγική παράσταση. Επιπλέον, η επίσκεψη των ηλικιωμένων με παιδιά είναι ένα μεγάλο μάθημα στη διδασκαλία του σεβασμού. Καλέστε τον διευθυντή του σπιτιού για να δείτε αν μπορεί να φιλοξενηθεί η ομάδα σας.

Μουσείο

Τα παιδιά της μέσης εκπαίδευσης μπορούν να χειριστούν λίγο περισσότερη ελευθερία από τα παιδιά δημοτικού σχολείου και ένα μουσείο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να σπάσετε την τάξη σας σε μικρές ομάδες για να εξερευνήσετε τα μουσεία τέχνης, φυσικής ιστορίας, τεχνολογίας και επιστήμης. Ο διευθυντής του μουσείου μπορεί να προγραμματίσει την ομάδα σας για μια περιοδεία πίσω από τη σκηνή.

Αθλητικές εκδηλώσεις

Τα αθλητικά γεγονότα αποτελούν μεγάλη ανταμοιβή για τους μαθητές της μέσης εκπαίδευσης. Πολλές αθλητικές ομάδες έχουν ειδικές μέρες ενσωματωμένες στα παιχνίδια τους για να τιμήσουν τους μαθητές για τις ακαδημαϊκές τους προσπάθειες. Επικοινωνήστε με τον συντονιστή των εκδηλώσεων της ομάδας για να μάθετε ποιες ημέρες διατίθενται ειδικά για τους μαθητές.

Λούνα παρκ

Όταν ο καιρός ζεσταίνει ή πριν κλείσει το πάρκο για το χειμώνα, πάρτε τα παιδιά σε οποιοδήποτε πάρκο ψυχαγωγίας για να αποφύγετε κάποιο ατμό. Επικοινωνήστε με το πάρκο ψυχαγωγίας εκ των προτέρων για να δείτε εάν θα μπορούσαν να σας δώσουν μια περιήγηση πίσω από τα παρασκήνια των επιχειρήσεων λούνα παρκ.

Το εμπορικό κέντρο

Ενώ τα μεμονωμένα καταστήματα συνθέτουν ένα εμπορικό κέντρο, υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα επιχειρήσεων που δεν βλέπετε καν όταν επισκέπτεστε το αγαπημένο σας εμπορικό κέντρο. Οι μαθητές θα μάθουν πώς οι επιχειρήσεις μισθώνουν το χώρο, πώς διαχειρίζεται το απόθεμα και τι κάνει ένα επιτυχημένο εμπορικό κέντρο.

Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή εμπορικών κέντρων για την περιοδεία σας πίσω από τη σκηνή.