Πώς να παίξετε Πάω σε ένα πικνίκ

Ένα κλασικό παιχνίδι μνήμης για παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω

Ψάχνετε για ένα μεγάλο αυτοκίνητο παιχνίδι για να παίξετε με τα παιδιά που αρχίζουν τους αναγνώστες; Αυτό το παιχνίδι μνήμης κατηγοριοποίησης με βάση το αλφάβητο είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω ή για ελαφρώς νεότερα παιδιά που έχουν μάθει τους ABCs. Δεν χρειάζεστε ένα σκάφος παιχνιδιών ή άλλα υλικά, γι 'αυτό είναι ιδανικό για μεγάλες βόλτες με αυτοκίνητο, εκδρομές με τρένο και, φυσικά, πικνίκ. Αυτό είναι ένα από τα πακέτα μας για αυτοκίνητα και ταξίδια για παιδιά νεαρής σχολικής ηλικίας.

Πώς να παίξετε Πάω σε ένα πικνίκ

Αυτό το παιχνίδι μνήμης αλφάβητου μπορεί να παιχτεί με μόλις δύο παίκτες, αλλά είναι πολύ πιο διασκεδαστικό όταν ολόκληρη η οικογένεια ενώνει.

Αρχικά, ένα άτομο το ξεκινά λέγοντας: "Πάω σε ένα πικνίκ και φέρνω ..." ακολουθούμενος από κάτι που μπορείτε να φάτε που αρχίζει με Α, όπως "... μήλα" ή " ... αγκινάρες. "

Ο δεύτερος παίκτης επαναλαμβάνει αυτό που είπε ο πρώτος, αλλά προσθέτει ένα φαγητό που ξεκινά με το Β. «Πάω σε ένα πικνίκ και φέρνω μήλα και μπανάνες».

Συνεχίστε με τον επόμενο παίκτη επαναλαμβάνοντας τη γραμμή με τα δύο πρώτα στοιχεία και προσθέτοντας κάτι που ξεκινά με το C. "Πάω σε ένα πικνίκ και φέρνω μήλα, μπανάνες και καλαμπόκι".

Και ούτω καθεξής με το D και το υπόλοιπο αλφάβητο. Καθώς το παιχνίδι συνεχίζεται, γίνεται όλο και πιο δύσκολο, επειδή ο παίκτης πρέπει να βρει ένα στοιχείο για τον τίτλο του και επίσης να ανακαλέσει όλα τα στοιχεία που ήρθαν πριν.

Κανόνες:

Όσο περισσότερο παίρνετε στο αλφάβητο, τόσο πιο δύσκολο γίνεται το παιχνίδι. Εάν ένας ενήλικας ξεχάσει ένα αντικείμενο, αυτός ή αυτή είναι έξω. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι, διστάστε να δώσετε συμβουλές ή επιπλέον προσπάθειες στα παιδιά.

Ο τελευταίος παίκτης που μπορεί να επαναλάβει όλα τα στοιχεία της λίστας κερδίζει.

Οι νεότεροι παίκτες μπορούν να παίξουν σε μια ομάδα με έναν ενήλικα αν το επιλέξουν. Αν θέλουν να παίξουν μόνοι τους, επιτρέψτε τους να έχουν επιπλέον χρόνο ή περισσότερες πιθανότητες ανά γύρο, αν συμφωνούν οι άλλοι παίκτες.

Παραλλαγές:

Εάν παίζετε με παιδιά προσχολικής ηλικίας, μπορείτε να εξαλείψετε το μέρος μνήμης του παιχνιδιού και να το κάνετε μόνο ένα παιχνίδι αλφάβητου.

Σε αυτή την έκδοση, ένας παίκτης πρέπει να βρει ένα στοιχείο που αρχίζει με το επόμενο γράμμα, αλλά δεν χρειάζεται να ανακαλέσει όλα τα στοιχεία που ήρθαν πριν από αυτό.

Το παιχνίδι μπορεί εύκολα να φρεσκαριστεί αλλάζοντας όπου πηγαίνετε. Για παράδειγμα:

Μεγαλύτερα αυτοκίνητα και ταξίδια

Περισσότερες Συμβουλές για οδικά ταξίδια με παιδιά