Ημέρα του Πατέρα δώρο ιδέες του ταξιδιού

Ταξίδια στον Delight μπαμπά την ημέρα του πατέρα

Αν είστε κολλημένοι στο τι να δώσετε στον μπαμπά για την Ημέρα του Πατέρα - και το ντουλάπι του απλά δεν μπορεί να φιλοξενήσει ένα ακόμα πουκάμισο - αυτό ίσως είναι το έτος για να του δώσει το δώρο του ταξιδιού. Βγάλτε τον έξω από το αυτοκίνητο, μακριά από το γραφείο του και από τον καναπέ, και τον στείλετε στον κόσμο.

Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να ξεκουραστείτε για μια νύχτα σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο, μια αθλητικά προσανατολισμένη διακοπές ή μια περιήγηση σε ένα μέρος που πάντα ήθελε να επισκεφθεί την Ημέρα του Πατέρα (να είστε γενναιόδωροι, να έχετε κατά νου πόσα έχει δαπανήσει σε σας τα χρόνια!).

Δεδομένου ότι αυτή η περιοχή είναι αφιερωμένη σε ρομαντικές αποδράσεις, να είστε βέβαιοι ότι όλοι οι επιλεγμένοι τόποι προσφέρουν άφθονες απολαύσεις, αν επιλέξετε να το κάνετε μια απόδραση μαμά και μπαμπά. Μπορεί να συνεχίσει το πάθος του και στη συνέχεια να περάσει τη νύχτα με την κύρια συμπίεση του. Ακόμα και οι διακοπές πατέρα-κόρης ή πατέρα-γιου μπορούν να δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα μείνουν μαζί σας για τη ζωή.

Ορίστε την ημερομηνία για τη διασκέδαση της ημέρας του πατέρα

Προκειμένου το δώρο σας να παραληφθεί καλά, ελέγξτε το ημερολόγιο του μπαμπά για να δείτε πότε είναι ελεύθερος γύρω από την Ημέρα του Πατέρα και συμβουλευτείτε τον σημαντικό του άλλον. Εάν η μαμά έρχεται μαζί και δεν μοιράζεται το χόμπι της, επιλέξτε έναν τόπο που προσφέρει μια ευρεία επιλογή δραστηριοτήτων που απολαμβάνει, όπως ηλιοθεραπεία, ψώνια και εγκαταστάσεις σπα. Όπως λέει και η παροιμία: "Εάν η μαμά δεν είναι ευτυχισμένη, κανείς δεν είναι ευτυχισμένος."

Ένας τρόπος να πλησιάσετε το δώρο του ταξιδιού είναι να επιλέξετε τις ημερομηνίες σας και να κανονίσετε να πληρώσετε προπληρωμένες για τις διακοπές, ώστε να μην μπορεί να ξεχαστεί και να επιστρέψει έξω. Ελάτε την Ημέρα του Πατέρα, εκπλήξτε τον με μια κάρτα.

Στο εσωτερικό, τοποθετήστε το δρομολόγιό του ... και τον στείλετε να συσκευάσει.

Ποιο είναι το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του μπαμπά σας;

Πόσο καλά τον γνωρίζεις και τα πάθη του; Ελέγξτε τις ιδέες ταξιδιού για τις Πατέρες για διάφορα είδη μπαμπών:

Ο μπαμπάς του μπαμπά
Στα θέρετρα διακοπών του γκολφ θα αγαπήσει, μπορεί να πάρει ένα μάθημα από το σπίτι pro, να παίξει στο περιεχόμενο της καρδιάς του, και ακόμη και να δοκιμάσει ένα νέο σύνολο των συλλόγων.

Ο μπαμπάς του υψηλού κυλίνδρου
Ο μπαμπάς είναι ένας παίκτης στην καρδιά; Στη συνέχεια, η ημέρα του πατέρα μπορεί να είναι η τυχερή ημέρα του, όταν κανονίζετε μια διαμονή σε ένα από αυτά τα κορυφαία θέρετρα του Λας Βέγκας για παίκτες.

Ο μπαμπάς ο ανεμιστήρας κρουαζιέρας
Με σχεδόν όλα τα χρήματα που έχουν πληρωθεί μπροστά, ο μπαμπάς μπορεί να αποπλεύσει και να αφήσει πίσω του τις φροντίδες του. Και αν του αρέσει να πίνει, μπορείτε να τον ευχαριστήσετε πηγαίνοντας για μια κάρτα ποτών.

Ο μπαμπάς ο ψαράς
Υπάρχει κάτι για την αλιεία που καθαρίζει το μυαλό και ανυψώνει το πνεύμα. Έτσι, αν ψάχνει για μια απόδραση, παρακαλώ τον μερικές μέρες μακριά από το σπίτι όπου τρέχουν τα ψάρια.

Ο μπαμπάς του παίκτη του τένις
Οι μπαμπάδες που αθλούνται και συχνά παίζουν τένις μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι στη δεκαετία του ογδόντα. Το ταξίδι σε ένα θέρετρο αντισφαίρισης με τα γήπεδα Har-tru που φωτίζονται για νυχτερινό παιχνίδι θα τον αφήσει να ακούσει το περιεχόμενο της καρδιάς του.

Ο μπαμπάς ο οδηγός
Ο μπαμπάς σου είναι ένας τύπος ταχύτητας; Δώστε του το δώρο του ταξιδιού σε ένα μέρος όπου μπορεί να δοκιμάσει τη διάθεσή του με ένα πεντάλ και να κινήσει με ασφάλεια τον τρόπο του γύρω από ένα υψηλής απόδοσης αγωνιστικό κομμάτι.

Ο μπαμπάς του Scuba Diver
Υποστηρίζει ο υποβρύχιος κόσμος; Στείλτε τον σε ένα ταξίδι όπου μπορεί να επικοινωνήσει με τους κατοίκους της βαθιάς σε έναν κόσμο ευτυχίας σιωπής.

Μπαμπά τον αγοραστή
Έχετε έναν από εκείνους τους σπάνιους μπαμπάδες που πραγματικά προτιμούν να ψωνίζουν;

Ποιος βρίσκει λίγες ώρες στο εμπορικό κέντρο προτιμότερο από αυτούς που ξοδεύονται σε ένα αθλητικό στάδιο; Στη συνέχεια, με όλα τα μέσα να τον στείλετε κάπου όπου μπορεί να αναπληρώσει την ντουλάπα του και να επιδοθεί στο εσωτερικό του dandy.

Δεν μπορώ να αποφασίσω τι ο μπαμπάς θα εκτιμήσει περισσότερο;

Ταξιδιωτικές κάρτες δώρων για να δώσετε μπαμπά
Σε περίπτωση που είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσετε τι να τον παρουσιάσετε για την Ημέρα του Πατέρα ή δεν μπορείτε να καρφώσετε λίγες μέρες όταν ξέρετε ότι μπορεί να είναι απαλλαγμένος από ραντεβού και ευθύνες, δώστε του μια κάρτα δώρου.

Φυσικά μια κάρτα δώρου Amazon ως ψηφιακή λήψη ή σε μια όμορφη περίπτωση που φτάνει με το ταχυδρομείο είναι πάντα ευπρόσδεκτη - αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα το χρησιμοποιήσει για να κάνει ένα ταξίδι (και ξέρετε ότι αυτό είναι που πραγματικά χρειάζεται!) Έτσι, δώστε τον μια αφιερωμένη κάρτα δώρων ταξιδιού και τον ενημερώστε με τη μεγαλύτερη αγάπη που ανυπομονούμε να τον δούμε να το χρησιμοποιεί και να κυλάει αντίο.