Πάρτε Φτηνές Οικογενειακές Διακοπές

Τρόποι για να πάρετε τις ταξιδιωτικές προσφορές και να κολλήσετε σε έναν προϋπολογισμό

Οι γονείς γνωρίζουν ότι δεν είναι το κόστος των διακοπών που το καθιστούν διασκεδαστικό για τα παιδιά. είναι ο χρόνος που περάσαμε μαζί. Είτε πρόκειται για μια χειμερινή διακοπή διακοπών σε ένα οικονομικό καταφύγιο για σκι, την άνοιξη αναψυχής σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας ή το καλοκαιρινό ταξίδι σε μια κοντινή παραλία, υπάρχουν πολλές φτηνές οικογενειακές διακοπές για να πάρετε έναν περιορισμένο προϋπολογισμό.

Ωστόσο, όταν οι οικογένειες επιθυμούν να κάνουν φτηνές οικογενειακές διακοπές, συχνά βρίσκουν ότι έχουν υπερβεί κατά πολύ τον προϋπολογισμό τους μέχρι το τέλος του ταξιδιού.

Οι φτηνές οικογενειακές διακοπές μπορούν να γίνουν πραγματικότητα εφαρμόζοντας τις παρακάτω συμβουλές προγραμματισμού και προϋπολογισμού στα ταξιδιωτικά σας σχέδια.

Σχέδιο Φτηνές οικογενειακές διακοπές

Αναζήτηση ταξιδιωτικών προσφορών. Από την περιήγηση σε ιστοσελίδες διακοπών με μειωμένο ωράριο μέχρι να καλέσετε τον τοπικό σας ταξιδιωτικό πράκτορα για να ενημερωθείτε για τις προσφορές πακέτων, αναζητήστε επιλογές που θα σας επιτρέψουν να κάνετε φτηνές οικογενειακές διακοπές.

Ερωτήσεις σχετικά με τα πρόσθετα. Τα πακέτα ταξιδιών έρχονται συχνά με έξτρα, τα οποία μπορεί να είναι οτιδήποτε από μια επιπλέον νύχτα δωρεάν μέχρι επιπλέον εισιτήρια για δείπνο σε μπουφέ. Οποιοσδήποτε επιπλέον που μπορεί να μειώσει το κόστος του ταξιδιού σας αξίζει την έρευνα. Κάθε φορά που μιλάτε σε ταξιδιωτικό πράκτορα ή πράκτορα κρατήσεων, ρωτήστε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πρόσθετες επιλογές.

Ψάξτε για πακέτα All-Inclusive. Φτηνές οικογενειακές διακοπές μπορούν μερικές φορές να βρεθούν σε θέρετρα all-inclusive ή οικογενειακούς ταξιδιωτικούς προορισμούς. Το All inclusive συνήθως αναφέρεται σε πακέτα πακέτων μιας τιμής που περιλαμβάνουν γεύματα, ξενοδοχεία και δραστηριότητες.

Επειδή αυτά τα all-inclusive πακέτα είναι υψηλότερα από τα a la carte ταξίδια, πολλά θέρετρα θα προσφέρουν εκπτώσεις για να προσελκύσουν τους παραθεριστές, ειδικά κατά τη διάρκεια των εκτός αιχμής χρόνων ταξιδιού.

Ταξίδι off-Peak. Πάρτε φτηνές οικογενειακές διακοπές σε περιόδους εκτός ταξιδιού, όπως όταν το σχολείο είναι ακόμα σε σύνοδο εάν έχετε ένα βρέφος ή ένα μικρό παιδί.

Για παράδειγμα, πάρτε τις καλοκαιρινές διακοπές σε μια κοντινή παραλία την εβδομάδα πριν τελειώσει το σχολείο. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να πάρετε μειωμένες τιμές για τα πάντα, από τις τιμές του ξενοδοχείου μέχρι την εισαγωγή εισιτηρίων ψυχαγωγικού πάρκου.

Επωφεληθείτε από το ταξίδι της τελευταίας στιγμής. Πολλά θέρετρα και οικογενειακές διακοπές προσφέρουν προσφορές ταξιδιού τελευταίας στιγμής μία έως δύο εβδομάδες πριν ταξιδέψουν. Συχνά, αυτό οφείλεται σε κενά δωμάτια που έχουν μείνει εκτός βιβλίου. Το κόστος για αυτά τα δωμάτια είναι χαμηλότερο και μπορεί να είναι για διαπραγματεύσεις τιμών.

Να είστε συνειδητοί στον προϋπολογισμό

Βιβλίο Δραστηριότητες σε Προηγούμενη. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από τις δραστηριότητες κράτησης, όπως εκδρομές εκτός πλοίου σε κρουαζιέρα, πριν από το ταξίδι. Οι τιμές δραστηριότητας μειωμένου επιτοκίου προσφέρονται συνήθως ως μέρος των πακέτων μέσω πρακτόρων ταξιδίων ή κρατήσεων.

Κάντε κράτηση σε ένα δωμάτιο ή σουίτα με κουζίνα. Με το μαγείρεμα ένα γεύμα κάθε μέρα στο δωμάτιό σας, θα εξοικονομήσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Ακόμα κι αν ζητάτε απλά ένα ψυγείο στο δωμάτιό σας, μπορείτε να έχετε δημητριακά για πρωινό κάθε πρωί και να εξαλείψετε το κόστος τριών γευμάτων την ημέρα.

Πληρώνω μετρητά. Είναι εύκολο να καταθέσετε επιπλέον έξοδα χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα για αγορές, όπως υπηρεσία δωματίου και αναμνηστικά. Αντ 'αυτού, πληρώνουν μετρητά ή χρησιμοποιούν ταξιδιωτικές επιταγές που έχουν αγοραστεί πριν από το ταξίδι. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα υπερβείτε τον προϋπολογισμό που έχετε παραχωρήσει στις διακοπές σας.