Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για περιπέτειες της Disney

Ψάχνετε για μια πιο αποκλειστική, ενηλίκων Disney διακοπές ; Το 2005, η Disney εγκαινίασε μια εταιρεία περιοδείας που προσφέρει εκδρομές με ξεναγήσεις σε προορισμούς στη Βόρεια Αμερική και σε όλο τον κόσμο. Οι περιπέτειες από τα δρομολόγια της Disney είναι γνωστές για τους προορισμούς λίστας με κουβάδες, χαμηλό σιτηρέσιο και πολλές παρασκηνώσεις, εμπειρίες VIP που είναι αποκλειστικές για τους επισκέπτες της Disney.

Κάθε περιήγηση οδηγείται από δύο οδηγούς περιπέτειας της Disney και κάθε ομάδα περιλαμβάνει συνήθως περίπου 30 άτομα.

Κατά τη διάρκεια των περισσότερων διακοπών, οι οικογένειες λαμβάνουν μαζί αποστολές και περιπέτειες. Περιστασιακά, υπάρχουν ειδικές δραστηριότητες μόνο για τα παιδιά (ή «Junior Adventurers») στην ομάδα.

Σήμερα η εταιρεία προσφέρει πάνω από 30 δρομολόγια διαφορετικού μήκους που προσφέρονται σε προορισμούς στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, της Ασίας, της Αφρικής και της Αυστραλίας και της Ευρώπης. Μέχρι σήμερα, η μόνη ήπειρος που δεν προσφέρει δρομολόγιο είναι η Ανταρκτική. Οι οικογένειες μπορούν να κάνουν κράτηση για ένα βελτιωμένο εκδρομικό ταξίδι στο Ισημερινό, το οποίο περιλαμβάνει τώρα το Αμαζόνιο και τα Γκαλαπάγκο, ή να εξερευνήσετε τον ιταλικό πολιτισμό σε μια γευστική περιπέτεια της Τοσκάνης ή μια νέα διαδρομή που μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι μέσα από τους κρυμμένους θησαυρούς της Ισπανίας.

Διαδρομές μεγάλου Σαββατοκύριακου στη Βόρεια Αμερική παίρνουν μόνο αρκετές μέρες. Οι οικογένειες που αναζητούν μικρότερες αποδράσεις μπορούν να επισκεφθούν μερικές από τις εικονικές πόλεις της Αμερικής με νέα τετραήμερα δρομολόγια Long Weekend που επισκέπτονται τη Νέα Υόρκη, το Νάσβιλ και το Σαν Φρανσίσκο και τη Νάπα .

Άλλοι προορισμοί για Σαββατοκύριακο περιλαμβάνουν την Κεντρική Φλόριντα, τη Μοντάνα και την Ουάσινγκτον, το DC και τη Φιλαδέλφεια.

Οι περιπέτειες της Disney έχουν προσθέσει αρκετές διαδρομές με δημιουργικούς δεσμούς σε προορισμούς που παρουσιάζονται σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς ταινίες της Disney. Για παράδειγμα, μια διαδρομή προς τη Σκωτία ενσωματώνει δραστηριότητες με θέμα τη κινούμενη ταινία Brave .

Οι 9-ημερών, 8 διανυκτερεύσεις παίρνουν τους επισκέπτες στο νησί του Lewis, του οποίου οι άνθρωποι και οι αρχαίοι χώροι εμπνεύστηκαν από την ταινία. Οι ταξιδιώτες βγαίνουν ανάμεσα στις μυστηριώδεις Callanish Standing Stones και μαθαίνουν την τέχνη της τοξοβολίας. Στο Εθνικό Μουσείο της Σκωτίας, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν τους 200χρονους Σκακιστές της σειράς Lewis, που απεικονίζονται σε μια σκακιστική σκηνή μεταξύ της Μέριδας και της μητέρας της στο Brave .

Επιπλέον, μια διαδρομή προς τη Νορβηγία φέρνει τους επισκέπτες στην πραγματική έμπνευση για το βασίλειο της Arendelle από την Disney's Frozen. Η διαδρομή 8 ημερών, 7 διανυκτερεύσεων, μεταφέρει τους επισκέπτες στο χωριό του Bergen, μέσω καταπράσινων βουνών, φιόρδ και βλέπει τις εκκλησιές που διαμορφώνουν το τοπίο και την αρχιτεκτονική που απεικονίζεται στην ταινία hit.

Νέο: Το 2018, οι περιπέτειες της Disney θα κάνουν το ντεμπούτο τους σε ένα ταξίδι 8 ημερών, 7 ημερών στην Ισλανδία, εξερευνώντας τα φυσικά θαύματα των μαγευτικών καταρράκτες, τους μαζικούς παγετώνες και τα εκπληκτικά ηφαίστεια.

Τα κυριότερα σημεία της ισλανδικής διαδρομής περιλαμβάνουν:

Περιπέτειες από τις ευρωπαϊκές κρουαζιέρες ποταμών της Disney

Το 2016, οι Περιπέτειες της Disney έκαναν το ντεμπούτο του σε όλο καινούργιες ευρωπαϊκές διαδρομές ποταμού για ποταμό στον ποταμό Δούναβη. Αυτά τα ταξίδια φέρνουν οικογένειες σε εικονικές τοποθεσίες και κρυμμένους πολύτιμους λίθους σε οκτώ προορισμούς σε τέσσερις χώρες - Γερμανία, Αυστρία, Σλοβακία και Ουγγαρία.

Αυτές οι ποτάμιες κρουαζιέρες έχουν αποδειχθεί τόσο δημοφιλείς ώστε το 2018 η εταιρεία προσθέτει ένα νέο δρομολόγιο κρουαζιέρας Ρήνου με θέμα την ομορφιά και το θηρίο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το βράδυ των 7 ημερών, το οποίο θα επισκεφθεί τη Γαλλία, την Ελβετία, τη Γερμανία και την Ολλανδία. Κατά μήκος της διαδρομής, οι οικογένειες μπορούν να κάνουν πεζοπορία στο Μέλανα Δρυμό, να εξερευνήσουν το ιστορικό κάστρο της Χαϊδελβέργης, να περιηγηθούν στη γραφική πόλη Riquewihr και να απολαύσουν γαστρονομικές εμπειρίες με βάση την ταινία.

Περιπέτειες από τα δρομολόγια της Disney

Τιμές για περιπέτειες από τα ταξίδια της Disney

Οι περιπέτειες της Disney είναι μια premium εταιρία περιοδεία, με τις τιμές να ευθυγραμμίζονται με άλλες περιηγήσεις περιπέτειας υψηλού επιπέδου. Οι τιμές κυμαίνονται από περίπου 2.500 δολάρια ανά άτομο για μια τετραήμερη διαδρομή Σαββατοκύριακου στο Νάσβιλ σε περίπου 8.000 δολάρια ανά άτομο για ένα ταξίδι 12 ημερών στην Αυστραλία, την Κίνα ή τον Ισημερινό με τον Αμαζόνιο και το Γκαλαπάγκο. Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες για το τι περιλαμβάνεται στην τιμή του γύρου.