Τα πιο τρομακτικά στοιχειωμένα σπίτια στο Σιάτλ και το Τακόμα

Τα καλύτερα στοιχειωμένα σπίτια και τα τρομακτικά αξιοθέατα στον ήχο Puget

Το Σιάτλ και το Τακόμα δεν απογοητεύουν όταν πρόκειται για φοβίες και τρόμο κατά τη διάρκεια της εποχής αποκριών. Στοιχειωμένα σπίτια, δάση και ακόμη και ένα στοιχειωμένο πάρκο διασκέδασης βρίσκονται σε πόλεις γύρω από τον Puget Sound , από το βόρειο τμήμα του Σηάτλ προς τα νότια του Tacoma. Πολλοί σχεδιάζονται για να τρομάξουν και απευθύνονται κυρίως σε μεγαλύτερα παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Εάν τα χτυπήματα στη νύχτα δεν είναι το στυλ σας, αρκετοί έχουν επίσης περιοχές που δεν έχουν φοβηθεί ή έχουν δημιουργηθεί φορές, συχνά προσανατολισμένες προς τα μικρότερα παιδιά.

Περισσότερα για να κάνουμε τον Οκτώβριο: Χώροι αποκριών του Σιάτλ | Λαβίδες για το καλαμπόκι και μπαλώματα κολοκύθας | Απόκριες στο Τακόμα | Trick ή θεραπεία στο Σιάτλ Trick ή θεραπεία στο Tacoma Εκδρομές Ghost

Fright Fest στα άγρια ​​κύματα

Το Fright Fest κατεβάζει ένα από τα καλύτερα στοιχειωμένα γεγονότα στην περιοχή Puget Sound. Δεν στοιχειωμένο σπίτι μπορεί να σας προσφέρει ένα πλήρες πάρκο ψυχαγωγίας γεμάτο βόλτες - όλα στο σκοτάδι! Άλλα προνόμια του Fright Fest περιλαμβάνουν το Party Wave Pool Dance, συνήθως περισσότερες από μία στοιχειωμένη κατοικία και ζωντανή ψυχαγωγία. Τα Roving σε όλο το Wild Waves είναι ανατριχιαστικό προσωπικό που περιμένει να ξεφύγει και να σας τρομάξει. Αν έχετε νεότερα παιδιά, υπάρχει επίσης Booville, μια ζώνη χωρίς τρόμου.

Πού: Άγρια κύματα, 36201 Enchanted Parkway S, Federal Way

KUBE 93 στοιχειωμένο σπίτι

Το στοιχειωμένο σπίτι KUBE 93 είναι ένα από τα πιο τρομακτικά στοιχειωμένα σπίτια στην περιοχή. Τοποθετημένο σε ένα πρώην νεκροταφείο που χτίστηκε πριν από περίπου 100 χρόνια, το κοσμοπολίτικο προσωπικό κάνει τόσο σπουδαία δουλειά να είναι τρομακτικό που μπορεί να πιστεύετε απλώς σε μερικούς από αυτούς.

Η ατμόσφαιρα γίνεται καλά και πηγαίνει πάνω και πέρα ​​για να δημιουργήσετε έναν κόσμο από φοβίες, από ένα λαβύρινθο κασετίνα σε ένα δωμάτιο βαρελιού. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για όσους αναζητούν πραγματικούς τρόμους!

Πού: Παρεκκλήσι της Παλαιάς Τζορτζτάουν, 5000 E οριακό δρόμο S, Σιάτλ

Εφιάλτης στις Εννέα

Εφιάλτης στις Εννέα βαθμίδες με το ομώνυμο σπίτι KUBE 93 για φόβο και ένταση.

Τα προηγούμενα χρόνια, η εβδομάδα μετά την Απόκριση έφερε τις νύχτες των φαναριών - την ευκαιρία να κάνετε το δρόμο σας μέσα από το στοιχειωμένο σπίτι σε γήπεδο μαύρο με μόνο ένα μικρό φακό. Και πάλι, αυτό είναι για όσους απολαμβάνουν να φοβούνται, αλλά κάποιες δραστηριότητες και μέρες είναι φιλικές προς το παιδί.

Πού: 9010 Marsh Road, Snohomish

Pike Place αγορά φάντασμα περιοδεία

Οι περιηγήσεις φαντασμάτων της Pike Place Market δεν είναι εκδηλώσεις μόνο για αποκριές, αλλά ο Οκτώβριος φέρνει εκδρομές με νεκροταφείο, εκδρομές από το Halloween και περιηγήσεις φάντασμα της αγοράς. Ποιο στοιχειωμένο σπίτι μπορεί να είναι καλύτερο από τα πραγματικά φαντάσματα σε μια πραγματική τοποθεσία; Η περιοδεία εξερευνά την Pike Place Market, η οποία αρχικά στεγάζει το πρώτο νεκροταφείο της πόλης, και επικεντρώνεται στην αφήγηση των ιστοριών των σπιτιών που φημολογείται ότι κρέμονται γύρω από αυτό το ορόσημο.

Πού: Ξεκινά στο 1410 Post Alley

Άλλες εκδρομές Ghost

Η Pike Place Market δεν είναι η μοναδική περιήγηση φαντασμάτων στην πόλη. Πολλές άλλες τουριστικές εκδρομές εκτελούν επίσης εκδρομές που ποικίλλουν από ιστορική έως ερπυσμού. Αυτά μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάτε για τους ανθρώπους που θέλουν να μπουν στο αποκριές πνεύμα χωρίς να έχουν κοστούμια φοβερούς να πηδούν έξω τους! Το Tacoma έχει επίσης μια περιπέτεια φαντασμάτων που ξεδιπλώνεται στην ιστορία της περιοχής του θεάτρου και της Antique Row.

Σταθμός Fright House

Το μεγαλύτερο στοιχειωμένο σπίτι του Tacoma.

Αυτό το στοιχειωμένο σπίτι δεν είναι πάντα στην ίδια θέση κάθε χρόνο, αλλά είναι συνήθως ένα σκελετό Απόκριες που χαρακτηρίζει ένα θέμα που έχει περάσει άσυλο, κοστούμιους καλλιτέχνες και γνήσιοι τρόμοι. Παρακολουθήστε ενημερώσεις στη σελίδα του Facebook.

Πού: Πλατεία φορτηγών, 2501 SG Street

Το σπίτι του στοιχειωμένου πυλώνα της κόλασης

Περισσότεροι από ένα ψάρεμα πέφτει κάτω από την πύλη της Hell - συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού τους που στοιχειώνει το Hell's Gateway, στη διεύθυνση που ακολουθεί, Dark Nightmare, και μια φοβερά φοβερή, μόνο 1,5 ώρες εμπειρία αποκαλούμενη Real Fear. Δεν είναι για κανέναν, εκτός από τους σκληρούς οπαδούς των στοιχειωμένων σπιτιών. Τα αξιοθέατα μπορεί να αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο, οπότε ελέγξτε ποια είναι η Hell's Gateway στο κατάστημα στην ιστοσελίδα τους.

Πού: Διάφορα

Εφιάλτης στη λίμνη Beaver

Αυτή η μοναδική στοιχειωμένη έλξη οδηγεί τους επισκέπτες κατά μήκος ενός μονοπατιού στο δάσος σε ένα στοιχειωμένο σπίτι - και τα δύο μέρη του στοιχειωμένου βράχου έχουν τέρατα που περιμένουν να σας βγάλουν πέρα.

Υπάρχει μια Οικογενειακή Ώρα κάθε βράδυ που ο Nightmare at Beaver Lake είναι ανοιχτό για μικρά παιδιά να απολαύσουν, ή για όσους δεν απολαμβάνουν έντονες θλίψεις.

Πού: Beaver Lake Park στο Sammamish