Δωρεάν Περιηγήσεις Σιάτλ - Ο τέλειος τρόπος για να βγείτε σε έναν προϋπολογισμό

Οι καλύτερες δωρεάν εκδρομές από το Σιάτλ μέχρι το Τακόμα

Ψάχνετε για ιδέες για το τι να κάνετε στο Σιάτλ και το Τακόμα; Οι ελεύθερες εκδρομές μπορεί να είναι μια διασκεδαστική απάντηση που οι κάτοικοι και ακόμη και οι ταξιδιώτες μπορεί να μην εξετάζουν πάντα, αλλά γιατί να μην γνωρίσουν την πόλη και τα αξιοθέατα της με έναν εντελώς νέο τρόπο. Δεν υπάρχει λόγος ότι οι εκδρομές πρέπει να είναι μόνο για τους τουρίστες. Πολλοί χώροι, μουσεία, αξιοθέατα και άλλα προσφέρουν δωρεάν περιηγήσεις.

Παρόλο που πολλές ελεύθερες εκδρομές είναι ανοιχτές στο κοινό και δεν απαιτούν κρατήσεις, οι ομαδικές εκδρομές πρέπει να οργανώνονται εκ των προτέρων.

Και αν αυτό δεν είναι μόνο αρκετά ελεύθερα πράγματα για σας, επίσης, ελέγξτε έξω αυτές τις λίστες των ελεύθερων πράγματα που κάνουν στο Σιάτλ και το Τακόμα.

Δωρεάν θεατρικές εκδρομές

Paramount Theatre

Δωρεάν περιηγήσεις 90 λεπτών στο πρώτο Σάββατο κάθε μήνα. Γνωρίστε τη γωνία του 9 ου και του Pine στις 10 π.μ. Δεν χρειάζονται κρατήσεις και θα εξερευνήσετε την ιστορία του θεάτρου καθώς και χώρους παρασκηνίων.
Τοποθεσία: 911 Pine Street, Σιάτλ

Θέατρο Moore

Το Moore Theatre έχει 90λεπτες εκδρομές στο δεύτερο Σάββατο κάθε μήνα. Γνωρίστε στη γωνία του 2ου και τη Βιρτζίνια στις 10 π.μ. Δεν χρειάζονται κρατήσεις.
Τοποθεσία: 1932 2η Λεωφόρος, Σιάτλ

Θέατρο Ποσειδώνα

Περιηγήσεις 90 λεπτών πραγματοποιούνται το τρίτο Σάββατο κάθε μήνα. Γνωρίστε στη γωνία της ΝΕ 45 και του Μπρούκλιν μέχρι τις 10 π.μ. Δεν χρειάζονται επιφυλάξεις.
Τοποθεσία: 1303 NE 45th Street, Σιάτλ

Αίθουσα Benaroya

Οι ελεύθερες εκδρομές είναι ανοιχτές στο κοινό τις Τρίτες και τις Παρασκευές το μεσημέρι και τις 13 το βράδυ. Για να συμμετάσχετε στην περιοδεία, συναντήστε τον οδηγό στην είσοδο Grand Lobby στην Boeing Company Gallery (γωνία 3ου και Πανεπιστημίου).


Τοποθεσία: 200 Πανεπιστημιακή οδός, Σιάτλ

Οινοποιεία και ζυθοποιίες

Chateau Ste. Μισέλ

Δωρεάν απογευματινές εκδρομές 30 λεπτών διατίθενται κατά τις ώρες των οινοποιείων (10 π.μ. έως 5 μ.μ., κλειστές μεγάλες αργίες). Στο τέλος της περιοδείας, θα έχετε επίσης δωρεάν γευσιγνωσία κρασιού. Δεν χρειάζονται επιφυλάξεις.
Τοποθεσία: 14111 NE 145η, Woodinville

Redhook Brewery

Σε $ 1 ανά άτομο, οι εκδρομές Redhook Brewery θα μπορούσαν επίσης να είναι δωρεάν. Οι εκδρομές πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 14.00 και 16.00. Το Σάββατο και την Κυριακή στις 13:00, 15:00 και 17:00 υπόκεινται σε αλλαγές. Οι εκδρομές είναι μία ώρα, περιλαμβάνουν δειγματοληψία μπύρας και επιτρέπονται ανήλικοι (χωρίς όμως δειγματοληψία). Συμμετάσχετε στις εκδρομές στο Κατάστημα λιανικής πώλησης στο Pub Forecasters. Δεν υπάρχουν επιφυλάξεις.
Τοποθεσία: 14300 NE 145 ος , Woodinville

Άλλες δωρεάν περιηγήσεις

Δωρεάν περιηγήσεις με τα πόδια στο Σιάτλ

Στο πνεύμα των ελεύθερων περιηγήσεων με τα πόδια στις περισσότερες μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, το Seattle Free Walking Tours προσφέρει ακριβώς αυτό. Οι εκδρομές περιλαμβάνουν όλα τα σημαντικά αξιοθέατα του Σιάτλ: Pike Place Market, Waterfront, Post Alley και πολλά άλλα. Το Seattle Free Walking Tours είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που υποστηρίζεται αποκλειστικά μέσω συμβουλών που δίνονται στους ξεναγούς και τις δωρεές. Οι εκδρομές πραγματοποιούνται καθημερινά στις 11 π.μ. και στις 2 μ.μ. και διαρκούν περίπου 2,25 ώρες.

Οι εκδρομές συναντώνται στη δυτική λεωφόρο 2000.

Studio Περιηγήσεις στο Tacoma

Τον Οκτώβριο, η Επιτροπή Τεχνών της Tacoma ασχολείται με το μήνα Tacoma Arts Month, το οποίο περιλαμβάνει πολλές εκδηλώσεις, καθώς και δεκάδες ελεύθερες εκδρομές στούντιο καλλιτεχνών. Παρακολουθήστε την ιστοσελίδα του Tacoma Arts Month για τοποθεσίες και άλλες δραστηριότητες, οι οποίες συνήθως είναι ελεύθερες να παρακολουθήσουν.

Ear for Art: Περιήγηση κινητού τηλεφώνου Chihuly στο Tacoma

Τοποθεσίες σε ολόκληρο το κέντρο του Tacoma παρουσιάζονται σε αυτή την ακουστική περιήγηση, που είναι διαθέσιμη σε όσους έχουν κινητό τηλέφωνο. Ξεκινήστε την περιοδεία στο Μουσείο Τέχνης Tacoma, στο σταθμό Union, στη Γέφυρα του Γυαλιού, στο UW-Tacoma ή στο The Swiss Pub, καλώντας το 888-411-4220.

Κέντρο Ξύλινων Σκαφών

Η είσοδος στο Κέντρο Ξύλινων Σκαφών είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε δωρεάν δημόσια πανιά γύρω από την λίμνη Union τις Κυριακές. Οι εγγραφές ξεκινούν στις 10 π.μ. Δεν υπάρχουν κρατήσεις, πρώτα θα έρθουν οι πρώτοι.
Τοποθεσία: 1010 Valley Street, Σιάτλ

Λιμάνι του Τακόμα

Μάθετε τα πάντα για το λιμάνι και τι συμβαίνει εκεί. Μια φορά το μήνα, ξεκινούν 90 λεπτά με ξεναγήσεις από το The Fabulich Center. Απαιτείται κράτηση. Καλέστε 253-383-9463 για να κάνετε κράτηση. Παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω. Αναγνωριστικό που απαιτείται για άτομα ηλικίας 17 ετών και άνω.
Τοποθεσία: 3600 Port of Tacoma Road, Tacoma

Κεντρική Βιβλιοθήκη του Σιάτλ

Δωρεάν ελεύθερες εκδρομές με κινητά τηλέφωνα σας βοηθούν να εκτιμήσετε αυτή τη μεγάλη και δημιουργική δομή.

Ψάξτε για σήματα κινητού τηλεφώνου που αναρτήθηκαν στη βιβλιοθήκη και καλέστε 206-686-8564.
Τοποθεσία: 1000 Τέταρτη Λεωφόρος, Σιάτλ

UW Seattle Guided Tour

Εξερευνήστε την ιστορική πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Ουάσιγκτον. Αυτή η περιοδεία είναι σε μεγάλο βαθμό προσανατολισμένη προς τους υποψήφιους φοιτητές, αλλά μπορεί να είναι ενημερωτική για όσους ενδιαφέρονται για την πανεπιστημιούπολη. Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10:30 π.μ. και 2:30 μ.μ. από το Schmitz Hall, λόμπι 3ου ορόφου. Σάββατο στις 10:30 π.μ. από το άγαλμα της Γιορτής της Ουάσινγκτον. Απαιτείται κράτηση.