Οι σκωτσέζοι στη Τζαμάικα εξυπηρετούν το καλύτερο φαγητό του νησιού

Η παραδοσιακή επεξεργασία χοιρινού και κοτόπουλου κάνει αυτό το νησί αγαπημένο

Ελάτε για το τσίμπημα, δεν πειράζει τον ιδρώτα. Αυτός ο τόπος παίρνει σταθερά σχόλια 5 αστέρων, παρά την ανέφικτη κουζίνα του και την οργάνωση, αλλά μόλις δοκιμάσετε τα τρόφιμά τους, θα ξέρετε ακριβώς γιατί.

Στο Scotchies στο Ocho Rios στις βόρειες ακτές της Τζαμάικας , μπορείτε να παρακολουθήσετε αδέσποτους, ζεστούς-με-ιδρώτες μάγειρες πάνω από γίγαντες, πλάκες καπνίσματος από γιγαντιαίες, καπνιστές πλάκες από χοιρινό κυνήγι και τραγανές ανασκαφές κοτόπουλου.

Jerk στο καλύτερό του

Είμαι ένας τεράστιος ανεμιστήρας της πικάντικης τζαμαϊκανής τσίμπημα , ιδιαίτερα σε αδιάκοπες οδικές αρθρώσεις όπως αυτή, η οποία είναι η αρχική τοποθεσία Scotchies? άλλοι βρίσκονται στο Montego Bay και το Kingston.

Πρόκειται για ένα κλασικό εστιατόριο που σερβίρει τυπικά, γνήσια και σταγόνα νεκρά νόστιμα κοτόπουλα και χοιρινό.

Ολόκληρα τα κοτόπουλα και οι τεράστιες πλάκες του φρεσκοκομμένου χοιρινού κρέατος, γεμάτες με σάλτσα και μπαχαρικά (και εντάξει, ίσως λίγο ιδρώτα) συσσωρεύονται σε κούτσουρα ή κούτσουρα και καπνίζουν πάνω από την πυρκαγιά κάτω, γεμάτα με γιγαντιαία, χρησιμοποιούνται πάνελ από κυματοειδές μέταλλο για να διατηρήσουν την καπνιστή γεύση.

Αυτή η μαγευτική μυρωδιά τσιμπήματος γεμίζει το σκοτεινό, βαρετό δωμάτιο καπνιστών - η εργαζόμενη κουζίνα είναι ανοιχτή για το δημόσιο φαλάκρα, ιδιαίτερα από τους Αμερικανούς που δεν είναι συνηθισμένοι στο θέαμα. Οι ντόπιοι αφθονούν και συνθέτουν το μεγαλύτερο μέρος της πελατείας, την πιο σίγουρη μαρτυρία για την ποιότητα κάθε καραϊβικής εστιατόριο.

Υπάρχουν μεγάλες γραμμές σε απασχολημένους χρόνους. πιάσαμε ένα σιωπηλό απόγευμα το απόγευμα και κάθισαν και σερβίρισαν γρήγορα. Υπάρχει μια μεγάλη υπαίθρια γραμμή εδώ για να περάσει και ο χρόνος. αφιερώστε χρόνο για να καθίσετε και να γευτείτε με τους ντόπιους και να προσπαθήσετε να αποκρυπτογραφήσετε τους παλαίμαχους.

Όταν το γεύμα σας είναι σκοτεινό και υγρό, οι μάγειροι το βγάζουν από τη φωτιά και το απομακρύνονται, κατανέμοντας διάφορες ποσότητες του ατμού, αρωματικού κρέατος σε πιάτα και πιατέλες και γιγάντια αλουμινένια.

Οι Diners γιορτάζουν σε μια από τις πολλές καλύβες που βρίσκονται σε κήπους, κάθονται σε βαριά, χειροποίητα σκαμνιά από ανθεκτικό τοπικό ξύλο και περιστασιακά σκασμένα από μια άγρια ​​γάτα ή αδέσποτο σκυλί.

Πικάντικο ή εξαιρετικά πικάντικο

Το Jerk είναι υπέροχα πικάντικο φαγητό και είστε ευπρόσδεκτοι να προσθέσετε καύσιμα στη μαγειρική σας φωτιά με τη συνοδευτική σάλτσα καπακιού Scotch . Αλλά προσέξτε: Αυτός ο τοπικά δημοφιλής ξάδελφος του habanero είναι μια από τις πιό καυτές πιπεριές στον πλανήτη, έτσι λίγο πηγαίνει ένας μακρύς, καίγοντας τρόπος. Δοκιμάστε μια μικρή δόση κατά την πρώτη και περιμένετε για να εισπνεύσει τα χείλη και το πρόσωπό σας με τη διάδοση της ζεστασιάς της πριν από τη φόρτωση πάνω σε περισσότερα. Μια μπύρα Red Stripe ή δύο ή τρία ή περισσότερα είναι ένα ωραίο μετρητή για την ζεστασιά της πιπεριάς, απλώς να είστε προετοιμασμένοι για μερικούς ιδρώτες στα φρύδια.

Η ομάδα μας είχε τεράστιες μερίδες χοιρινού κρέατος και κοτόπουλο και την κατέστρεψε στο κόκκαλο χωρίς να χτυπήσει το χυμώδες, υγρό, γευστικό κρέας που συνοδευόταν από γενναιόδωρα καλάθια από φέτες ζαχαροπλαστικής ψωμιού - χρυσαφί καφέ. Είχαμε επίσης φρέσκα ψωμιά, ένα τζαμαϊκανικό σύμπλεγμα, φτιαγμένο με φρέσκο ​​βούτυρο και ψητή γλυκοπατάτα, διαφορετική από την αμερικανική αντίστοιχη, επειδή είναι πιο δύσκολη, πιο ζαχαρή, πιο σφιχτή - και εξαιρετικά καλή.

Και εσείς παίρνετε όλα αυτά με το φτηνό: Τη στιγμή της επίσκεψής μας, μια ολόκληρη κιλό χοιρινό τραβήχτηκε ήταν απλά $ 14 Αμερικανός, και ένα ολόκληρο τράβηξε κοτόπουλο περίπου $ 12. Ο ιδρώτας των συντακτών του;

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Βασικές πληροφορίες

Σκοτσίκες
Drax Hall
Ocho Rios, Τζαμάικα
Τηλέφωνο: 876-794-9457
Ώρες: Δευτέρα-Σάββατο, 11 π.μ. έως 11 μ.μ., Κυριακή 11 π.μ. έως 9 μ.μ.