Οι πιο εκπληκτικές απόψεις στη Νότια Αμερική

Εάν η περιήγηση στα αξιοθέατα είναι μια από τις αγαπημένες σας δραστηριότητες όταν ταξιδεύετε ή απλώς θέλετε να τραβήξετε ένα selfie σε μια εκπληκτική τοποθεσία, τότε η Νότια Αμερική θα σας στείλει σπίτι με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό σας, καθώς δεν υπάρχει έλλειψη αξιοθέατων που είναι πραγματικά αξιοσημείωτη στην ήπειρο.

Κάποιοι θα καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια από ό, τι οι άλλοι για να φτάσουν, με μερικές από τις πιο όμορφες και καταπληκτικές τοποθεσίες να είναι μεταξύ των πιο απομακρυσμένων στην ήπειρο, αλλά υπάρχουν μερικές απόψεις που πρέπει πραγματικά να προσπαθήσετε να δείτε αν έχετε την ευκαιρία.

Αυτές οι θέσεις είναι επίσης μεταξύ των κύριων λόγων για τους οποίους θα πρέπει να θυμάστε να συσκευάσετε τη φωτογραφική μηχανή σας για το ταξίδι!

Η θέα από την κορυφή του Machu Picchu

Πιθανώς το πιο διάσημο τουριστικό αξιοθέατο σε όλη τη Νότια Αμερική, τα ιστορικά κτίρια Inca του Machu Picchu είναι τοποθετημένα σε φόντο πυκνοκατοικημένων βουνών που είναι ψηλά στις Άνδεις.

Ενώ το ύψος μπορεί να έχει ήδη πάρει την αναπνοή σας μακριά, οι απόψεις για την κοιλάδα και την παλιά πόλη είναι θεαματικές και σίγουρα θα το κάνουν. Εάν θέλετε να συμπεριλάβετε την τοποθεσία του Machu Picchu στις φωτογραφίες σας, αναζητήστε ένα εισιτήριο για να ανεβείτε κοντά Wayna Picchu, το οποίο παίρνει τη θέα πάνω από την τοποθεσία και την κοιλάδα πίσω για να κάνει για μια θεαματική άποψη.

Διαβάστε: Machu Picchu σε έναν προϋπολογισμό

Cliff Με θέα στη Baia do Sancho, Fernando de Noronha

Τα νησιά Fernando de Noronha είναι ένα αληθινό στολίδι που βρίσκεται λίγες εκατοντάδες χιλιόμετρα από τη βόρεια ανατολική ακτή της Βραζιλίας και οι ειδυλλιακές παραλίες που είναι προσβάσιμες μόνο με τα πόδια ή με βάρκα κάνουν για κάποιες υπέροχες ήρεμες συνθήκες για να απολαύσετε τις παραλίες.

Ωστόσο, εάν αισθάνεστε λίγο πιο ενεργητικός, η ανάβαση στα βράχια με θέα στη Baia do Sancho θα προσφέρει μια καταπληκτική θέα της καμπύλης της χρυσής άμμου που συχνά αναφέρεται ως η καλύτερη παραλία στην ήπειρο.

Διαβάστε: Καλύτερη καταδύσεις στη Νότια Αμερική

Ο παγετώνας Perito Moreno, ο Εθνικός Δρυμός του Los Glaciares

Καλύπτοντας μια μεγάλη περιοχή του Εθνικού Πάρκου Los Glaciares, και μερικά από τα γειτονικά εδάφη της Χιλής, αυτό είναι ένα μεγάλο παγετώνα, και προσφέρει πολλές διαφορετικές απόψεις.

Μερικές φορές τεράστιες ποσότητες πάγου μπορεί να δει να καταρρέουν στο νερό από μια άποψη που κοιτάζει πάνω από τα απότομα βράχια και τις βαθιές λοξότρυπες στην κορυφή του παγετώνα μέχρι την άκρη του παγετώνα.

Το πεζοπορικό στο πάνω μέρος του παγετώνα αποκαλύπτει μια καθαρή λευκή σκηνή που περιβάλλεται από ένα σκηνικό από ψηλά βουνά που είναι απλά υπέροχα.

Διαβάστε: 10 λόγοι για να επισκεφθείτε την Παταγονία

Τοποθέτηση ροζ δελφίνια στον ποταμό Αμαζονίου

Ο ποταμός Αμαζονίου είναι ένας από τους πιό μακροχρόνιους του κόσμου και ρέει σε ένα τεράστιο όγκο της ηπείρου, και μια κρουαζιέρα στο ποτάμι μπορεί να αποκαλύψει μερικά καταπληκτικά φυσικά αξιοθέατα.

Ένα από τα μεγαλύτερα από αυτά είναι τα ροζ ποτάμια δελφίνια που είναι φιλικά και περίεργα και ενώ δεν ζουν σε λοβούς με μεγάλο αριθμό δελφινιών, όπως μερικές φορές μπορεί να δει κανείς στον ωκεανό, βλέποντας έναν από αυτούς να κουνάει πίσω από το σκάφος στο ποτάμι είναι μια θαυμάσια εμπειρία.

Τα Uyuni Salt Flats μετά από ένα ντους βροχής

Τα διάσημα αλάτια της Βολιβίας είναι το αστέρι πολλών φωτογραφιών με την πάροδο των ετών, και στα ξηρά είναι ένα ελαφρύ αμμώδες χρώμα που εκτείνεται μέχρι το μάτι μπορεί να δει, αλλά όταν έχει πέσει η βροχή το ελαφρύ αμμώδες χρώμα γίνεται υπέροχο ακόμα καθρέφτη που αντικατοπτρίζει τον ουρανό.

Δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει συχνά, αλλά αν έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα διαμερίσματα μετά από ένα ντους ψιλής βροχής, η θέα των σύννεφων και του μπλε ουρανού που αντανακλάται στη λεπτή γυαλάδα του νερού είναι πραγματικά αξιοσημείωτη.

Παρακολουθώντας τη θαλάσσια ζωή στη Ushuaia

Η νοτιοανατολική πόλη του κόσμου, η Ushuaia είναι μια παραλιακή πόλη στην περιοχή Tierra del Fuego και ενώ η γοητευτική πολύχρωμη πόλη με φόντο τα χιονισμένα βουνά είναι ξεχωριστή, ένα ταξίδι στο κοντινό Beagle Channel αποκαλύπτει συχνά κάτι ακόμα πιο όμορφο.

Τα θαλάσσια λιοντάρια και τα μικρά ζώα μπορούν να εντοπιστούν σε πολλές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένου ενός μικρού βραχονησικού νησιού γνωστού ως νησάκι θαλάσσιου λιονταριού, ενώ φάλαινες Orca και δελφίνια είναι επίσης συχνά εντοπισμένα σε αυτά τα νερά.

Ηλιοβασίλεμα πάνω από την έρημο Atacama

Βρισκόμενος σε μεγάλο υψόμετρο και επίσημα ένα από τα πιο ξηρά μέρη της γης, η έρημος του Atacama είναι ένας εντυπωσιακός και απαγορευτικός τόπος οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Ωστόσο, το ηφαιστειογενές τοπίο γίνεται ένα πολύ διαφορετικό μέρος κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος, όταν οι ακτίνες του ήλιου παραμορφώνονται καθώς περνούν μέσα από την ατμόσφαιρα, τοποθετώντας συχνά τον ουρανό με μια ποικιλία διαφορετικών χρωμάτων που πρέπει να θεωρηθεί ότι πιστεύεται.