Καλύτερες αθλητικές μπάρες Tacoma για να παρακολουθήσετε το παιχνίδι

Τα αθλητικά μπαρ Tacoma είναι ιδανικά μέρη για να μπορέσετε να πάρετε το μεγάλο παιχνίδι ή απλά να χαλαρώσετε με μια μπύρα και ένα μπιφτέκι. Ακόμα κι αν δεν είστε αθλητικός ανεμιστήρας, μερικές από τις αθλητικές μπάρες μπορεί να είναι υπέροχες, αλλά απλά να είστε έτοιμοι να ακούσετε κάποια φωνή αν το παιχνίδι είναι ανοιχτό. Τα καλύτερα σπορ μπαρ στο Tacoma πηγαίνουν πέρα ​​από τα μπαρ και σερβίρουν ένα πλήρες μενού με ορεκτικά, εισόδους και σάντουιτς, καθώς και ένα πλήρες μπαρ, ενώ πολλά διαθέτουν ειδικές προσφορές σε μεγάλες μέρες παιχνιδιών ή ακόμα και δημιουργούν μεγάλες οθόνες για εκδηλώσεις όπως το Superbowl.

Αίθουσα Harmon Tap

Το Harmon Tap Room είναι ένα από τα πολλά εστιατόρια του Harmon στο κέντρο του Tacoma και συχνά διαθέτει εξαιρετικές προσφορές στις μέρες του παιχνιδιού καθώς και μερικές αρκετά δροσερές εκδηλώσεις όλη την εβδομάδα. Ένα από τα καλύτερα μέρη για να παρακολουθήσετε το Superbowl στο Tacoma, το Harmon Tap Room συνήθως ασχολείται με τις τιμές των τροφίμων και καθιστά γενικά ένα τρομερό μέρος για να είναι για το μεγάλο παιχνίδι. Οι προσφορές για το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνουν φθηνά φαγητά και μπύρες, ενώ τα weeknights φέρνουν διαγωνισμούς trivia και προσφορές για μπύρα και κρασί. Η ευτυχισμένη ώρα εκτελείται κάθε Δευτέρα έως Σάββατο από τις 4 έως τις 6 το βράδυ και από τις 9 έως τις 11 το βράδυ, οι Κυριακές φέρνουν την ειδική ευλογία του μισού από την επιταγή σας κάθε Κυριακή. Τα μενού τους έχουν μια ωραία σειρά από σαλάτες, πίτσα και παχνί.

Η Ελβετία

Η Ελβετία είναι μια παλιά Ελβετική μεταναστευτική αίθουσα που βρίσκεται ακριβώς πίσω από την πανεπιστημιούπολη UW Tacoma που χρησιμεύει και ως μέρος για μεσημεριανό γεύμα, δείπνο, μπύρα ή νυχτερινή ζωή. Δεν είναι γενικά ένα αθλητικό μπαρ, αλλά είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να παρακολουθήσετε το Superbowl.

Με μια οθόνη προβολής 10 x 10 που έχει σχεδιαστεί για το παιχνίδι, μπορείτε επίσης να περιμένετε να βρείτε ειδικές προσφορές για φαγητό και ποτά και η ελβετική έχει πάντα μερικά πολύ φοβερά ορεκτικά.

Το κριάρι

Το Ram είναι ένα από τα καλύτερα σπορ μπαρ και εστιατόρια στο Tacoma, λόγω του ότι το εσωτερικό του είναι μεγάλο, διαθέτει εστιατόριο με ξεχωριστό χώρο για μπαρ και υπάρχουν πολλές οθόνες που βρίσκονται σε όλες τις θέσεις του.

Η ευτυχισμένη ώρα πραγματοποιείται μόνο στο μπαρ, αλλά ευτυχώς αυτό είναι όπου το μεγαλύτερο μέρος των οθονών είναι όπως και η μεγαλύτερη οθόνη στο εστιατόριο. Το Ram κάνει τα δικά του microbrews, και μπορείτε να παραγγείλετε ένα δειγματολήπτη όπου μπορείτε να δοκιμάσετε ένα μικρό ποτήρι από το καθένα. Υπάρχει μόνο ένα RAM τεχνικά στο Tacoma, που βρίσκεται στο Ruston Way, αλλά άλλες τοποθεσίες βρίσκονται κοντά στο Lakewood και δύο στο Puyallup. Το Ram σερβίρει επίσης πρωινό τις Κυριακές.

Χαλαρός τροχός

Αυτός ο τόπος είναι για τους σκληρούς αθλητές οπαδούς όλων των ειδών. Είτε θέλετε UFC, μπάσκετ, NASCAR ή ένα μέρος για να παρακολουθήσετε το Superbowl, αυτό το μέρος σας καλύπτεται. Επιπλέον, έχουν βαθιές τηγανιτές μαρμελάδες, βαθιά τηγανητές για όλα τα άλλα, και το Burger Challenge - καταναλώνουν μια τερατώδη δημιουργία burger (που εκτιμάται ότι είναι 6 λίβρες τροφής) σε λιγότερο από 25 λεπτά και είναι δωρεάν. κάτω από 45 λεπτά και παίρνετε το όνομά σας στον τοίχο. Το μενού, γενικά, έχει μια μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά, μπιφτέκια, σάντουιτς, παγωτά και ειδικούς. Το Loose Wheel βρίσκεται στην 6η Ave και είναι κοντά σε πολλά άλλα εστιατόρια και μπαρ.

Hanks Bar και Grill

Παρόλο που πιθανότατα δεν θα βρείτε τεράστιες τηλεοράσεις, ο Χάνκς είναι το μέρος όπου μπορείτε να κάνετε μια μεγάλη τοπική επιλογή μπύρας και ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Το μενού περιλαμβάνει πίτσες, σάντουιτς και κουλούρια με τυρί που πηγαίνουν καλά με μπύρα. Ο Χανκς γίνεται γεμάτος, αλλά αυτό προσθέτει μόνο στη γειτονιά που αισθάνεται ότι πολλοί που πηγαίνουν εδώ είναι τακτικοί. Παραγγελία στον πάγκο.