Συλλογή Οικογένειας LeMay

Μια μεγάλη επιλογή της συλλογής αυτοκινήτων του Harold LeMay

Ενώ το LeMay - το Αμερικανικό Μουσείο Αυτοκινήτων έχει πάρει ένα μεγαλύτερο μέρος του τύπου, υπάρχει ένα κρυμμένο θησαυρό στο Tacoma με ακόμα περισσότερα αυτοκίνητα, φορτηγά και αυτοκίνητα vintage στην οθόνη! Αυτός ο θησαυρός είναι η συλλογή Family LeMay, που βρίσκεται στο Marymount Event Center στο Spanaway (περίπου 30 λεπτά από το κέντρο του Tacoma).

Αυτό το μουσείο είναι κρυμμένο και στερείται φανταστικής εισόδου (στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπίσετε την εγκατάσταση εκτός αν γνωρίζετε ότι είναι εκεί), αλλά κρατά μέχρι 500 οχήματα που διαδίδονται σε τρία κτίρια, τα οποία ήταν ένα μέρος της στρατιωτικής ακαδημίας Marymount, στρατιωτική σχολή αγοριών.

Αυτό το μουσείο προβάλλει και αποθηκεύει οχήματα από το Αμερικανικό Μουσείο Αυτοκινήτων καθώς και οι δύο θέσεις θα περιλαμβάνουν κομμάτια από τη συλλογή αυτοκινήτων LeMay. Οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν σε περιοδεία με έμπειρο καθηγητή και όχι μόνο να δουν τα αυτοκίνητα, αλλά να μάθουν γιατί είναι σημαντικοί. Ακόμη και για λάτρεις μη αυτοκινήτων, αυτή η συλλογή είναι απλώς εντυπωσιακή και τα μαθήματα θα τα δώσουν στο πλαίσιο.

Άλλα μουσεία του Tacoma: Μουσείο τέχνης Tacoma | Μουσείο Γυαλιού | Μουσείο ιστορικής ιστορίας της Ουάσιγκτον

Συλλογή αυτοκινήτων LeMay

Η συλλογή αυτοκινήτων LeMay είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική συλλογή αυτοκινήτων στον κόσμο! Το 1997, η συλλογή καταχωρήθηκε στο βιβλίο Guinness Book of World Records με ένα εκπληκτικό σύνολο 2.700 οχημάτων και έχει φτάσει τα 3.500! Στη θέση Marymount, μπορείτε να περιμένετε να δείτε την ιστορία του αυτοκινήτου που απεικονίζεται από τα πάντα, από αμαξάκια αλόγων του 1800 μέχρι μυϊκά αυτοκίνητα και πολλά άλλα. Τα λεωφορεία, οι δεξαμενές, οι πυροσβεστικοί κινητήρες, και συμπληρώνουν τη συλλογή των vintage αυτοκίνητα.

Σήμερα, η συλλογή έχει πάνω από 1.500 οχήματα και περιλαμβάνει επίσης πολλά Americana όπως κούκλες και παλιό αγροτικό εξοπλισμό, τα οποία εκτίθενται στη Marymount.

Εγγραφείτε σε μια περιοδεία

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το μουσείο LeMay που βρίσκεται στο Spanaway είναι ότι οι εκδρομές έρχονται δωρεάν με το κόστος εισόδου. Ειδικά αν γνωρίζετε λίγα ή τίποτα για την ιστορία αυτοκινήτου, οι εκδρομές θα σας εκτιμήσουν και θα κατανοήσουν σε νέα επίπεδα.

Αυτά οδηγούνται από docents που μπορούν να προσφέρουν κομμάτια πληροφοριών που μπορούν να σας βοηθήσουν να παρατηρήσετε και να εκτιμήσετε τα πράγματα που πιθανόν να μην καταλάβετε μόνοι σας, για παράδειγμα ότι τα παρμπρίζ είχαν εμφανίσει στρογγυλεμένες άκρες, ποια ήταν η κατοχή ενός Model-T ή γιατί ο Harold LeMay αγαπούσε τα αυτοκίνητα τόσο πολύ.

Οι εκδρομές συνήθως διαρκούν περίπου δύο ώρες και περιλαμβάνουν συχνά ιστορία για την Ακαδημία Marymount καθώς και για τα αυτοκίνητα.

Cool γεγονότα για την τοποθεσία Marymount

Τα οχήματα που εμφανίζονται βρίσκονται σε τρία κτίρια: τα πράσινα, λευκά και κόκκινα κτίρια. Το πράσινο κτίριο είναι 24.000 τετραγωνικά πόδια και στεγάζει περίπου 150 οχήματα, κυρίως αυτοκίνητα, με λίγα πράγματα, από τα αυτοκίνητα από το τέλος του αιώνα έως τη δεκαετία του 1990. Το Λευκό κτίριο είναι 32.000 τετραγωνικά πόδια είναι το νεώτερο κτίριο της Marymount και προβάλλει πάνω από 200 αυτοκίνητα, φορτηγά και μοναδικά οχήματα όπως οι πυροσβεστικές μηχανές. Το Κόκκινο Κτίριο ήταν προηγουμένως αίθουσα γυμναστικής και συναρμολόγησης στη Στρατιωτική Ακαδημία Marymount και διαθέτει περίπου 100 vintage αυτοκίνητα.

Συλλογή Οικογένειας LeMay

325 152nd East East
Tacoma, WA 98445
Τηλέφωνο: 253-272-2336