Εθνική Πινακοθήκη (Επισκέψεις Συμβουλές, Προγράμματα & Περισσότερα)

Εξερευνώντας το μουσείο τέχνης παγκόσμιας κλάσης στην Ουάσιγκτον DC

Η Εθνική Πινακοθήκη της Τέχνης στην Ουάσινγκτον είναι ένα μουσείο τέχνης παγκόσμιας κλάσης που παρουσιάζει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές αριστουργημάτων στον κόσμο, όπως πίνακες ζωγραφικής, σχέδια, εκτυπώσεις, φωτογραφίες, γλυπτική και διακοσμητικές τέχνες από τον 13ο αιώνα μέχρι σήμερα. Η συλλογή της Εθνικής Πινακοθήκης περιλαμβάνει εκτεταμένη έρευνα έργων αμερικανικής, βρετανικής, ιταλικής, φλαμανδικής, ισπανικής, ολλανδικής, γαλλικής και γερμανικής τέχνης.

Με την προνομιακή του θέση στο National Mall, που περιβάλλεται από το Smithsonian Institution , οι επισκέπτες συχνά πιστεύουν ότι το μουσείο είναι μέρος του Smithsonian. Είναι μια ξεχωριστή οντότητα και υποστηρίζεται από ένα συνδυασμό ιδιωτικών και δημόσιων πόρων. Η είσοδος είναι δωρεάν. Το μουσείο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων, διαλέξεων, ξεναγήσεων, ταινιών και συναυλιών.

Τι εκθέματα βρίσκονται στα ανατολικά και δυτικά κτίρια;

Το αρχικό νεοκλασικό κτίριο, το Δυτικό κτίριο, περιλαμβάνει ευρωπαϊκούς πίνακες ζωγραφικής, γλυπτών, διακοσμητικών τεχνών και προσωρινών εκθέσεων (13ος-αρχές 20ου αιώνα) και αμερικανικού τύπου (18ος-αρχές 20ου αιώνα). Το East Building εκθέτει τη σύγχρονη τέχνη του 20ού αιώνα και στεγάζει το Κέντρο Προηγμένων Μελετών στις Εικαστικές Τέχνες, μια μεγάλη βιβλιοθήκη, φωτογραφικά αρχεία και διοικητικά γραφεία. Το κατάστημα αναψυχής East Building έχει επανασχεδιαστεί πλήρως για να φιλοξενήσει μια νέα συλλογή έργων τέχνης, εκδόσεων, κοσμημάτων, κλωστοϋφαντουργικών ειδών και δώρων, εμπνευσμένων από την τέχνη του 20ου και του 21ου αιώνα, καθώς και τις τρέχουσες εκθέσεις.

Διεύθυνση

Στο εθνικό εμπορικό κέντρο της 7ης οδού και της σύνταξης Avenue, NW, Washington, DC (202) 737-4215. Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι η πλατεία Δικαστηρίων, τα Αρχεία και ο Smithsonian. Δείτε ένα χάρτη και οδηγίες για το National Mall .

Ωρες
Ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. και την Κυριακή από τις 11:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. Η Γκαλερί είναι κλειστή στις 25 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου.

Επισκέψεις Συμβουλές

Ψώνια και δείπνο

Η Εθνική Πινακοθήκη διαθέτει βιβλιοπωλείο και παιδικό κατάστημα που προσφέρει ποικιλία ειδών δώρου. Τρία καφέ και ένα καφέ μπαρ προσφέρουν πολλές επιλογές για φαγητό. Δείτε περισσότερα για εστιατόρια και εστιατόρια Κοντά στο National Mall.

Υπαίθριες δραστηριότητες

Η Εθνική Πινακοθήκη Τέχνης Γλυπτικής , ένας χώρος έξι στρεμμάτων στο National Mall, προσφέρει ένα υπαίθριο χώρο για εκτίμηση τέχνης και θερινή διασκέδαση. Τους χειμερινούς μήνες ο Κήπος Γλυπτικής γίνεται τόπος διεξαγωγής υπαίθριων παγοδρομιών.

Οικογενειακά Προγράμματα

Η Γκαλερί διαθέτει ένα συνεχές πρόγραμμα ελεύθερων οικογενειακών δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων οικογενειακών εργαστηρίων, ειδικών οικογενειακών Σαββατοκύριακων, οικογενειακών συναυλιών, προγραμμάτων αφήγησης, συνομιλιών με καθοδήγηση, εφηβικών στούντιο και οδηγών ανακάλυψης εκθέσεων. Το Πρόγραμμα Κινηματογράφου για Παιδιά και Έφηβοι στοχεύει να παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα πρόσφατα παραγόμενων ταινιών, που έχουν επιλεγεί για την έκκλησή τους σε νέους και ενήλικες και ταυτόχρονα να ενθαρρύνουν την κατανόηση της ταινίας ως μορφής τέχνης. Οι οικογένειες μπορούν να εξερευνήσουν τη συλλογή μαζί χρησιμοποιώντας την παιδική περιήγηση ήχου και βίντεο που αναδεικνύει τα 50 αριστουργήματα που εμφανίζονται στις γκαλερί Main Floor της West Building.

Ιστορικό υπόβαθρο

Η Εθνική Πινακοθήκη τέχνης ανοίχθηκε στο κοινό το 1941 με κεφάλαια που παρείχε το Ίδρυμα Andrew W. Mellon. Η αρχική συλλογή των αριστουργημάτων παρέχεται από τον Mellon, ο οποίος ήταν ο U.

S. Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών και πρεσβευτής στη Βρετανία τη δεκαετία του 1930. Ο Mellon συγκέντρωσε ευρωπαϊκά αριστουργήματα και πολλά από τα πρωτότυπα έργα της Γκαλερί κάποτε ανήκαν στην Catherine II της Ρωσίας και αγοράστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1930 από τον Mellon από το Μουσείο Ερμιτάζ στο Λένινγκραντ. Η συλλογή της Εθνικής Πινακοθήκης έχει επεκταθεί συνεχώς και το 1978 προστέθηκε το ανατολικό κτήριο για να παρουσιάσει τη σύγχρονη τέχνη του 20ού αιώνα, συμπεριλαμβανομένων των έργων του Alexander Calder, του Henri Matisse, του Joan Miró, του Pablo Picasso, του Jackson Pollock και του Mark Rothko.

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.nga.gov

Αξιοθέατα Κοντά στην Εθνική Πινακοθήκη