Το Εθνικό Μουσείο του Αμερικανού Ινδιάνου Smithsonian

Το Εθνικό Μουσείο του Αμερικανού Ινδιάνου του Smithsonian βρίσκεται στο National Mall της Ουάσινγκτον και παρουσιάζει αντικείμενα ιθαγενών Αμερικανών από τους αρχαίους προ-Κολομβιανικούς πολιτισμούς μέχρι τον 21ο αιώνα. Το μουσείο άνοιξε το 2004 και είναι ένα από τα πιο αρχιτεκτονικά ενδιαφέροντα κτίρια της περιοχής. Το κτίριο των 250.000 τετραγωνικών ποδιών είναι επιστρωμένο σε ασβεστόλιθο Kasota από τη Μινεσότα, δίνοντας στο κτίριο την εμφάνιση μιας στρωματοποιημένης πέτρης μάζας που έχει χαραχθεί από τον άνεμο και το νερό.

Το 2016, δημιουργήθηκε μια συμβουλευτική επιτροπή για το σχεδιασμό ενός Εθνικού Ναυτικού Μνημείου Βενετών Αμερικανών που θα χτιστεί με βάση το μουσείο. Το μνημείο θα τιμήσει τις τεράστιες συνεισφορές και τον πατριωτισμό των Αμερικανών στην αμερικανική ένοπλη δύναμη.

Το Εθνικό Μουσείο των Αμερικανών Ινδιάνων χρησιμοποιεί παρουσιάσεις πολυμέσων, ζωντανές παραστάσεις και πρακτικές διαδηλώσεις για να φέρνουν στη ζωή την ιστορία και τον πολιτισμό των αυτόχθονων Αμερικανών. Ο ειδικός προγραμματισμός περιλαμβάνει ταινίες, παραστάσεις μουσικής και χορού, εκδρομές, διαλέξεις και διαδηλώσεις τεχνών. Οι εποχιακές εκδηλώσεις προγραμματίζονται όλο το χρόνο.

Τοποθεσία

4η St. and Independence Ave., SW. Ουάσιγκτον
Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι το L'Enfant Plaza, το Smithsonian και το Ομοσπονδιακό Τρίγωνο
Δείτε ένα χάρτη και οδηγίες για το National Mall

Ώρες μουσείων: 10 π.μ. έως 5:30 μ.μ. καθημερινά. κλειστό στις 25 Δεκεμβρίου.

Το θέατρο Lelawi

Ένα κυκλικό θέατρο 120 θέσεων που βρίσκεται στο τέταρτο επίπεδο παρουσιάζει μια εμπειρία πολυμέσων 13 λεπτών με τίτλο "Ποιοι είμαστε." Η ταινία δίνει έναν μεγάλο προσανατολισμό για τους επισκέπτες και εξετάζει την ποικιλομορφία των ιθαγενών λαών σε όλη την Αμερική.

Μόνιμα Εκθέματα

Εστιατόριο στο Μουσείο

Το φαγητό στο Mitsitam Native Foods Café είναι μια πραγματική απόλαυση. Το καφέ προσφέρει ένα μενού που αλλάζει κάθε τρίμηνο για κάθε μια από τις πέντε γεωγραφικές περιοχές που καλύπτουν ολόκληρο το δυτικό ημισφαίριο: Βόρεια Woodlands, Νότια Αμερική, Βορειοδυτική ακτή, Meso America και Great Plains. Τα μενού περιλαμβάνουν στοιχεία όπως γαλοπούλα με σφενδάμι με γεύση βακκίνιο (βόρειο δάσος), κοτόπουλο ταμαλί σε φλοιό καλαμποκιού με σάλτσα αράπικων φιστικιών (SouthAmerica), κέδρο με σαντιγύ, φρυγανισμένο πιάτο σολομού αρνιού (Northwest Coast) και κίτρινο αραβόσιτο ή μαλακό αλεύρι tacos με κρέας (Meso America).

Δείτε περισσότερα για εστιατόρια και εστιατόρια Κοντά στο National Mall.

Είδη δώρων

Το Roanoke Museum Store είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε μοναδικά δώρα και προσφέρει μεγάλη ποικιλία χειροτεχνίας, βιβλίων, μουσικών ηχογραφήσεων, αναμνηστικών και παιχνιδιών. Το κατάστημα περιλαμβάνει αντικείμενα όπως γλυπτά Navajo alabaster, περουβιακά αγγεία, αρχικά είδη Pendleton (κουβέρτες και τσάντες), γλυπτά Inuit, υφασμάτινα υφάσματα που κατασκευάζονται από το Mapuche της Χιλής και τα φετιζόμενα Zuni. Το κατάστημα διαθέτει επίσης γλυπτά Yup'ik ελεφαντόδοντου από την Αλάσκα, χαλιά Navajo, ξυλόγλυπτα και κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα της Βορείου Ακτής, κούκλες Lakota, κολιέ Cheyenne με γλυφές και ασημένια και τυρκουάζ κοσμήματα.

Επίσημη Ιστοσελίδα : http://www.nmai.si.edu

Αξιοθέατα Κοντά στο Εθνικό Μουσείο των Αμερικανών Ινδιών