2017 Takoma Park 4η Ιουλίου Πυροτεχνήματα & Παρέλαση Ημέρας Ανεξαρτησίας

Το πάρκο Takoma Park της Μέριλαντ γιορτάζει το τέταρτο του Ιουλίου με μια ολόκληρη μέρα εκδηλώσεων, όπως μια παράταξη της Ημέρας της Ανεξαρτησίας, μουσική ψυχαγωγία και μια εντυπωσιακή έκθεση πυροτεχνημάτων. Τα γεγονότα προγραμματίζονται από μια εθελοντική επιτροπή με την υποστήριξη των τμημάτων της Πόλης Takoma Park και του Δημάρχου και του Συμβουλίου.

Ημέρα της Ανεξαρτησίας

Ημερομηνία: 4 Ιουλίου 2017
Ώρα: 10:00 π.μ.
Δεν υπάρχει ημερομηνία βροχής.

Parade Route: Η παρέλαση ξεκινά από την Carroll & Ethan Allen Ave., προχωρά νότια κατά μήκος της Carroll Avenue στη Maple Avenue και μετά στρίβει δεξιά στην Maple Avenue και τελειώνει στη λεωφόρο Sherman.



Περιοχές σκοτεινής προβολής: Οι σκιερές περιοχές κατά μήκος της διαδρομής θα είναι οι πιο πολυσύχναστες. Θα βρείτε σκιά κατά μήκος της λεωφόρου Carroll μεταξύ λεωφόρου Φιλαδέλφειας και λεωφόρου Tulip και κατά μήκος της λεωφόρου Maple μεταξύ της οδού Carroll και της λεωφόρου Sherman.

Στάθμευση και κλείσιμο οδών: Ο δρόμος στάθμευσης είναι διαθέσιμος όπου μπορείτε να τον βρείτε. Οι δρόμοι που περιβάλλουν τη λεωφόρο Ethan Allen και τη λεωφόρο Carroll, συμπεριλαμβανομένων των Manor Circle, Grant Avenue, Lee Avenue, Sherman Avenue και Boyd Avenue θα κλείσουν για την παρέλαση. Συνιστάται η συγκοινωνία. Ο σταθμός Takoma Park του μετρό απέχει μόλις ένα τετράγωνο από την έναρξη της παρέλασης.

Τρόφιμα: Οι περισσότεροι πωλητές βρίσκονται στο Memorial Park στη γωνία της λεωφόρου Maple και της λεωφόρου Philadelphia.

Συναυλία και πυροτεχνήματα

Πρόγραμμα: Οι βραδινές εκδηλώσεις ξεκινούν στις 7:30 μ.μ. με την υποδοχή του δημάρχου και μια πατριωτική συναυλία. Πυροτεχνήματα στις 9:30 μ.μ. Ημερομηνία βροχής: Πρώτο καθαρό βράδυ.

Τοποθεσία: Μέση σχολή Takoma Park, 7611 Piney Branch Road.



Χώρος στάθμευσης: Περιορίζεται στα πλαϊνά δρομάκια, οπότε θα πρέπει να φτάσετε νωρίς και να περιμένετε να περπατήσετε λίγα τετράγωνα.

Τρόφιμα: Οι περισσότεροι πωλητές βρίσκονται στο Memorial Park στη γωνία της λεωφόρου Maple και της λεωφόρου Philadelphia.

Επίσημη ιστοσελίδα

www.takomapark4th.org