Προγράμματα Junior Ranger: Δραστηριότητες της Ουάσινγκτον

Ψάχνετε για έναν τρόπο να προσελκύσετε τα παιδιά σας να μάθουν για την ιστορία της Αμερικής όταν επισκέπτονται την Ουάσιγκτον; Τα προγράμματα Junior Ranger προσφέρουν ένα διασκεδαστικό τρόπο για παιδιά ηλικίας 6-14 ετών για να μάθουν για την ιστορία των εθνικών πάρκων της Αμερικής. Μέσω ειδικών δραστηριοτήτων, παιχνιδιών και παζλ, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν όλα για ένα συγκεκριμένο εθνικό πάρκο και κερδίζουν κονκάρδες, μπαλώματα, καρφίτσες και / ή αυτοκόλλητα. Ερμηνευτικές παρουσιάσεις και περιπάτους, ειδικές εκδηλώσεις και ξεναγήσεις προσφέρονται σε επιλεγμένες ώρες κατά τη διάρκεια του έτους.

Τα προγράμματα Junior Ranger προσφέρονται σε περίπου 286 από τα 388 εθνικά πάρκα, σε συνεργασία με τοπικές σχολικές συνοικίες και κοινοτικές οργανώσεις. Ενώ επισκέπτεστε μια από τις τοποθεσίες του Εθνικού Πάρκου της Ουάσιγκτον, πάρτε ένα φυλλάδιο δραστηριότητας Junior Ranger και στη συνέχεια επιστρέψτε στο κέντρο επισκεπτών για να λάβετε το βραβείο σας όταν ολοκληρώσετε τις δραστηριότητες.

Υποψήφιοι κατώτερων στελεχών

"Εγώ, (συμπληρώστε το όνομα), είμαι περήφανος που είμαι ένα Εθνικό Πάρκο Service Junior Ranger. Υπόσχομαι να εκτιμήσω, να σεβαστώ και να προστατεύσω όλα τα εθνικά πάρκα. Υπόσχομαι επίσης να συνεχίσω να μαθαίνω για το τοπίο, τα φυτά, τα ζώα και την ιστορία αυτών των ειδικών τόπων. Θα μοιραστώ αυτό που μαθαίνω με τους φίλους και την οικογένειά μου. "

Προγράμματα Junior Ranger στην Περιφέρεια της πρωτεύουσας της Ουάσινγκτον

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα Junior Ranger, ανατρέξτε στον ιστότοπο του Sam Maslow. Έχει ολοκληρώσει πάνω από 260 από αυτούς!

Web Rangers - Ιστοσελίδα Υπηρεσιών Εθνικού Πάρκου για Παιδιά

Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου διαθέτει μια ιστοσελίδα Web Ranger για παιδιά ηλικίας 6 έως 13 ετών που περιέχει γρίφους, παιχνίδια και ιστορίες με βάση τη φυσική και πολιτιστική κληρονομιά της Αμερικής. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν πώς να καθοδηγούν θαλάσσιες χελώνες στον ωκεανό, να παγιδεύουν ένα έλκηθρο για σκύλους, να τοποθετούν αμυντικά οχυρά στη θέση τους και να αποκωδικοποιούν σήματα σημαίας. Οι μαθητές από όλο τον κόσμο μπορούν να συμμετάσχουν. Το online πρόγραμμα παρέχει πρόσβαση στα πάρκα σε παιδιά που ενδέχεται να μην μπορούν να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα Junior Ranger.

Η διεύθυνση web ranger είναι www.nps.gov/webrangers