Εξερεύνηση του καναλιού C & O (Οδηγός αναψυχής & ιστορίας)

Όλα για το Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Chesapeake και Ohio Canal

Το κανάλι Chesapeake & Ohio ( Canal C & O) είναι ένα εθνικό ιστορικό πάρκο με ενδιαφέρουσα ιστορία που χρονολογείται από τον 18ο αιώνα. Λειτουργεί 184,5 μίλια κατά μήκος της βόρειας όχθης του ποταμού Potomac , ξεκινώντας από το Georgetown και τελειώνει στο Cumberland του Maryland . Το towpath κατά μήκος του Canal C & O προσφέρει μερικά από τα καλύτερα μέρη για υπαίθρια αναψυχή στην περιοχή Washington DC. Η υπηρεσία του Εθνικού Πάρκου προσφέρει βόλτες με καραβίδες και ερμηνευτικά προγράμματα ranger κατά τη διάρκεια της άνοιξης, του καλοκαιριού και του φθινοπώρου.

Αναψυχή κατά μήκος του καναλιού C & O

C & O Canal Visitor Centers

Ιστορία του καναλιού C & O

Κατά τη διάρκεια του 18ου και 19ου αιώνα, η Τζορτζτάουν και η Αλεξάνδρεια ήταν μεγάλοι λιμένες για τη διανομή καπνού, σιτηρών, ουίσκι, γούνες, ξυλείας και άλλων ειδών. Το Cumberland, Maryland ήταν βασικός παραγωγός αυτών των ειδών και η έκταση 184,5 μιλίων του ποταμού Potomac ήταν η κύρια διαδρομή μεταφοράς μεταξύ Cumberland και του κόλπου Chesapeake . Οι καταρράκτες στο Potomac, ειδικά οι Μεγάλες Καταρράκτες και οι Little Falls, κατέστησαν αδύνατη τη μεταφορά των σκαφών.

Για την επίλυση αυτού του προβλήματος, οι μηχανικοί δημιούργησαν το κανάλι C & O, ένα σύστημα με κλειδαριές που έτρεχαν παράλληλα με τον ποταμό, παρέχοντας έναν τρόπο μεταφοράς εμπορευμάτων κάτω από τον ποταμό με πλοίο. Η κατασκευή του καναλιού C & O ξεκίνησε το 1828 και 74 κλειδαριές ολοκληρώθηκαν το 1850. Το αρχικό σχέδιο ήταν να επεκταθεί το κανάλι στον ποταμό Ohio, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ επειδή η επιτυχία του Baltimore & Ohio (B & O) Railroad τελικά βάλτε το κανάλι εκτός χρήσης. Το κανάλι λειτουργεί από το 1828 έως το 1924. Εκατοντάδες αρχικές κατασκευές, συμπεριλαμβανομένων των κλειδαριών και των κλειδαριών, παραμένουν και μας υπενθυμίζουν την ιστορία του καναλιού. Από το 1971 το κανάλι είναι ένα εθνικό πάρκο, προσφέροντας ένα μέρος για να απολαύσετε το ύπαιθρο και να μάθετε για την ιστορία της περιοχής.