Μαρτίου για την επιστήμη στο National Mall

Σταθείτε για επιστημονική έρευνα στην Ουάσινγκτον, το 2018

Ξεκινώντας από την Ημέρα της Γης 2017 (22 Απριλίου), ο Μάρτιος για την Επιστήμη στην Ουάσινγκτον επικεντρώνεται στην υποστήριξη των γεγονότων και της επιστήμης, στην υπεράσπιση του περιβάλλοντος για τις μελλοντικές γενιές και στη στήριξη τεκμηριωμένης νομοθεσίας για τα κορυφαία ζητήματα που αντιμετωπίζει το έθνος και ο πλανήτης .

Δεδομένου ότι η διοίκηση Trump συνεχίζει να μειώνει τις χρηματοδοτήσεις για κυβερνητικές οργανώσεις και την έρευνα που σχετίζονται με την επιστήμη, τα θέματα αυτά θα μπορούσαν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην υγεία των Αμερικανών, τα πολυάριθμα εθνικά πάρκα και τα καταφύγια άγριων ζώων και την ευημερία του περιβάλλοντος εν γένει.

Αυτή η δημόσια εκδήλωση μεγάλης κλίμακας περιλαμβάνει τη συμμετοχή των υπευθύνων για τη χάραξη πολιτικής σε παγκόσμιο επίπεδο, των υπουργών οικονομικών, των ΜΚΟ για το περιβάλλον και την ανάπτυξη, των στελεχών της βιομηχανίας και άλλων. Φέτος, ένα μεγάλο πλήθος αναμένεται να παραστεί στην πρωτεύουσα του έθνους και θα διοργανωθούν επιπλέον πορείες σε όλη τη χώρα.

Το 2018, ο Μάρτιος για την Επιστήμη θα πραγματοποιηθεί δύο εβδομάδες πριν από την Ημέρα της Γης στις 14 Απριλίου, αρχίζοντας στις 12 μ.μ. στο National Mall στην Ουάσιγκτον DC και προχωρώντας προς το Καπιτώλιο στις 2 μ.μ.

Συμβουλές για την παρακολούθηση του Μαρτίου για την επιστήμη

Πάνω από ένα εκατομμύριο διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σε πόλεις σε όλο τον κόσμο την Ημέρα της Γης το 2017 για να υπερασπιστούν την επιστήμη και το περιβάλλον και φέτος οι διοργανωτές ελπίζουν για ένα πλήθος παρόμοιων μεγεθών.

Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να προγραμματίσετε να φτάσετε νωρίς ή να αναμείνετε να βρίσκεστε στο πίσω μέρος του πλήθους. Ακόμα κι αν το κάνετε, η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου δημιουργεί Jumbotrons για να διευρύνει την ορατότητα των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια μεγάλων εκδηλώσεων στο Μνημείο της Ουάσιγκτον και στο National Mall .

Να είστε έτοιμοι για έλεγχο ασφαλείας όταν φτάσετε στο National Mall. Τα αντικείμενα που απαγορεύονται κατά τη συγκέντρωση περιλαμβάνουν αλκοόλ, ποδήλατα, εκρηκτικά ή πυροτεχνήματα, γυάλινα δοχεία, ψυγεία, ζώα (εκτός από τα υπηρεσιακά ζώα), όπλα και πολλά άλλα επικίνδυνα αντικείμενα. Μπορείτε, ωστόσο, να φέρετε το δικό σας μεσημεριανό, σνακ και ποτά σε πλαστικά μπουκάλια ή να αγοράσετε φαγητά και ποτά από πολλούς προμηθευτές στο χώρο του ξενοδοχείου.

Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στην πόλη είναι να χρησιμοποιήσετε τις δημόσιες συγκοινωνίες και οι κοντινότεροι σταθμοί του μετρό στο National Mall είναι το Smithsonian, το Archives και το L 'Enfant Plaza. Αν οδηγείτε, υπάρχουν επίσης πολλά μέρη που μπορείτε να σταθμεύσετε κοντά στο National Mall , αλλά οι τιμές μπορεί να είναι υψηλές και περιορισμένες, ώστε να φτάσετε νωρίς και να έχετε αρκετό προϋπολογισμό για την ημέρα.

Αν ψάχνετε για ένα μέρος για να μείνετε αφού ολοκληρώσετε την πορεία και την κοινωνικοποίηση, υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία κοντά στο National Mall , αλλά φροντίστε να κάνετε κράτηση πολύ πριν από την εκδήλωση καθώς τα δωμάτια είναι πιθανό να ξεπουλήσουν γρήγορα. Αν χρειαστεί να εξοικονομήσετε χρήματα, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε μερικά φθηνά ξενοδοχεία στην πρωτεύουσα ή να κατευθυνθείτε προς τη Βόρεια Βιρτζίνια ή το Μέριλαντ για μερικές από τις καλύτερες προσφορές σε Bed & Breakfasts .

Παλαιότερα περιβαλλοντικά ράλλυ στην Ουάσιγκτον, DC

Κάθε λίγα χρόνια, διοργανωτές όπως το Ίδρυμα Ημέρας της Γης διοργανώνουν εκδηλώσεις στο National Mall στην Ουάσινγκτον, γύρω από την Ημέρα της Γης. Μαζί με το περασμένο έτος η ημέρα της Γης και η εκδήλωση Μαρτίου για την Επιστήμη, η πρωτεύουσα του έθνους έχει δει επίσης αρκετούς άλλους μεγάλους εορτασμούς.

Το 2015, το Παγκόσμιο Πρόγραμμα για την Φτώχεια και το Ίδρυμα για την Ημέρα της Γης συνεργάστηκαν για τη διοργάνωση ενός αγώνα για το κίνημα του κλίματος, το οποίο επιδιώκει επίσης έναν τρόπο για να τεθεί τέλος στην ακραία φτώχεια και υποσιτισμό.

Ο Will.i.am και ο Soledad O'Brien φιλοξένησαν μια ελεύθερη συναυλία με επικεφαλής τους No Doubt, Usher, Fall Out Boy, Mary J Blige, Τρένο και Μπουφάν πρωινού μου.

Η εκδήλωση της Ημέρας της Γης το 2012 στο National Mall ήταν μια μεγάλη εκδήλωση μιας ημέρας για να «κινητοποιήσει τη Γη και να απαιτήσει ένα βιώσιμο μέλλον». Η εκδήλωση, με τη χορηγία του Earth Day Network, περιελάμβανε μουσική, ψυχαγωγία, ομιλίες διασημοτήτων και περιβαλλοντικές δραστηριότητες. Οι ερμηνευτές της κεφαλής συμπεριέλαβαν τη θρυλική ροκ ομάδα Φτηνές Trick, Rock and Roll Hall of Famer Dave Mason, και pop-rock συγκροτήματα Kicking Daisies και The Explorers Club. Οι ομιλητές συμπεριλάμβαναν τον διαχειριστή της EPA Λίζα Τζάκσον, τον Δήμαρχο DC Vincent Gray, τον Rev. Jesse Jackson, τον Olive Mughelli, τον οδηγό Indy Car Leilani Münter, τους συναδέλφους John Reing και τον Edward Markey.