Ουάσιγκτον DC Ξενοδοχεία Κοντά στο National Mall

Τοποθεσίες για να μείνετε στην καρδιά του Downtown Washington, DC

Μια ποικιλία από ξενοδοχεία βρίσκονται κοντά στο National Mall της Ουάσιγκτον, προσφέροντας καταλύματα για να καλύψουν τις ανάγκες των επισκεπτών από όλο τον κόσμο, που κυμαίνονται από φιλικές προς την οικογένεια σουίτες μέχρι πολυτελή καταλύματα. Πολλά ξενοδοχεία στην Ουάσινγκτον έχουν κορυφαία εστιατόρια και αίθουσες δεξιώσεων, καθιστώντας τους ιδανικό προορισμό για επαγγελματικές συναντήσεις ή συνέδρια. Ο ακόλουθος οδηγός περιλαμβάνει ξενοδοχεία που βρίσκονται μέσα σε λίγα τετράγωνα του National Mall.



Σημείωση: Η απόσταση μεταξύ του κτιρίου Capitol , στο ένα άκρο του National Mall, και του Memorial Lincoln στο άλλο, είναι περίπου 2 μίλια. Για να φτάσετε στα πιο δημοφιλή αξιοθέατα από οπουδήποτε στην Ουάσιγκτον, ίσως χρειαστεί να περπατήσετε σε μεγάλη απόσταση ή να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Δείτε ένα χάρτη του National Mall

Το Holiday Inn Capitol
550 C Street SW, Ουάσιγκτον, DC
Αυτό το μεγάλο Holiday Inn βρίσκεται κοντά στο National Mall, καθιστώντας την καλή επιλογή για τους επισκέπτες που αναζητούν ένα οικονομικό ξενοδοχείο, άνετο για περιήγηση στα αξιοθέατα.

Mandarin Oriental Ουάσιγκτον
1330 Maryland Avenue, SW Washington, DC
Το πολυτελές ξενοδοχείο Washington, DC, που βρίσκεται κοντά στη λεκάνη της Tidal, έχει θέα στο Memorial Jefferson και απέχει λίγα μόλις τετράγωνα από τα μουσεία του Smithsonian και το L'Enfant Plaza.

Το The Capitol Hill - Ένα ξενοδοχείο Affinia
415 Λεωφόρος Νιού Τζέρσεϋ Ν. Ουάσιγκτον, DC
Το πολυτελές ξενοδοχείο 343 δωματίων βρίσκεται σε απόσταση λίγων βημάτων από το κτήριο Capitol στο κέντρο της Ουάσινγκτον, DC και προσφέρει υπηρεσίες boutique και στιλ και διαθέτει μοναδικές, εξατομικευμένες ανέσεις, όπως ένα εστιατόριο με διάσημο σεφ και σαλόνι προορισμού.

L'Enfant Plaza
480 L'Enfant Plaza, SW Ουάσινγκτον, DC
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της Ουάσινγκτον, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα μουσεία Smithsonian, εθνικά μνημεία, γκαλερί τέχνης, εστιατόρια και πολλά άλλα.

Hyatt Regency Ουάσιγκτον
400 New Jersey Avenue, ΒΔ Washington, DC
Το υπερσύγχρονο ξενοδοχείο 838 δωματίων Washington DC βρίσκεται σε απόσταση δύο τετραγώνων από το κτήριο του Καπιτώπου των Η.Π.Α., σε κοντινή απόσταση με τα γραφεία της Γερουσίας, το Smithsonian Institution, τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου και το Union Station.



JW Marriott Hotel
1331 Pennsylvania Avenue, ΒΔ Washington, DC
Πολυτελές ξενοδοχείο, που βρίσκεται μόλις λίγα τετράγωνα από το Λευκό Οίκο, την πρωτεύουσα της Ουάσινγκτον, το θέατρο, τα μνημεία και τα μουσεία, τα εστιατόρια και πολλά άλλα

Ξενοδοχείο Willard InterContinental
1401 Pennsylvania Avenue, ΒΔ Washington, DC
Το ιστορικό ξενοδοχείο ορόσημο βρίσκεται στην καρδιά της Washington, DC, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Εθνικό Mall, το Λευκό Οίκο, τα κυβερνητικά και επιχειρηματικά γραφεία, την περιοχή θεάτρου και πολλά άλλα αξιοθέατα. Το πολυτελές ξενοδοχείο διαθέτει 341 πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 42 σουιτών.

Το Marriott Residence Inn Capitol
333 Ε St. SW Ουάσιγκτον, DC
Αυτό το ψηλό ξενοδοχείο Residence Inn Washington DC βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας του έθνους, λίγα μόλις λεπτά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Washington DC. Αυτό το ξενοδοχείο περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, σαλόνια με καναπέδες-κρεβάτια και επιφάνεια εργασίας με πρόσβαση στο Internet υψηλής ταχύτητας.

Ξενοδοχείο W - Ουάσιγκτον
515 15th Street, ΒΔ, Ουάσιγκτον, DC
Κομψό ξενοδοχείο σε βικτοριανό στιλ, διάσημο για την εκπληκτική θέα της Ουάσιγκτον, DC από τη βεράντα POV. Το W Hotel βρίσκεται λίγα βήματα από το Λευκό Οίκο και είναι βολικό για όλα τα τουριστικά αξιοθέατα.

Το Ξενοδοχείο Γιώργος
15 E Οδός NW Ουάσιγκτον, DC
Το υπερσύγχρονο ξενοδοχείο του Capitol Hill βρίσκεται στο κέντρο της επιχειρηματικής περιοχής και δίπλα στο U.

Το S. Capitol Building παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αξιοθέατα της Washington, DC.

Φοίνιξ Παρκ Ξενοδοχείο
520 North Capitol St NW, Washington, DC
Βρείτε την ιρλανδική φιλοξενία στο κέντρο της Ουάσιγκτον, DC. Το Phoenix Park Hotel, το οποίο κατονομάζεται σε πάρκο στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, βρίσκεται σε βολική τοποθεσία απέναντι από το Union Station και μόλις τέσσερα τετράγωνα από το Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Ξενοδοχείο Harrington
11th & E Street, ΒΔ Ουάσινγκτον, DC
Μια ποικιλία μεγεθών δωματίων, για να φιλοξενήσουν τους πάντες από τους επισκέπτες με ενιαία προϋπολογισμό σε οικογένειες και μεγαλύτερες ομάδες, καθιστά αυτό ένα δημοφιλές τουριστικό προορισμό ξενοδοχείο.

Washington Court Hotel
525 Λεωφόρος Νιού Τζέρσευ, ΒΔ Ουάσιγκτον, DC
Washington, DC πολυτελές ξενοδοχείο με 264 δωμάτια και σουίτες στην καρδιά του Capitol Hill. Σε κοντινή απόσταση από όλα τα αξιοθέατα, ψώνια, φαγητό και διασκέδαση.

Ξενοδοχείο State Plaza
2117 E Street, ΒΔ Ουάσιγκτον, DC
Όλα τα δωμάτια δίπλα στο μουσείο Smithsonian και το μνημείο του βετεράνου του Βιετνάμ.



Το ξενοδοχείο Hay-Adams
800 16th Street, ΒΔ Ουάσιγκτον, DC
Το ξενοδοχείο 145 δωματίων σχεδιάστηκε αρχικά στη δεκαετία του '20 ως οικιστικό ξενοδοχείο. Το Hay-Adams έχει διατηρήσει την ατμόσφαιρα ενός διακεκριμένου ιδιωτικού σπιτιού στην πλατεία Lafayette, με θέα στον Λευκό Οίκο και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά ορόσημα της Washington DC.

Ξενοδοχείο Μονακό
700 F Street, ΒΔ Washington, DC
Το Hotel Monaco είναι ένα εξαιρετικά ανακαινισμένο ξενοδοχείο 184 δωματίων, σε βολική τοποθεσία στο κέντρο της Ουάσινγκτον, κοντά στο Capital One Arena, το Συνεδριακό Κέντρο, το θέατρο της Ford, το Διεθνές Μουσείο Spy και το Chinatown.

Sofitel Lafayette Square
806 15th Street, ΒΔ Ουάσιγκτον, DC
Η γαλλική ιδιοκτησία Sofitel, που βρίσκεται κοντά στο Λευκό Οίκο στην πλατεία Lafayette, άνοιξε το 2002 και σχεδόν αμέσως έγινε ένα από τα πιο αξιοσημείωτα πολυτελή ξενοδοχεία της Ουάσινγκτον.

Hilton Garden Inn - Κέντρο της Ουάσιγκτον DC
815 14th Street, ΒΔ Ουάσινγκτον, DC
Μερικά από τα δωμάτια έχουν υπέροχη θέα σε αυτό το βολικά τοποθετημένο ξενοδοχείο αλυσίδας Hilton.

Marriott στο κέντρο του μετρό
775 12th Street, ΒΔ Washington, DC
Αυτό το ξενοδοχείο Marriott βρίσκεται σε βολική τοποθεσία ακριβώς δίπλα σε σταθμό του μετρό, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το National Mall και πολλά αξιοθέατα της Washington DC.

St. Regis Ουάσιγκτον
923 16th Street, ΒΔ Washington, DC
Το ιστορικό St. Regis Washington, που βρίσκεται στην καρδιά της επιχειρηματικής και εμπορικής περιοχής του κέντρου της πόλης, αποτελεί χώρο στάσης για τους προέδρους, τους πρωθυπουργούς και τα δικαιώματα από την ίδρυσή του το 1926.

Το συνεδριακό κέντρο Courtyard by Marriott
900 F Street, ΒΔ Ουάσινγκτον, DC
Πρόσφατα ανακαινισμένο ιστορικό ξενοδοχείο ορόσημο κοντά στο συνεδριακό κέντρο της Ουάσινγκτον, το διεθνές μουσείο κατασκόπων και το Capital One Arena.

Grand Hyatt Ουάσιγκτον
1000 H Street, ΒΔ Ουάσινγκτον, DC
Πολυτελές πολυτελές ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών στις επιχειρηματικές και ομοσπονδιακές συνοικίες της Ουάσιγκτον, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσινγκτον, το Capital One Arena, το Διεθνές Μουσείο Spy και το μετρό.