Νέα Φιλαδέλφεια στο Νέο Μεξικό

Αποθήκευση Επιστροφή στα Σχολικά Στοιχεία

Η ετήσια φορολογική απαλλαγή στο Νέο Μεξικό είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να πάτε για ψώνια από το 2005. Οι φορολογικές διακοπές αρχίζουν πάντα την πρώτη Παρασκευή του Αυγούστου. Για όσους παίρνουν τα παιδιά τους έτοιμοι να επιστρέψουν στο σχολείο, αυτό είναι ένα τεράστιο κίνητρο, καθώς το κράτος αναστέλλει τους φόρους σε πολλά αντικείμενα πίσω στο σχολείο. Ορισμένοι έμποροι απορροφούν επίσης το φόρο για το Σαββατοκύριακο σε είδη που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.

Για το Σαββατοκύριακο, το κράτος θα αναστείλει τους φόρους σε διάφορα είδη.

Ο νόμος επιτρέπει την παρακράτηση από τις ακαθάριστες εισπράξεις επί στοιχείων ειδικής προσωπικής ιδιοκτησίας, καθιστώντας τα στοιχεία αυτά «αφορολόγητα». Ορισμένες κατηγορίες αντικειμένων έχουν μέγιστο ποσό δολαρίων. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποια είναι τα ανώτατα όρια για αυτά τα στοιχεία.

Οι αφορολόγητες διακοπές είναι ευνοϊκές για τις οικογένειες, αλλά είναι χρήσιμες και για τους άλλους. Οι εκπαιδευτικοί συχνότερα αγοράζουν αντικείμενα για τις αίθουσες διδασκαλίας τους και οι αφορολόγητες διακοπές είναι ένας τρόπος για να μειώσουν το κόστος τους. Οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει τις αφορολόγητες διακοπές προς όφελός τους. Τα ρούχα που γίνονται το σαββατοκύριακο δεν υπόκεινται σε φόρο, αρκεί να τηρεί τον κατάλογο απαλλαγών.

Για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις διακοπές, έχετε έναν κατάλογο στο χέρι πριν βγείτε έξω για να ψωνίσετε. Ελέγξτε τα χαρτιά και αποθηκεύστε φυλλάδια για να δείτε πόσα αντικείμενα κοστίζουν για να βρείτε τις καλύτερες ευκαιρίες. Εάν έχετε το χρόνο, μπορείτε να ψωνίσετε σε διαφορετικές τοποθεσίες και να αποθηκεύσετε λίγο περισσότερο. Χάρτης της διαδρομής σας για το καλύτερο πλεονέκτημα εάν σκοπεύετε να βγείτε μόνο μία φορά.

Οι γονείς που θέλουν να μάθουν τι να κάνουν οι μαθητές του γυμνασίου και του γυμνασίου για το σχολείο θα πρέπει να έχουν λάβει πληροφορίες από το σχολείο ή μπορούν να πάνε online για να δουν τι απαιτείται. Για τα μέσα και τα γυμνάσια, οι απαιτήσεις ποικίλλουν. Για τους στοιχειώδεις φοιτητές, τα δημοτικά σχολεία του Albuquerque έχουν έναν κατάλογο των απαιτούμενων για κάθε βαθμό.

Οι αίθουσες διδασκαλίας του νηπιαγωγείου θα χρειαστούν διαφορετικές προμήθειες από ό,

Στοιχεία που χαρακτηρίζονται ως αφορολόγητα

Τι εξαιρείται

Πού να ψωνίσετε

Για τα ψώνια στο σχολείο, τα περισσότερα από τα καταστήματα έκπτωσης αλυσίδας είναι ένα καλό στοίχημα για χαρτί, στυλό, μολύβια και σημειωματάρια. Για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα ηλεκτρονικά εισιτήρια υψηλότερου κόστους, είναι πάντα καλύτερο να προβαίνετε σε αγορές πριν από καιρό, για να δείτε τι θα κοστίσει. Τα εμπορικά κέντρα θα έχουν καταστήματα που προσφέρουν εκπτώσεις στα είδη ένδυσης. Το Coronado Mall έχει τους Sears, JC Penney, Kohl, Macy's και Gordmans. Το Uptown έχει North Face, Gap και J. Crew. Το Winrock έχει το Dillard's και το Cottonwood Mall με το Old Navy, το Eddie Bauer, το Forever 21, το JC Penney και το Dillard's.

Για τα καταστήματα ηλεκτρονικής αλυσίδας, το Albuquerque διαθέτει Best Buy και το Apple Store στο Uptown Center.