Το Bizarr του Ώστιν - αλλά πανταχού παρόντα - Νυχτερίδες

Πολλοί άνθρωποι παρακολουθούν τις νυχτερίδες του Όστιν, αλλά λίγοι γνωρίζουν την ιστορία τους

Το Ώστιν γίνεται γρήγορα μια από τις πιο καυτές πόλεις της Αμερικής όχι μόνο για να ζήσει και να εργαστεί, αλλά και για επίσκεψη. Ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στο Ώστιν, του οποίου το σύνθημα της πόλης είναι το καταλληλότερο "Keep Austin Weird", είναι οι νυχτερίδες που ζουν κάτω από τη γέφυρα της Avenue Congress στο κέντρο της πόλης. Παρά το πόσοι άνθρωποι στέκονται και βρίσκονται κάτω από τη γέφυρα κάθε βράδυ για να παρακολουθήσουν τις νυχτερίδες αναδύονται, πολλά απομεινάρια των νυχτερίδων παραμένουν ένα μυστήριο.

Από πού έρχονται οι νυχτερίδες του Austin;

Οι νυχτερίδες του Austin ζουν κάτω από τη γέφυρα του Congress Avenue, σχεδόν από τότε που ανοίχτηκαν το 1910, αλλά η πραγματική τους προέλευση είναι λίγο πιο νότια - από τα σύνορα. Αυτές οι μεξικάνικες νυχτερίδες δεν προέρχονται από το Ηνωμένο Μεξικό, από το οποίο ταξιδεύουν προς βορρά στους ανοιξιάτικους μήνες. Το Ώστιν είναι μόνο ένα από τα μέρη όπου πηγαίνουν οι νυχτερίδες, αλλά η απόφασή τους (ή τυχαίο συμβάν) να ζήσουν κάτω από ένα τέτοιο εικονικό σύμβολο της πόλης έχει κάνει τους νυχτερίδες του Austin μακράν το πιο διάσημο.

Η πιο διάσημη και η μεγαλύτερη - η μεγαλύτερη αποικία αστικών νυχτερίδων στον κόσμο, στην πραγματικότητα. Οι βιολόγοι εκτιμούν ότι μέχρι και 1,5 εκατομμύρια νυχτερίδες ζουν κάτω από τη γέφυρα του Auschwyn Avenue κάθε φορά, παρόλο που ο αριθμός αυτός είναι ελαφρώς υψηλότερος κοντά στις αρχές του καλοκαιριού, όταν οι νυχτερίδες, που είναι κυρίως θηλυκές, γεννούν μωρά.

Πού πηγαίνουν οι νυχτερίδες;

Κατά τη διάρκεια μιας ειδικής μαγνητοσκόπησης του Jimmy Kimmel Show για το South by Southwest, η ηθοποιός Julia Louis-Dreyfus διακήρυξε ότι οι νυχτερίδες πήγαν σε ένα «εμπορικό κέντρο στο Σαν Αντόνιο» κάθε βράδυ, λέγοντας ότι έφερε το φόρεμά της εκεί.

Ενώ οι παρατηρήσεις του Louis-Dreyfus έγιναν για καλές κωμικές κτηνοτροφικές ζωοτροφές, δεν είχαν καμιά βάση στην επιστήμη.

Στην πραγματικότητα, οι ιδιαιτερότητες του ρόπαλου που ζει κάτω από τη γέφυρα του Ώστιν του Κογκρέσου έχουν μέγιστη απόσταση περίπου 20 μιλίων, μια απόσταση που πετά κάθε βράδυ σε αναζήτηση των εντόμων και άλλων παρασίτων που γιορτάζει. Οι νυχτερίδες και η συμπεριφορά των νυχτών μπορεί να μην είναι τόσο αστείες στην πραγματική ζωή όσο είναι στην τηλεόραση αργά τη νύχτα, αλλά φωτίζουν τη σημαντική δουλειά που κάνουν οι νυχτερίδες για την πόλη - θα υπήρχαν πολύ περισσότερα κουνούπια εάν δεν υπήρχαν, για παράδειγμα.

Μόνο μετά τις θερινές θερμοκρασίες του Ώστιν δροσιστείτε ότι οι νυχτερίδες πετούν σε μεγάλες αποστάσεις, πίσω στο κεντρικό Μεξικό, όπου ζουν όλοι το χειμώνα. Στη συνέχεια, επιστρέφουν την άνοιξη, επαναλαμβάνοντας τον κύκλο ξανά, στην απόλαυση των αυξανόμενων πλήθους των τουριστών του Ώστιν.

Πότε είναι ο καλύτερος χρόνος για να δείτε τους Νυχτερίδες στο Ώστιν;

Οι νυχτερίδες φθάνουν στο Ώστιν από το Μεξικό στα μέσα της άνοιξης, συνήθως κατά την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου ή την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου και μένουν μέχρι τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο. Ενώ είναι πιο άνετο και βολικό να βλέπεις τις νυχτερίδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν οι θερμοκρασίες είναι υψηλότερες και ο ήλιος παραμείνει μακρύτερος, η οθόνη τείνει να είναι πιο όμορφη όταν οι θερμοκρασίες είναι πιο δροσερές και τα ηλιόλουστα ηλιοβασιλέματα του Όστιν φωτίζουν τον νυχτερινό ουρανό.

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα παρατηρήσετε καλύτερα τις νυχτερίδες, αυτό εξαρτάται από εσάς. Η γέφυρα του Congress Avenue βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από πολλά ξενοδοχεία του Ώστιν και μόλις φτάσετε εκεί, μπορείτε είτε να μείνετε στη γέφυρα είτε να περπατήσετε ακριβώς κάτω από αυτό, πάνω στο μονοπάτι Lady Bird Lake. Θα μπορούσατε ακόμη και καγιάκ ή κανό έξω κάτω από τη γέφυρα, για να πάρετε μια up-κοντά και look persona - απλά προσέξτε για τα κοπάδια νυχτερίδα!

Λάβετε υπόψη ότι η παρακολούθηση των ρόπαλων δεν είναι εγγυημένη, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου που επισκέπτεστε και ο χρόνος δεν είναι πάντα ακριβής.

Οι νυχτερίδες κάποιες φορές έξω λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα, αλλά εξίσου συχνά μετά. Μερικοί υποθέτουν ότι οι νυχτερίδες μπορούν να αισθανθούν το βάρος των τουριστών στην κορυφή της γέφυρας, οπότε η παρακολούθηση τους σε μια λιγότερο γεμάτη εβδομαδιαία νύχτα μπορεί να είναι ένα καλύτερο στοίχημα από το να τους παρακολουθήσουν το Σαββατοκύριακο.