Διακοπές Σαββατοκύριακου κοντά στο Ώστιν

Το κεντρικό Τέξας είναι ευλογημένο με μια σειρά από πανέμορφες μικρές πόλεις

Δεν υπάρχει έλλειψη βολικών αποδράσεων Σαββατοκύριακου κοντά στο Austin. Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Ώστιν, θα βρείτε γραφικές μικρές πόλεις, αναψυχή του νερού, μπάρμπεκιου και πολλά μικρά, τοπικά καταστήματα.

1. Fredericksburg

Η πρωτεύουσα κρεβάτι-πρωινό του Τέξας, Fredericksburg προσφέρει καταλύματα που κυμαίνονται από τις καμπίνες κορμών έως τις σοφίτες στο κέντρο της πόλης. Η πεζοδρομημένη περιοχή στο κέντρο της πόλης είναι γεμάτη από καταστήματα με αντίκες, εστιατόρια και μπουτίκ ένδυσης.

Για υπαίθριους τύπους, η Enchanted Rock State Natural Area βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.

2. Σαν Μάρκος

Ο ποταμός San Marcos είναι ένας ιδανικός προορισμός κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για snorkelers, καγιάκ και κονδύλους . Για μια ξεκούραστη εκδρομή, μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα με γυάλινη βάρκα στο Spring Lake (πρώην κέντρο Aquarena). Το Wonder World προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο να ξεφύγει από τη ζέστη σε δροσερές σπηλιές. Το κέντρο του San Marcos φιλοξενεί αρκετούς αρμούς μπιφτέκι και μια γραφική κεντρική πλατεία. Οι κυνηγοί ευκαιρίας συρρέουν στο εμπορικό κέντρο στην άκρη της πόλης.

3. Wimberley

Ένα μικροσκοπικό μικρό σημείο στο χάρτη, το Wimberley είναι ένας παράδεισος για καλλιτέχνες και τεχνίτες. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από τα χειροποίητα έπιπλα μέχρι τα έργα τέχνης, και ο καλλιτέχνης θα σας καλέσει πιθανώς να κρεμάσετε γύρω και να έχετε μια μπύρα ή δύο. Μην χάσετε τις παρθένες τρύπες κολύμβησης της πόλης: το πηγάδι του Ιακώβ και η μπλε τρύπα.

4. Νέα Braunfels

Το New Braunfels είναι γνωστό ως το σπίτι του Schlitterbahn Waterpark, αλλά είναι επίσης ένας από τους κύριους προορισμούς για φυσική υδάτινη αναψυχή κατά μήκος των ποταμών Guadalupe και Comal.

Οι οικονομικά προσιτοί χώροι κατασκήνωσης και τα ιστορικά κρεβάτια-και-πρωινά παρέχουν εύκολη πρόσβαση στη διασκέδαση στο νερό. Το Landa Park στο κέντρο της πόλης είναι ένας αγαπημένος προορισμός για κονδύλους και πικνίκ.

5. Luckenbach

Σίγουρα, είναι λίγο αποκρουστικό. Δεν υπάρχει τίποτα εδώ πέρα ​​από ένα παλιό γενικό κατάστημα. Η πόλη δεν θα υπήρχε αν δεν ήταν για το κλασικό τραγούδι της χώρας από τον Waylon Jennings.

Παρόλα αυτά, το Luckenbach είναι ένας χώρος για να σταματήσετε για μια μικρή μπύρα και μπάρμπεκιου, και συνήθως υπάρχουν μερικοί τραγουδιστές που παίζουν μελωδίες μέσα και γύρω από το κατάστημα.

6. Gruene

Η ιστορική αίθουσα Gruene Hall είναι για όλα όσα υπάρχουν σε αυτή τη μικρή πόλη. Αλλά αν ενδιαφέρεστε να χορέψετε σε μια αληθινή αίθουσα χορού στο Τέξας, δεν θα γίνουν αυθεντικότερες από αυτό. Οι μουσικές ενέργειες κυμαίνονται από τον Τζέρι Τζέφ Γουόρκερ μέχρι τους Φανταστικούς Thunderbirds. Τις Κυριακές, ο Gruene Hall φιλοξενεί ένα βραδινό ευαγγέλιο με φαγητό από το κοντινό εστιατόριο Gristmill.

7. LaGrange

Μια άλλη πόλη του Τέξας που έγινε γνωστή με ένα τραγούδι (από την ZZ Top), LaGrange εμπνεύστηκε επίσης το έργο και την ταινία με τίτλο The Best Little Whorehouse στο Τέξας . Δεν θα βρείτε πορτρέτα γύρω από την πόλη τώρα, αλλά υπάρχουν πολλά όμορφα τοπία κατά μήκος του ποταμού Κολοράντο. Για μεγάλη ζωντανή μουσική, κατευθυνθείτε στο Bugle Boy, μια αίθουσα ακρόασης αφιερωμένη στο ταλέντο του Τέξας.

8. Lockhart

Το μπάρμπεκιου είναι το κύριο αξιοθέατο στο Lockhart. Το κρέας είναι τόσο τρυφερό στο Kreuz Market ότι δεν χρειάζεστε ένα πιρούνι ή ένα μαχαίρι - έτσι δεν παρέχουν ασημικά. Φαίνονται επίσης με σάλτσες. Το κρέας σερβίρεται σε χαρτί κρεοπωλείου και απλά σκάβετε με τα χέρια σας. Κάτω από το δρόμο στο Barbecue του Black's, είναι λίγο λιγότερο εχθρικές από τη σάλτσα και τα ασημικά, και το στήθος είναι εξίσου καλό.

Συγκρίνετε τιμές ξενοδοχείων στην περιοχη Austin-Area