Φώτα νύχτας διακοπών στο Ροταριανό πάρκο στο Wentzville

Φώτα, δέντρα, Santa κάνουν Χριστουγεννιάτικες Ειδικές

Η περιφέρεια St. Charles, Missouri, βάζει σε διάφορες μεγάλες επιδείξεις Χριστουγέννων και περιλαμβάνει τα Holiday Night Lights στο Wentzville. Κάθε χρόνο, επισκέπτες από όλη την περιοχή λαμβάνουν τα εορταστικά φώτα και τις πολύχρωμες σκηνές στο Rotary Park.

Πότε να πάτε

Τα φώτα νύχτας διακοπών ανοίγουν μετά την ημέρα των ευχαριστιών και κλείνουν στα τέλη Δεκεμβρίου. Το 2017, ο διακόπτης φώτων στην οθόνη αναβοσβήνει στις 24 Νοεμβρίου. Θα είναι ανοιχτό από την Πέμπτη έως την Κυριακή το βράδυ μέσω Δεκεμβρίου.

10 και ξεκινώντας από τις 14 Δεκεμβρίου, θα είναι ανοιχτό κάθε βράδυ μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου. Το Holiday Night Lights θα κλείσει την Ημέρα των Χριστουγέννων.

Santa και περισσότερο

Το Holiday Night Lights είναι μια οθόνη με κίνηση πάνω από ένα μίλι από τις σκηνές διακοπών στο Rotary Park. Αν πάτε σε ένα βράδυ του Σαββάτου, τα παιδιά σας μπορούν να επισκεφθούν το Santa στο Κτίριο Kolb, όπου υπάρχουν επίσης δέντρα διακοσμημένα από διάφορες τοπικές οντότητες.

Τι θα δείτε

Καθώς οδηγείτε μέσα από το πάρκο, θα δείτε εκατοντάδες χιλιάδες φωτιστικά που εκτείνονται για περισσότερο από ένα μίλι. Υπάρχουν σκηνές διακοπών, διακοσμημένα δέντρα, φωτισμένες σήραγγες και άλλες λαμπερές οθόνες για να απολαύσετε όλη η οικογένεια.

Να πάρει εκεί

Το Holiday Night Lights βρίσκεται στο Rotary Park του Wentzville. - Δείτε στον χάρτη Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα νοτιο-ανατολικά της πόλης (Wentzville, St. Συνεχίστε στο Wentzville Parkway για περίπου 1 μίλι, στη συνέχεια στρίψτε αριστερά στην οδό West Meyer.

Το Rotary Park βρίσκεται στο 2577 West Meyer Road.