Καλοκαιρινές Κατασκηνώσεις Περιπέτειας για παιδιά του Phoenix

Κατασκήνωση, ψάρεμα, πεζοπορία και άλλα

Ψάχνετε για ένα καλοκαιρινό καταυλισμό για το παιδί σας; Αυτά τα στρατόπεδα επικεντρώνονται σε εμπειρίες υπαίθρου και, όπως μπορείτε να φανταστείτε, βρίσκονται συνήθως στα ψυχρότερα, βόρεια μέρη της Αριζόνα. Παρατίθενται εδώ με αλφαβητική σειρά. Οι προσφορές ελήφθησαν από την ιστοσελίδα του στρατοπέδου.

Το καλοκαιρινό στρατόπεδο Audubon Adventures
Εβδομαδιαίες δραστηριότητες περιλαμβάνουν την τοξοβολία που κατευθύνεται από τους φυσιολάτρες, την ιχνηλασιμότητα των ζώων, την πεζοπορία, τις δεξιότητες άγριας φύσης, την αστεροειδές και πολλά άλλα στο Nina Mason Pulliam Rio Salado Audubon Center στο Φοίνιξ.

Κάθε εβδομάδα επικεντρώνεται σε ένα ειδικό θέμα φύσης και επιστήμης. Σχεδιασμένο για 5ο και 6ο γκρέιντερ.

Γάντια του Μεγάλου φαραγγιού
Το Grand Canyon Youth είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση 501 (c) (3) με έδρα το Flagstaff, Αριζόνα. Παρέχουμε στους νέους (ηλικίας 11-19 ετών) μια βιωματική εκπαίδευση κατά μήκος των ποταμών και των φαραγγιών της Νοτιοδυτικής σε μια προσπάθεια προώθησης της προσωπικής ανάπτυξης, την ευαισθητοποίηση, τη συμμετοχή της κοινότητας και την ομαδική εργασία μεταξύ ανθρώπων με διαφορετικό υπόβαθρο. "

Lake Pleasant Υδάτινο & Φύση Καλοκαιρινό Κατασκήνωση
"Το στρατόπεδο είναι προσανατολισμένο προς τη βοήθεια τοπικών Boy Scouts κερδίζουν τα σήματα αξίας τους, ενώ παράλληλα παρέχουν την απαραίτητη ηγεσία και την τάξη εξελίξεις.Ωστόσο, όλα τα αγόρια που κυμαίνονται ηλικίας 11 έως 17 ετών είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν! Κατά την άφιξη στο στρατόπεδο, τη νεολαία κατανέμονται σε μικρότερες ομάδες που εποπτεύονται από το προσωπικό πλήρους απασχόλησης .... "Βρίσκεται στο υπαίθριο κέντρο Desert στο Lake Pleasant στην Peoria.

Καλοκαιρινό στρατόπεδο Orme
«Εάν το παιδί σας επιθυμεί να βελτιώσει τις ικανότητες των ιπποδρομιών, να αναπτύξει τις υπαίθριες δεξιότητες περιπέτειας ή απλά να θέλει να απολαύσει την παραδοσιακή διασκέδαση κατασκηνώσεων, ένα καλοκαιρινό στρατόπεδο Orme θα προσφέρει θετικές αναμνήσεις για τη ζωή τους».

Το στρατόπεδο νέων Αγίου Ιωσήφ
Βρίσκεται στα ψηλά πεύκα γύρω από τη λίμνη Mormon κοντά στο Flagstaff. Χορηγείται από τους Ιππότες του Κολόμβου της Αριζόνα, το στρατόπεδο προσφέρει καγιάκ, αναρρίχηση σε βράχο, πεζοπορία, αστρονομία, τοξοβολία, τέχνες και βιοτεχνίες, ιππασία, ορεινή ποδηλασία.

YMCA Chauncey Ranch
"Το Chauncey Ranch είναι ένα αγρόκτημα εργασίας για παιδιά κάτω των 5 στρεμμάτων που βρίσκεται στον ποταμό Agua Fria, περιτριγυρισμένο από βαμβάκι, ιτιές, πράσινα λιβάδια, αθλητικό πεδίο, λίμνη δύο στρεμμάτων για κανό και ψάρεμα, αρένες ιππασίας και αχυρώνες.

Έντεκα κλειστές καμπίνες με εξατμιστές ψύκτες και ενσωματωμένες κουκέτες εξασφαλίζουν την άνεση των κατασκηνωτών σας. Σύγχρονη τουαλέτα / ντους εξυπηρετεί κάθε ένα από τα αγόρια και τα κορίτσια πλευρά του στρατοπέδου. Οι εκδρομείς συμμετέχουν σε προοδευτικές κατάλληλες για την ηλικία δραστηριότητες. Όλοι οι κατασκηνωτές θα λάβουν μια βασική εισαγωγή στα άλογα και μια διαδρομή με επιπλέον μονοπάτια για να κάνουν επιπλέον βόλτες όλη την εβδομάδα. "

- - - - - -

Περισσότερες Ευκαιρίες Καλοκαιρινής Κατασκήνωσης στο Φοίνιξ