Συμμετοχή στο χορό του παγκόσμιου πρωταθλήματος χορού του μουσείου

Οι ντόπιοι Αμερικανοί καλούνται να συμμετάσχουν σε αυτόν τον ετήσιο διαγωνισμό. Οι χορευτές του Hoop ανταγωνίζονται σε ηλικιακές ομάδες (5 και κάτω, νέοι, έφηβοι και ηλικιωμένοι) για χρηματικά έπαθλα. Οι άνδρες και οι γυναίκες ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Φυλές από όλη τη Βόρεια Αμερική εκπροσωπούνται.

Το στεφάνι αντιπροσωπεύει τον κύκλο της ζωής στους ντόπιους και ο χορός με στεφάνι είναι συχνά μέρος των τελετών της Native American. Μπορείτε να δείτε τους χορευτές με χτυπήματα σε διάφορα φεστιβάλ και εκδηλώσεις γύρω από την περιοχή του Greater Phoenix, όπως η Ινδική Αγορά του Μουσείου Pueblo Grande στο Phoenix και οι Native Trails στο Scottsdale.

Ενώ αυτοί είναι εκθεσιακοί χοροί, οι χορευτές των στεφανιών στο διαγωνισμό Dance Hoop World Heart Museum δεν εκτελούν μόνο να μοιραστούν την κουλτούρα τους με τους φιλοξενούμενους, αλλά είναι σε αυτό για να το κερδίσουν! Οι χορευτές κρίνεται σε μια πλάκα πέντε δεξιοτήτων: ακρίβεια, χρονοδιάγραμμα / ρυθμός, showmanship, δημιουργικότητα και ταχύτητα. Μερικοί από τους έμπειρους χορευτές θα χρησιμοποιήσουν έως και 50 στεφάνες στην εμφάνισή τους.

Πότε είναι ο Διαγωνισμός Χορού Χορού του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του Μουσείου Κληρονομιάς;

Σάββατο και Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου και 12 Φεβρουαρίου 2017. Οι εορταστικές εκδηλώσεις αρχίζουν στις 9:30 π.μ. και στις δύο μέρες. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 5 μ.μ. και στις δύο μέρες. Ο τελικός γύρος του τμήματος ενηλίκων θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής.

Που είναι?

Ο Διαγωνισμός Χορού Χορού του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος πραγματοποιείται κάθε χειμώνα στο Μουσείο Heard στο κεντρικό Φοίνιξ.

Το μουσείο Heard βρίσκεται στο:
2301 N. Central Avenue
Phoenix, ΑΖ 85004-1323

Παρακάτω παρατίθενται οδηγίες για το Μουσείο Heard , συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών για τις σιδηροδρομικές γραμμές του μετρό Valley Valley.

Γενικές Τιμές Εισόδου, για κάθε ημέρα, το 2017:
Ενήλικες: $ 18
Ηλικιωμένοι (65+): 13.50 €
Ακούστε τα μέλη του Μουσείου και τους Αμερικανούς: $ 12
Παιδιά (4-12): 7,50 δολάρια
Τα παιδιά κάτω των 4 ετών είναι δωρεάν.

Πού να μείνετε κοντά.

Το Μουσείο της Ακρόασης είναι βόρεια από αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν το κέντρο του Φοίνιξ. Το Fairfield Inn & Suites by Mariott απέχει περίπου πέντε λεπτά με τα πόδια.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για το Fairfield Inn στο TripAdvisor.

Αυτά τα ξενοδοχεία στο Central Phoenix θα βρίσκονται κοντά. Το μουσείο βρίσκεται ακριβώς στη σιδηροδρομική γραμμή της κοιλάδας του μετρό. Ένα ξενοδοχείο στο ελαφρύ σιδηρόδρομο θα κάνει να φτάσετε εκεί και να επιστρέψετε εύκολα.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Συμβουλή # 1: Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης οι χώροι στάθμευσης θα γεμίσουν για εκείνους που φθάνουν αργά.
Συμβουλή # 2: Η αποδοχή σας σε αυτή την εκδήλωση περιλαμβάνει την παραλαβή του Μουσείου Κληρονομιών. Αν ψάχνετε για δώρα με θέμα την Αριζόνα, κοσμήματα βιβλίων, μην χάσετε το κατάστημα δώρων του Μουσείου Heard ενώ βρίσκεστε εδώ!
Συμβουλή # 3: Πρόκειται για ένα υπαίθριο γεγονός.
Συμβουλή # 4: Φέρτε τις καρέκλες σας και εγκαταλείψτε το απόγευμα.

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον online διαγωνισμό χορού του παγκόσμιου πρωταθλήματος του Heard Museum ή να καλέσετε το 602-252-8848.

Σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για το Μουσείο Heard; Δες το βίντεο!

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.