Αγορά Desert Ridge Marketplace και Εστιατόρια

Φαγητό, ψώνια και ψυχαγωγία σε υπαίθριο εμπορικό κέντρο

Υπάρχουν περίπου 75 καταστήματα και 30 εστιατόρια σε αυτό το υπαίθριο συγκρότημα καταστημάτων, εστιατορίων και χώρων διασκέδασης. Το κέντρο της αγοράς Desert Ridge Market, The District, είναι ένα ανοιχτό, σκιασμένο περιβάλλον τύπου mall. Στην περιοχή θα βρείτε τον πυρήνα της ψυχαγωγίας, των εστιατορίων και πολλών καταστημάτων που εξυπηρετούν το μικρότερο πλήθος. Παραδοσιακά υπαίθρια καταστήματα τύπου λουρίδα αποτελούν την περίμετρο του Desert Ridge.

Άγκυρα ή κύρια καταστήματα στην αγορά Desert Ridge Marketplace

Barnes & Noble, Kohl's, HomeGoods, PetSmart, DSW Shoes και Target είναι τα μεγαλύτερα καταστήματα.

Τα αγαπημένα μου καταστήματα στην αγορά της έρημης κορυφογραμμής

Τα παπούτσια DSW, Barbeques Galore, τα είδη μπάνιου και σώματος, το Jo-Ann, το Kirkland's, το Παλαιό Πολεμικό Ναυτικό, η Ulta, ο Αμερικανικός Αετός, το Pet Club, το Total Wine & More, το Barnes & Noble, το εργοστάσιο σοκολάτας Rocky Mountain.

Εστιατόρια:

Dave & Buster, Κουζίνα της κουζίνας της Καλιφόρνιας, Νησιώτικα μπιφτέκια και ποτά, The Keg, Sandbar, Majerle's, Nori Sushi, Smashburger, Café Zupas, Ψητό μακαρόνια, Ρούζι, Πίτσα, γλυκές ντομάτες, Sizzle Korean Barbecue και Yardhouse. Υπάρχουν επίσης ορισμένες προσφορές γρήγορου φαγητού.

Αξίζει να αναφερθεί:

Desert Ridge Marketplace Διεύθυνση και Οδηγίες

Το Desert Ridge Marketplace βρίσκεται στο Φοίνιξ της Αριζόνα, βόρεια του Loop 101 στην οδό Tatum.

Διεύθυνση
21001 Blvd N. Tatum
Phoenix, AZ 85050

Τηλέφωνο 480-513-7586

GPS 33.676354, -111.973651

Κατευθύνσεις
Από το Loop 101 - πάρτε την έξοδο 31, Blvd Tatum. Στρίψτε βόρεια.
Σημείωση: Αυτή η τοποθεσία ΔΕΝ είναι προσβάσιμη από το Valley Metro Rail.

Μπορείτε να δείτε την τοποθεσία αυτή επισημασμένη σε έναν χάρτη της Google. Από εκεί μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση, να λάβετε οδηγίες οδήγησης εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι αναφέρθηκε παραπάνω και δείτε τι άλλο βρίσκεται κοντά.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά

Το JW Marriott Desert Ridge Resort & Spa βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το ξενοδοχείο, με ακόμη καλύτερες επιλογές για φαγητό . H hop στο Loop 101 πηγαίνει ανατολικά και βρίσκεστε στο North Scottsdale μέσα σε λίγα λεπτά.

Το Μουσείο Μουσικών Οργάνων βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την εθνική οδό. Μην χάσετε αυτό το μοναδικό αξιοθέατο!

Πως μοιάζει

Απολαύστε φωτογραφίες της αγοράς Desert Ridge Marketplace στη συλλογή φωτογραφιών του Shopping Mall .

Σημειώσεις:

Τα καταστήματα και τα εστιατόρια ανοίγουν και κλείνουν, ενώ τα προγράμματα εμπορικού καταστήματος και άλλα χαρακτηριστικά αλλάζουν από καιρό σε καιρό. Αν έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με το εμπορικό κέντρο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Desert Ridge Marketplace online.