Περιοδικό οδηγών για ταξίδια, πολιτισμού και πολιτικής

Ελέγξτε έξω το περιοδικό Guide για συμβουλές για τη νυχτερινή ζωή και το ταξίδι

Μπορεί να έχετε εντοπίσει τον Οδηγό, ένα μηνιαίο περιοδικό με θέμα «gay travel, culture & politics, σε οποιοδήποτε μπαρ, καταστήματα ή επιχειρήσεις σε όλη τη Βόρεια Αμερική. -for-profit Pink Triangle Press, η οποία παράγει επίσης τις πολύ καλές εφημερίδες Xtra GLBT στο Τορόντο, το Βανκούβερ και την Οτάβα. Ο οδηγός διαχειρίζεται επίσης το περιεχόμενό του online.

Το περιοδικό υπέστη έναν μεγάλο επανασχεδιασμό στα τέλη του 2008 - πρόκειται για το λεπτό χαρτί με μελάνι που κολλάει εύκολα στα δάχτυλά του, αντικαθίσταται με ημι-γυαλιστερό απόθεμα υψηλότερης ποιότητας και με καλύτερο μελάνι. Η μορφή είναι επίσης πιο σφιχτή από πριν. Στο εσωτερικό θα βρείτε διάφορα χαρακτηριστικά που ασχολούνται με διαφορετικές πτυχές της γκέι κουλτούρας, από βιβλιοκριτικές μέχρι επίκαιρες ειδήσεις.

Το μεγαλύτερο μέρος των 120+ σελίδων του περιοδικού, ωστόσο, είναι αφιερωμένο σε άρθρα σχετικά με gay ταξίδια, με έμφαση σε μπαρ, ντίσκο, σεξουαλικές ομάδες, μπανιέρες και σάουνες, σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, με έμφαση στις ΗΠΑ και τον Καναδά . Οι οδηγοί για μεγάλες πόλεις συμπεριλαμβάνονται σε κάθε θέμα (με χάρτες που υπογραμμίζουν τις επιχειρήσεις που καλύπτονται) και έπειτα εμφανίζονται αρκετά άρθρα με αφηγηματικές περιγραφές των gay σκηνών σε διαφορετικά μέρη - αυτές αλλάζουν με κάθε ζήτημα και μπορείτε να δείτε τα παρελθόντα άρθρα συνδεόμενοι στον ιστότοπο .

Ένα ιδιαίτερα αξιέπαινο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Οδηγού είναι η άμεση προσέγγισή του για την κάλυψη και τη συζήτηση των σεξουαλικά σαφών ταξιδιών και των επιχειρήσεων με προφανή εστίαση στο σεξ, από κλαμπ σε σάουνα μέχρι σεξουαλικά κλαμπ.

Το περιοδικό έκανε πάντα μια συμπαθητική δουλειά που γράφει για αυτά τα ιδρύματα χωρίς να βγαίνει είτε σαν ασταθής είτε συγκλονιστική και σίγουρα χωρίς καμία κρίση.

Εάν προγραμματίζετε ένα ταξίδι, αξίζει να ελέγξετε τον ιστότοπο για ένα πρόσφατο άρθρο σχετικά με τις πόλεις που επισκέπτεστε (πάντα το κάνω). Ακόμα κι αν δεν σχεδιάζετε αναγκαστικά να κάνετε πολλά clubbing ή carousing, είναι ωραίο να ξέρετε τι είδους gay σκηνή μπορείτε να περιμένετε σε μια πόλη.