Καλοκαιρινά ετήσια φιλανθρωπικά γεγονότα στο Ορλάντο

Μια δειγματοληψία φιλανθρωπικών εκδηλώσεων που έλαβε χώρα από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο

Ακολουθεί μια δειγματοληψία μερικών από τις μεγαλύτερες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα κατά τους προσεχείς μήνες του 2016. Πρόκειται για ετήσια γεγονότα, αλλά οι ακριβείς ημερομηνίες ενδέχεται να αλλάξουν το 2017 και μετά.

Εάν έχετε ένα θερινό φιλανθρωπικό γεγονός που θα θέλατε να δείτε σε αυτήν τη λίστα, ενημερώστε μας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

• Πριγκίπισσα μπάλα

Επωφελούμενοι από το Φλόριντα Νοσοκομείο για Παιδιά στο Ορλάντο, η ετήσια Ball Princess λαμβάνει χώρα στις 30 Απριλίου 2016 στις 6:00 μ.μ. στο Wyndham Grand Resort.

Αυτό το μαγικό γεγονός ενισχύει τη σχέση μεταξύ πατέρων και θυγατέρων, ενώ επωφελείται των προγραμμάτων του Φλόριντα Νοσοκομείο για Παιδιά.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ψυχαγωγία από επαγγελματίες χορευτές μπαλέτου, μαζί με φαγητό, ζωγραφική προσώπου, επαγγελματική φωτογραφία, φωτογραφικό περίπτερο, βόλτες με άμαξα και σιωπηρή δημοπρασία με έργα τέχνης, κοσμήματα, εκθεσιακά σπα, εισιτήρια θεματικών πάρκων και πολλά άλλα. Επιπλέον, οι πριγκίπισσες από τις αγαπημένες μας παραμύθια θα είναι παρόντες. Επισκεφθείτε το Eventbrite για εισιτήρια.

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ

• Τρέξιμο των Τσιουάουα

Την 1η Μαΐου , που οδηγεί στο Cinco de Mayo, οι ιδιοκτήτες του Orlando Chihuahua μπορούν να αναδείξουν τους αγαπημένους τους φίλους και να αποδείξουν ότι είναι κάτι περισσότερο από απλά σκυλιά. Η Cocina 214 πραγματοποιεί την 4η Ετήσια Εκτέλεση των Τσιουάουα και οι εγγραφές είναι πλέον ανοιχτές. Οφέλη εισοδήματος Winter Park Lost Pets και μια αιτία 4 Paws Rescue.

Για να καταχωρήσετε το σκυλί σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cocina214.com/events.

Η εγγραφή είναι $ 15 εκ των προτέρων ή $ 20 στην πόρτα. Οι θεατές είναι ευπρόσδεκτοι να απολαύσουν την εκδήλωση και τα νόστιμα $ 5 Rocks and Frozen 214 Margaritas, $ 3 Coronas και $ 5 Lonestar Lemonades του Τίτο.

• ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ Εκτελέστε / Περπατήστε Orlando

Που πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαΐου 2016 στο πάρκο Harbour View του Baldwin Park, το LUNG FORCE Run / Walk είναι ένα φιλανθρωπικό περίπατο σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο.

Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν τους πνεύμονές τους με οποιονδήποτε τρόπο κατά τη διάρκεια της βόλτας, όπως μέσω του τραγουδιού, του γέλιου, της ομιλίας και της αναπνοής. Τα χρήματα που ανεβαίνουν πηγαίνουν προς την έρευνα, την εκπαίδευση, την υπεράσπιση και την ευαισθητοποίηση.

Για να ξεκινήσετε ή να συμμετάσχετε σε μια ομάδα ή για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Lung Force Run / Walk.

• Κουζίνα Ντούου Audubon

Σε αυτό που μπορεί να είναι το πιο ευχάριστο φιλανθρωπικό γεγονός του καλοκαιριού, το Κέντρο Audubon για τα Πουλιά των Πουλιών κρατά ένα ντους μωρών κουκουβάγια στις 7 Μαΐου 2016 στις 10:00 π.μ. Η εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά το Κέντρο ζητάει δώρα αντί για εισδοχή. Για να δείτε τη λίστα επιθυμιών, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Οι επισκέπτες στο ντους θα απολαμβάνουν θεματικές δραστηριότητες διατήρησης, επισκέψεις σε βάθος με αρπακτικά πουλιά και προβολή των ανεπτυγμένων ορφανών αρπακτικών που εκτρέφονται στο Κέντρο.

• Εθνική Συνδιάσκεψη Τροφίμων Αλλεργίας FARE

Πραγματοποιώντας τις 14-15 Μαΐου 2016 , η εκδήλωση αυτή συγκεντρώνει τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες σε θέματα αλλεργίας σε τρόφιμα, καθώς και μέλη της κοινότητας για την τροφική αλλεργία, για ένα πλήρες Σαββατοκύριακο παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευσης και προγραμματισμού. Το ετήσιο συνέδριο παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθεί με άλλες τροφικές αλλεργίες και να μάθει για την πρόοδο της έρευνας και της υπεράσπισης. Είναι επίσης ένα καλό μέρος για να πάρει τις πρακτικές δεξιότητες για να ζει καλά με τροφικές αλλεργίες.

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση στις εκπαιδευτικές συνεδρίες και τους ομιλητές. Θα απολαύσετε επίσης δωρεάν continental πρωινό.

• Σπάζοντας τον Κύκλο της Φτώχειας: Διαδραστική Περιήγηση στο Ορλάντο

Στο Κοινοτικό Κέντρο Τροφίμων και Ενημέρωσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να βοηθήσει την οικογενειακή έξοδο από τη φτώχεια στις 20 Μαΐου 2016 . Κατά τη διάρκεια της περιήγησης με ξεναγό, θα λάβετε πρακτική εμπειρία με μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχονται από το Κέντρο Outreach. Παρέχεται μεσημεριανό γεύμα.

Ο χώρος είναι περιορισμένος, οπότε εγγραφείτε σήμερα για να εξασφαλίσετε το σημείο σας.

• Περπατήστε στο End Lupus Now και Wellness Expo

Το Ίδρυμα Λούξου του Κεφαλαίου της Αμερικής στη Φλόριντα φιλοξενεί ένα επερχόμενο σεμινάριο και περπάτημα το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στις 4 μ.μ. και το Lake Eola Park. Η έκθεση θα επικεντρωθεί στη σύνδεση ασθενών με λύκο και φροντιστών με επιχειρήσεις και οργανισμούς στην περιοχή που προσφέρουν υπηρεσίες ή προϊόντα ευεργετικά για όσους ασχολούνται με την ασθένεια.

Η εγγραφή είναι δωρεάν αλλά απαιτείται. Επισκεφθείτε το Eventbrite για να εγγραφείτε.

ΙΟΥΝΙΟΣ

• Αναζήτηση Κρασιού

Το Wine Quest στο Loews Royal Pacific Resort πραγματοποιείται στις 3 Ιουνίου 2016 από τις 7:00 έως τις 22:00 και διαθέτει περισσότερα από 200 κρασιά από όλο τον κόσμο, εκπληκτική κουζίνα και δημοπρασίες προς όφελος της Quest, Inc. να αλλάξουν τη ζωή αυτών με αναπτυξιακές αναπηρίες, βοηθώντας τους να επιτύχουν τα όνειρά τους να μαθαίνουν, να ζουν, να εργάζονται και να παίζουν.

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες ή αγοράστε εισιτήρια μέσω του Eventbrite.

ΙΟΥΛΙΟΣ

• Εθνικό Συνέδριο Συνδρόμου Down

Χορηγούμενος από το Εθνικό Συνέδριο Συνδρόμου Down, αυτή η ετήσια σύμβαση καλωσορίζει πάνω από 3000 άτομα στις JW Marriott Grande Lakes 21-24 Ιουλίου 2016 . Η σύμβαση επιτρέπει σε όσους επηρεάζονται από το σύνδρομο Down να έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν συμμαθητές και να συμμετέχουν σε διαδραστικά εργαστήρια. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση στις τελευταίες πληροφορίες από εμπειρογνώμονες σε όλο τον κόσμο.

Για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου εγγραφής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου του Συνεδρίου για το σύνδρομο Down.