Νησιά Περιπέτειας Θεματικό πάρκο Περιπέτειας

Τα νησιά της Περιπέτειας είναι ένα από τα δύο θεματικά πάρκα στο Universal Orlando, γνωστό για βόλτες με συγκίνηση αλλά και με μεγάλους χώρους για μικρά παιδιά. και από το 2010, στο σπίτι του Wizarding World του Χάρι Πότερ . Το παρακείμενο θεματικό πάρκο Universal Studios Florida έχει κορυφαία αξιοθέατα που βασίζονται σε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές: Shrek, Revenge of the Mommy, The Simpsons, Jaws.

Τα δύο θεματικά πάρκα συνδέονται με το CityWalk, μια ζώνη διασκέδασης με κλαμπ, καταστήματα, θεματικά εστιατόρια και το θέατρο για το show Blue Man Group.


Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται τα τρία ξενοδοχεία της Universal: το Portofino Bay Hotel , το Hard Rock Hotel και το Royal Pacific Resort. Οι επισκέπτες έχουν γρήγορη πρόσβαση στις δημοφιλείς πορείες! Όλες αυτές οι ιδιότητες συνδέονται με τα θεματικά πάρκα με πεζόδρομους και με δωρεάν λεωφορεία για βάρκα.

Νησιά Περιπέτειας για Οικογένειες

δείτε επίσης Συμβουλές για την επίσκεψη νησιών περιπέτειας

Τα Νησιά της Περιπέτειας έχουν θέμα "νησιά" γύρω από μια λιμνοθάλασσα: Marvel SuperHero Island, Toon Lagoon, Jurassic Park, Seuss Landing, και ο κόσμος των Μάγων του Χάρι Πότερ . ένα άλλο "νησί", η χαμένη ήπειρος, είναι μικρότερο τώρα από την προσθήκη του Wizarding World.

Μέγεθος είναι διαχειρίσιμο: Τα νησιά της περιπέτειας είναι 110 στρέμματα, η Universal Studios Florida είναι 125 στρέμματα (σε σύγκριση με 107 στρέμματα, 300, 154 και 500 στρέμματα των τεσσάρων πάρκων της Disney World ). σε μια μέρα με κάποιο είδος γρήγορης πρόσβασης (βλέπε παρακάτω), αν και δύο μέρες θα ήταν καλύτερο, και οι οπαδοί του Χάρι Πότερ μπορεί να χρειαστούν περισσότερο χρόνο στον δημοφιλή (και γεμάτο) Wizarding World.


Και τα νησιά περιπέτειας και τα Universal Studios Florida έχουν κορυφαία αξιοθέατα για όλες τις ηλικίες.

Χαρακτηριστικά για τα μικρά παιδιά

Τα μικρά παιδιά αγαπούν τη Seuss Landing , με βάση τα βιβλία του Δρ Seuss. Η γάτα στη βόλτα του Hat και το One Fish Two Fish επισημαίνονται.

Επίσης για μικρά παιδιά: Το Camp Jurassic είναι μια γιγαντιαία ζώνη παιχνιδιού με διαφάνειες, γέφυρες σχοινιού και αναδευτήρες νερού.

Κοντά βρίσκεται το Pteranadon Flyer: το κεφάλι σ 'αυτό το πρωί νωρίς το πρωί, ως χρόνοι αναμονής, παίρνουν γρήγορα.

Το νεότερο σύνολο θα σας αρέσει επίσης το πρωινό χαρακτήρων στα νησιά της περιπέτειας, ένα μπουφέ με χαρακτήρες "all-you-can-eat" με χαρακτήρες Spiderman, γάτα στο καπέλο και Thing 1 and Thing 2. (Μερικά πρωινά μόνο, ελέγξτε για ενημερώσεις).

Νησιά Περιπέτειας Στιγμιότυπα για τα μεγαλύτερα παιδιά

Οποιοδήποτε παιδί τουλάχιστον 40 '' ύψος πιθανότατα θα φωνάζει για να οδηγήσει τις εκπληκτικές περιπέτειες του Spider-Man , μια συναρπαστική διαδρομή συγκίνησης 3-D εξομοιωτή που έγινε ακόμη καλύτερη με ένα makeover το 2012.

Τα νησιά της περιπέτειας έχουν τρεις διασκεδαστικές βόλτες. Οι καταρράκτες του Dudley Do-Right, στο Toon Lagoon, είναι παρόμοιες με το Mountain Splash της Disney. θα πάρετε εντελώς εμποτισμένο. Τα σκάφη Popeye και Biluto-Rat του Bluto θα σας κολλήσουν επίσης. Η Jurassic Park βόλτα είναι ένα κορυφαίο αξιοθέατο, και τελειώνει με μια καλή πτώση αλεξίπτωτο - περιμένετε να βραχεί.

Εν τω μεταξύ, πάνω στην Lost Continent, η περιπέτεια του Poseidon είναι μια διασκεδαστική έλξη επίσης, τελειώνοντας με μια μεγάλη μάχη πυρκαγιάς και νερού.

Tweens και Teens: Μεγάλες σουβέρ

Τα νησιά της περιπέτειας έχουν τα κορυφαία αξιοθέατα για τους έφηβους και τα tweens: αυτή η ηλικιακή ομάδα λατρεύει τα καλαμάρια συγκίνησης, το The Incredible Hulk Coaster και τα διπλά δελφίνια δράκων. Το Fearfall του Doctor Doom είναι επίσης δημοφιλές, σπρώχνοντάς σας 150 πόδια επάνω, και στη συνέχεια αφήνοντας σας να πέσει.

Wizarding World του Χάρι Πότερ

Είναι αυτονόητο ότι αυτό το καλά εκτελούμενο "θεματικό πάρκο μέσα σε ένα θεματικό πάρκο" είναι μια κορυφαία κλήρωση για όλες τις ηλικίες. Αναμονή πλήθους! Δείτε Συμβουλές για την επίσκεψη στο Θεματικό Πάρκο Χάρι Πότερ .

Παράκαμψη γραμμών σε νησιά περιπέτειας

Οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν σε μια ταχέως μεταβαλλόμενη σειρά για δημοφιλή αξιοθέατα, αν μπορούν να επωφεληθούν από ένα δελτίο Universal Express, διαθέσιμο με διάφορους τρόπους. Οι επισκέπτες που διαμένουν σε ένα θέρετρο της Universal Orlando έχουν δωρεάν πρόσβαση στο "Universal Express" με το κλειδί του δωματίου τους. Άλλοι επισκέπτες, εν τω μεταξύ, μπορούν να αγοράσουν ένα δελτίο Universal Express. υπάρχουν διάφοροι τύποι για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την γρήγορη πρόσβαση στο Universal Orlando . Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να αγοράσουν μια VIP περιήγηση υψηλής ποιότητας που περιλαμβάνει πρόσβαση σε βόλτα.