Οδηγός για το αεροδρόμιο του Σαρλότ

Αερολιμένες, αναχωρήσεις και τερματικά αεροδρομίου του Charlotte

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Charlotte Douglas είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της χώρας, με πάνω από 640 καθημερινές αναχωρήσεις και 24ωρη εξυπηρέτηση σε πάνω από 125 προορισμούς. Το αεροδρόμιο Charlotte λειτουργεί ως κόμβος για τις ΗΠΑ Airways και προσφέρει πτήσεις από εννέα άλλους μεταφορείς. Αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε το Charlotte ή να ζήσετε στο Charlotte και χρειάζεστε βοήθεια για να πλοηγηθείτε στο αεροδρόμιο Charlotte, θα βρείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες.

Στάθμευση πτήσης αεροδρομίου Charlotte

Ακολουθήστε τους συνδέσμους προς τις τρέχουσες πληροφορίες πτήσεων από το Διεθνές Αεροδρόμιο Charlotte Douglas. Όταν ψάχνετε για πληροφορίες πτήσης για το διεθνές αεροδρόμιο Charlotte Douglas, ο επίσημος κώδικας aport είναι CLT:

Να φτάσετε στο αεροδρόμιο του Charlotte

Εάν χρησιμοποιείτε το δικό σας σύστημα GPS ή άλλο λογισμικό χαρτογράφησης, η επίσημη διεύθυνση του Charlotte Douglas International Airport είναι:

5501 Josh Birmingham Parkway
Charlotte, NC 28208

Η μετάβαση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Charlotte Douglas δεν είναι πάντα τόσο εύκολη όσο νομίζατε. Μόλις αρκετά μίλια δυτικά του Uptown, το Charlotte Douglas είναι προσβάσιμο από όλους τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους της πόλης. Εδώ είναι οι βασικές κατευθύνσεις.

Από το I-85

Πάρτε την έξοδο 33 προς Billy Graham Parkway και ταξιδεύετε περίπου ενάμιση μίλια, βγαίνοντας στο Josh Birmingham Parkway στο σημείο που δηλώνει το αεροδρόμιο.

Από το Uptown Charlotte

Πάρτε το I-277 στο I-77 South, πάρτε το Exit 6B στο Billy Graham Parkway και ταξιδέψτε περίπου πέντε μίλια, βγαίνοντας μετά το δεύτερο φανάρι στην έξοδο του Charlotte Douglas International Airport. Η διαθεσιμότητα του χώρου στάθμευσης στο αεροδρόμιο θα αναγράφεται στις πινακίδες κατά μήκος του Josh Birmingham Parkway.

Από το I-77

Πάρτε το Exit 6B στο Billy Graham Parkway και ταξιδέψτε περίπου πέντε μίλια, βγαίνοντας μετά το δεύτερο φανάρι στην έξοδο του Charlotte Douglas International Airport. Η διαθεσιμότητα του χώρου στάθμευσης στο αεροδρόμιο θα αναγράφεται στις πινακίδες κατά μήκος του Josh Birmingham Parkway.

Από το I-485

Πάρτε την έξοδο Wilkinson Blvd. / Highway 74 και ταξιδεύετε περίπου 1 1/2 μίλια στην εθνική οδό 74 East. Στρίψτε δεξιά στη διασταύρωση του Wilkinson Blvd. / Little Rock Road. Στη συνέχεια θα περάσετε τις μακροχρόνιες θέσεις στάθμευσης του αεροδρομίου. Στη συνέχεια, στρίψτε αριστερά στην Old Dowd Road και ακολουθήστε τις πινακίδες προς το τερματικό σταθμό του αεροδρομίου.

Σε σύγκριση με τα περισσότερα αεροδρόμια μεγάλης πόλης, το πάρκινγκ αερολιμένων του Charlotte είναι ένα από τα πιο συμφέρουσα και άνετα πάρκινγκ για αεροδρόμια στο έθνος που έχω συναντήσει. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Charlotte Douglas είναι απασχολημένο, αλλά οι χώροι στάθμευσης και η δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς κάνουν την εμπειρία μάλλον ανώδυνη.

Για να δείτε πού βρίσκονται οι ημερήσιες, απομακρυσμένες και μακροχρόνιες θέσεις στάθμευσης συμβουλευτείτε τον χάρτη στάθμευσης του αεροδρομίου Charlotte.

Εδώ είναι μια ματιά στην ποικιλία των επιλογών στάθμευσης κατά την επίσκεψη στο αεροδρόμιο της Σαρλότ:

Αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τη στάθμευση στο αεροδρόμιο Charlotte, μπορείτε να καλέσετε το 704-FLY-5555 για πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση κατάστασης και αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με το λεωφορείο σας, κάποιος θα μπορεί να σας βοηθήσει.