Κολοκύθας μπαλώματα μέσα και γύρω από τη Σαρλόττα

13 αγροκτήματα για να βρείτε την τέλεια κολοκύθα σας

Η σεζόν πτώσης και το Απόκριες σημαίνει οικογενειακή διασκέδαση με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Για πολλούς ανθρώπους, η επίσκεψη σε ένα μπάλωμα κολοκύθας είναι μια ετήσια παράδοση. Το Charlotte έχει πολλές θέσεις για να πάρει κολοκύθες, με πολλά από τα sites που προσφέρουν hayrides ή λαβύρινθους καλαμποκιού.

Πολλές από αυτές τις τοποθεσίες προσφέρουν ειδικές ώρες και τιμολόγηση για τις σχολικές ομάδες, επομένως επικοινωνήστε με τον ιστότοπο αν φέρνετε μια τάξη.

Ορισμένες από αυτές τις τοποθεσίες μπορεί να έχουν ήδη επιλέξει τις κολοκύθες, ενώ σε μερικούς θα επιλέξετε το αγαπημένο σας, ενώ άλλοι θα σας αφήσουν να επιλέξετε ένα από το αμπέλι. Ελέγξτε τον ιστότοπο της εκμετάλλευσης ή καλέστε για να επαληθεύσετε τον τρόπο χειρισμού της θέσης σας. Είναι πάντα καλύτερο να ελέγξετε με την καθιστική ούτως ή άλλως πριν επισκεφθείτε, καθώς οι ώρες αλλάζουν. Για τον ιστότοπο κάθε τοποθεσίας, κάντε κλικ στο όνομα του ιστότοπου. Η πλειοψηφία αυτών των εκμεταλλεύσεων έχει και άλλα αξιοθέατα, όπως τα φιστίκια και οι λαβίδες καλαμποκιού .

Άλλα γεγονότα αποκριών και πτώσης:

Αποκριάτικα μέρη για ενήλικες , φεστιβάλ πτώσης και εκδηλώσεις αποκριών (οικογένεια) ,
Στοιχειωμένα Αξιοθέατα και Maze Corn , Real Haunted Places