Ζωντανή μουσική στο Astoria και στο Long Island City

Πού να ακούσετε μουσική από τους πραγματικούς ανθρώπους που παίζουν τα όργανα

Καθώς οι Astoria και Long Island City γίνονται πιο δημοφιλείς γειτονιές, υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για να δει ζωντανή μουσική κοντά στο σπίτι. Σιγά-σιγά αλλά σίγουρα, όλο και περισσότερη ζωντανή μουσική εκτελείται στο δυτικό Queens. Αυτές τις μέρες μπορεί κανείς να βρει μια ποικιλία μουσικών στυλ γύρω από την πόλη - ροκ, τζαζ, λαϊκό, κλασικό. Εδώ είναι μια επιλογή από μέρη που διαθέτουν ζωντανή μουσική.

Βαλς-Αστόρια

Από το άνοιγμα του 2006 στο Ditmars Blvd, το Waltz-Astoria παρουσίασε ένα ευρύ φάσμα ζωντανής μουσικής σε μυριάδες στυλ.

Εκεί, μπορείτε να ακούσετε τζαζ μουσική και κλασική μουσική, καθώς και folk και τραγουδιστές-τραγουδοποιούς. Στην πραγματικότητα, ο Waltz παράγει έναν διαγωνισμό τραγουδοποιού-τραγουδοποιού που ονομάζεται The Ultimate Singer-Songwriter Contest , που θυμίζει American Idol (αλλά χωρίς κανένα μέσο κριτές). Η άρθρωση είναι συσκευασμένη σε αυτές τις νύχτες.

Το Waltz φιλοξενεί επίσης παραστάσεις νέας κλασσικής μουσικής από το νέο μουσικό συγκρότημα Lost Dog, το νέο μουσικό βραχίονα της Μουσικής Εταιρείας Astoria και την Random Access Music, μια συλλογή τοπικών συνθετών. Στο άλλο άκρο του ραδιοφάσματος, ο Waltz φιλοξενεί επίσης παιδί τραγουδώντας την εβδομάδα, καθώς και το Little Waltzers , "μια σειρά συναυλιών που χαρακτηρίζει αγαπημένες τοπικές μπάντες μοναδικές, φιλικές προς το παιδί και εξαιρετικές για τις αναπτυσσόμενες οικογένειες Astoria. "

Οι περισσότεροι (ενήλικες) δείχνουν ότι δεν κοστίζουν τίποτα, εκτός από ένα ελάχιστο ποτό 10 δολαρίων (υπάρχει μια ωραία επιλογή από μπύρα, κρασί και εξαιρετική σαγκρία ), εκτός αν ορίζεται κάτι τέτοιο.

Τοποθεσία: Waltz-Astoria, 23-14 Ditmars Blvd, Astoria, Νέα Υόρκη, 718-956-8742

LIC Bar

Βρίσκεται στο βόρειο άκρο της εμπορικής ζώνης του Vernon Blvd, το LIC Bar παρουσιάζει ζωντανή μουσική τα βράδια της Κυριακής, Δευτέρας, Τετάρτης και Παρασκευής, συνήθως ξεκινώντας από τις 7 μ.μ. Οι τοπικές μπάντες και οι τραγουδιστές και τραγουδοποιούς ακούγονται όλη την εβδομάδα. Αυτό το μπαρ 100 ετών είναι ένα ιδανικό μέρος για να ακούτε μουσική σε ένα άνετο περιβάλλον του παλιού μπαρ.

Τα βράδια της Δευτέρας, το LIC Bar προσφέρει ένα μπουφέ τροφίμων (ελάχιστο 2 ποτά) για να συνοδεύει τη μουσική στις 7 το βράδυ. Το καλοκαίρι, οι Κυριακές σημαίνουν μπάρμπεκιου και δωρεάν μουσική στην υπέροχη πίσω αυλή τους .

Τοποθεσία: LIC Bar, 45-58 Vernon Blvd, Long Island City, Νέα Υόρκη, 718 786-5400

Κυριαρχούν Hoek

Ακριβώς κάτω από το δρόμο από το LIC Bar, το Dominies Hoek είναι ένα άλλο μπαρ και παμπ που σερβίρει ποτά και φαγητό και έχει ζωντανή μουσική τα Σαββατοκύριακα. Μια ποικιλία από μουσικά στυλ μπορεί να ακουστεί εδώ, από μπλουζ μέχρι βραζιλιάνικη κούρσα κιθάρας. Ζωντανή μουσική μπορεί επίσης να ακουστεί κάποια βραδιά της Τετάρτης επίσης. Καμία κάλυψη, τις περισσότερες φορές.

Τοποθεσία: Dominies Hoek, 4817 Vernon Blvd, Long Island City, Νέα Υόρκη, 718-706-6531

Το δωμάτιο Astor

Αυτό το κλαμπ δείπνου που βρίσκεται στο παλιό επιμελητήριο στα στούντιο Kaufman Astoria, το The Astor Room άρχισε να παρουσιάζει ζωντανή μουσική το 2011. Την Παρασκευή ο Astor έχει επερχόμενους μουσικούς από το Song Circle στις 9 με 11 το βράδυ - το τέλειο συνοδευτικό για ένα καθυστερημένο νυχτερινό γεύμα για να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο

Το Astor Room μετατρέπεται επίσης σε ένα Tiki lounge που ονομάζεται Lono Lounge την Τρίτη στις 7 μ.μ. Η ζωντανή μουσική πηγαίνει από τις 8 έως τις 10 το βράδυ και μπορείτε να περιμένετε μουσική exotica και τα παρόμοια από την Tiki Trio του Ψαρά . Προσφέρονται κλασικά φρουτώδη ποτά και το τικ προσανατολισμένο φαγητό.

Κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης εβδομάδας, ζωντανή μουσική με τη μορφή σύγχρονης τζαζ και κλασικών ακούγεται στα βράδια της εβδομάδας. Καμία από τις μουσικές προσφορές του Astor Room δεν απαιτεί κάλυψη.

Τοποθεσία: The Astor Room, 34-12 36th St, Astoria, Νέα Υόρκη, 718-255-1947

Το Κουίνς

Το Queens Kickshaw , το αγαπημένο σημείο της Astoria για φανταχτερά σάντουιτς με τυρί, άρχισε να παρουσιάζει ζωντανή μουσική και αναζητά ενεργά τοπικές μπάντες για να φιλοξενήσει. Το φαγητό είναι εξαιρετικό και οι προσφορές μπίρας βιοτεχνίας είναι ασύγκριτες για τη γειτονιά. Σε συνδυασμό με τη ζωντανή μουσική, είναι ακριβώς οι κορυφές.

Οι ιστορικοί θα πρέπει να παρακολουθούν αυτό το μέρος για περισσότερη ζωντανή μουσική στο μέλλον.

Θέση: The Queens Kickshaw, 40-17 Broadway, Astoria, ΝΥ, 718-777-0913

Shillelagh και οι αποβάθρες

Δύο μπαρ Astoria, Shillelagh και The Quays (προφέρονται "τα κλειδιά"), πάνε καλά μαζί όταν πρόκειται να μιλήσουμε για ζωντανή μουσική στην Astoria.

Γιατί; Λοιπόν, είναι και τα δύο στο ίδιο μέρος της πόλης - στην 30η Λεωφόρο της δεκαετίας του '40, μόλις λίγα τετράγωνα από το άλλο. Παρουσιάζουν παρόμοια είδη μουσικής - τοπικές ροκ μπάντες και μερικές φορές πανκ. Είναι επίσης αγαπημένες τοποθεσίες για παρουσιάσεις από την Astoria Music & Arts, μια τοπική οργάνωση που προωθεί την τοπική μουσική.

Επίσης, και οι δύο ρίχνουν μια καλή πίντα του Guinness, όπως θα έπρεπε όλες οι καλές ιρλανδικές παμπ. Όσο για το Quays στο συγκεκριμένο, Shane MacGowan και The Pogues κάποτε εκτελούνται εκεί.

Τοποθεσία: Ταβέρνα Shillelagh, 47-22 30th Ave, Astoria, Νέα Υόρκη, 718-728-9028

Τοποθεσία: Οι αποβάθρες, 45-02 30th Ave, Astoria, NY, 718-204-8435

Hell Gate Social

Την Πέμπτη μπορείτε να ακούσετε ζωντανή μουσική με τη μορφή ανοιχτών βραδιών μικρών παιδιών στο Hell Gate Social . Συνήθως γνωστός για την εξαιρετική DJ που γυρίζει τα Σαββατοκύριακα, το Hell Gate Social έχει μερικές φορές εκπληκτικά συγκροτήματα και ζωντανή μουσική κατά τη διάρκεια των διακοπών. Και υπάρχουν βραδιές Rock Band όταν κάνετε την ζωντανή μουσική (τουλάχιστον αν τραγουδάτε).

Θέση: Hell Gate Social, 12-21 Astoria Blvd, NY, 718-204-8313

Frank Sinatra Σχολή Τεχνών

Στο κλασικό μέτωπο, μπορείτε να βρείτε τη Συμφωνική Αστορία που εκτελείται καθ 'όλη τη διάρκεια της χρονιάς στη Σχολή Τεχνών Frank Sinatra . Αυτό είναι το νέο του σπίτι και είναι όμορφο. Έχει πρόσβαση σε ένα πολύ ωραίο στάδιο συναυλιών (μπορώ να το βεβαιώσω αυτό, όπως έχω παίξει στον εαυτό μου). Η Συμφωνία παίζει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της εποχής τους, παίζοντας τόσο κλασικά όσο και νέες συνθέσεις.

Οι σπουδαστές στο σχολείο εκτελούν καθ 'όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, έτσι ώστε να μπορείτε να πιάσετε νέους καλλιτέχνες όλο το χρόνο!

Τοποθεσία: Σχολή Τεχνών Frank Sinatra, 35-12 35th Ave, Astoria, Νέα Υόρκη, 718-361-9920