Ανυψώστε ένα κρύο στη Νέα Ορλεάνη

Πολλοί λαοί σκέφτονται τη Νέα Ορλεάνη ως τη γενέτειρα της τζαζ, το υπέροχο φαγητό, το Mardi Gras και πολλά άλλα. Είναι απολύτως σωστές, αλλά πολλοί από αυτούς δεν γνωρίζουν ότι η Crescent City υπήρξε κάποτε και είναι πλέον παραγωγός μεγάλων μπύρες. Πολλοί μπορούν να θυμηθούν να μεγαλώσουν με μπύρες όπως η Falstaff, η Regal, η Jax και η Dixie, οι οποίες ήταν όλες παρασκευασμένες στην πόλη. Με εξαίρεση το Dixie, όλοι έχουν ξεθωριάσει στο παρελθόν.

Έχουν αφήσει πίσω τις γλυκές αναμνήσεις για την καλή μπύρα και τα κτίρια που κάποτε φιλοξένησαν τα ζυθοποιεία. Πολλά από αυτά τα κομψά παλιά κτίρια στεγάζουν πλέον ποτάμια (Jax) ή λειτουργούν ως καταφύγιο για παρόμοιες εμπορικές επιχειρήσεις, ή στην περίπτωση του παλιού κτιρίου Falstaff, ενός υπερσύγχρονου κτιρίου διαμερισμάτων.

Ο Dixie επιβιώνει μέχρι σήμερα, αλλά δεν παράγεται πλέον στην πόλη, αν και οι ιδιοκτήτες του είναι ανυπόμονοι να αναστήσουν το παλιό κτίριο στη λεωφόρο Tulane και να ξεκινήσουν πάλι τη ζυθοποιία στο χώρο. Το κτίριο υπέστη εκτεταμένες ζημιές και λεηλασίες κατά τη διάρκεια και μετά τον τυφώνα Κατρίνα. Το Dixie προσφέρει σήμερα 5 μπύρες για πώληση, συμπεριλαμβανομένης της μπύρας υπογραφής τους, του Dixie (American Lager) και του αγαπημένου μου Blackened Voodoo (Munich Dunkel Lager). Αν και τώρα παρασκευάζονται στο Ουισκόνσιν, αυτές οι απολαύσεις τηρούν τις αυθεντικές συνταγές.

Η New Orleans Lager και η εταιρεία Ale Brewing Company (NOLA) βρίσκεται στην οδό Τσούπουτουλας. Προσφέρει 6 μπύρες, συμπεριλαμβανομένου του γοητευτικά ονομάζεται Hopitoulas IPA, καθώς και αμερικανική ξανθιά και αγγλικά Dark Ales.

Και οι 6 προσφορές είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσουν όσους έχουν μια ταλαιπωρία για κάτι από το συνηθισμένο.

Τα υπόλοιπα ζυθοποιεία που υποστηρίζουμε ως δικά μας βρίσκονται στην βόρεια ακτή της λίμνης Pontchartrain. Το πιο διάσημο από αυτά είναι η Abita Brewing Company που βρίσκεται στη γραφική πόλη Abita Springs.

Αυτό το κόσμημα ενός ζυθοποιείου προσφέρει 36 μπύρες καθώς και εποχιακές εκπτώσεις. Φαίνεται ότι υπάρχει πάντα κάτι καινούργιο από το Abita. Ένα από τα νέα παρασκευάσματά τους είναι ένα μείγμα που ονομάζουν SOS (Save Our Shores) για να βοηθήσουν στη συλλογή χρημάτων για την καταπολέμηση της πετρελαιοκηλίδας της BP. Δώσουν 75 σεντς για κάθε φιάλη που πωλούν. Πρόκειται για ένα μη φιλτραρισμένο Weizen Pilsner σε ένα μπουκάλι σουβενίρ που περιέχει 1 λίτρο 6 ουγγιές από αυτό το εντυπωσιακό ζυθοποιείο.

Η ζυθοποιία Heiner Brau δραστηριοποιείται από το Covington, Louisiana. Έχουν 14 ζυθοποιίες για να προσφέρουν με ονόματα όπως Le Pavillon (κόκκινο κεχριμπάρι), Κατηγορία 5 Pale Ale, Pontchartrain Porter (Αγγλικά) και Φράουλα Ale (φρούτα / λαχανικά). Διασκεδάστε καθώς δοκιμάζετε τα καλαίσθητα και ενδιαφέροντα παρασκευάσματα.

Ένα άλλο από τα αγαπημένα βόρεια ακτή μας είναι το Covington Brewhouse το οποίο προσφέρει 2 εξαιρετικές επιλογές. Ο Bayou Bock είναι Maibock / Helles και η άλλη του δημιουργία είναι το Pontchartrain Pilsner. Και οι δύο θα μπορούσαν γρήγορα να γίνουν τα αγαπημένα σας.

Έτσι το έχετε. Η Νέα Ορλεάνη έχει πολλά να προσφέρει, συμπεριλαμβανομένων μερικών εξαιρετικών μπύρες. Απλά ένας ακόμα λόγος για να απολαύσετε τη ζωή εδώ ή για να σχεδιάσετε μια βόλτα με βόλτες στην επόμενη επίσκεψή σας.