Τι είναι η περίοδος ζευγών; Μάθετε εδώ

Η σεζόν των ζευγαριών είναι αυτή η ευτυχισμένη εποχή του χρόνου, όταν τα ενήλικα ζευγάρια μπορούν ελεύθερα να ταξιδεύουν χωρίς να φοβούνται να συναντήσουν πλήθος οικογενειακών παραθεριστών συνοδευόμενων από παιδιά διαφορετικών ηλικιών και ιδιοσυγκρασιών.

Ακόμα και τα ζευγάρια που έχουν παιδιά θα παραδεχτούν ειλικρινά ότι μια διακοπή με παιδιά είναι μόλις διακοπές. Είτε σας αρέσουν τα παιδιά, τους αποθαρρύνετε είτε απλά τους ανεχτείτε, είναι γεγονός ότι η παρουσία τους εμποδίζει το ρομαντισμό (που δεν σημαίνει ότι το ρομαντισμό δεν οδηγεί σε παιδιά αν δεν είστε προσεκτικοί .) Το γεγονός του θέματος είναι, exuberant νέοι παρενοχλούν την ειρήνη, είτε από screeching από ένα καροτσάκι ή cannonballing σε μια πισίνα.

Και όταν πληρώνετε εκατοντάδες δολάρια στο μήνα του μέλιτος ή σε διακοπές σε ένα θέρετρο, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να διακόπτεται από τα παιδιά (ή αγενείς ενήλικες, για αυτό το θέμα).

Πότε είναι η περίοδος ζευγών;

Η σεζόν των ζευγαριών πραγματοποιείται όταν τα παιδιά σχολικής ηλικίας επιστρέφουν πίσω από ένα γραφείο, αντί να δημιουργούν μια ρακέτα σε θέρετρα όπου οι αισθηματικοί θέλουν να εκτείνονται χωρίς ανώριμα μάτια επάνω τους. Παρόλο που μερικοί γονείς των παιδιών προσχολικής ηλικίας αυτή τη στιγμή, υπάρχουν λιγότεροι από αυτούς κατά τη διάρκεια της περιόδου των ζευγαριών από ό, τι φτάνει το πλήρωμα της σχολικής ηλικίας.

Στο ημερολόγιο, η εποχή των ζευγαριών ξεκινάει αμέσως μετά την Ημέρα της Εργασίας και τελειώνει πριν από την ημέρα των ευχαριστιών. Επιπρόσθετα, ο μήνας Μαΐου - μετά το διάλειμμα κατά τη διάρκεια της άνοιξης, αλλά πριν από τις σχολικές αποφοίτησης και τις καλοκαιρινές διακοπές - θεωρείται επίσης ένας ασφαλής χρόνος για ζευγάρια που δεν θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους αποφεύγοντας ή αλληλεπιδρώντας με τα παιδιά άλλων ανθρώπων.

Ορισμένα θέρετρα, όπως το Four Seasons Maui στην Wailea , ενώ δεν απαγορεύουν τα παιδιά, γιορτάζουν την περίοδο των ζευγαριών με ειδικές τιμές και κίνητρα.

Σε άλλες εποχές του χρόνου, είναι φιλικό προς την οικογένεια.

Σημαντική σημείωση: Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν εμπίπτει στην εποχή των ζευγαριών! Ενώ η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου υποτίθεται ότι είναι για εραστές, στις Ηνωμένες Πολιτείες συμπίπτει συχνά με την Ημέρα του Προέδρου, την ευκαιρία για ένα μακρύ Σαββατοκύριακο όταν οι οικογενειακοί ταξιδιώτες χτύπησαν επίσης το δρόμο.

Εάν επιθυμείτε να επωφεληθείτε από το πακέτο ρομαντικής απόδραση του Αγίου Βαλεντίνου , επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο εκ των προτέρων σχετικά με το κατά πόσον θα εξυπηρετήσει και τις οικογένειες εκείνη τη στιγμή.

Τι εάν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια της περιόδου των ζευγών;

Δεν μπορεί κάθε ζευγάρι να ξεφύγει από το φθινόπωρο ή αργά την άνοιξη. Για αυτούς, ο αμυντικός σχεδιασμός ταξιδιών είναι απαραίτητος. Η ασφαλέστερη επιλογή στο κατάλυμα είναι η διαμονή σε αποκλειστικό για όλους ενήλικες. Σε αυτά τα θέρετρα επιτρέπονται μόνο άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω.

Το Sandals Resorts , για παράδειγμα, είναι αφιερωμένο αποκλειστικά σε ζευγάρια. Στα καταλύματα της Καραϊβικής, τα δωμάτια και οι σουίτες έχουν σχεδιαστεί για μέγιστο ρομαντισμό, με πισίνες και μπανιέρες για δύο άτομα. Πιο πρόσφατα, έχουν προσθέσει υπερχείλιση μπανγκαλόου για να επιλέξουν ιδιότητες, οι οποίες αναπαράγουν την αίσθηση του να είσαι μόνος σε ένα έρημο νησί.

Εάν κάνετε έκκληση για ιστιοπλοΐα, σκεφτείτε να κλείσετε μια κρουαζιέρα ποταμών . Δεν είναι μόνο αυτές οι ειρηνικές και ρομαντικές, δεν έχουν εγκαταστάσεις για τα παιδιά. Έτσι, η πιθανότητα ότι μπορείτε να έχετε διακοπές χωρίς παιδί είναι πολύ πιθανό. Είναι μια διαφορετική ιστορία στις θαλάσσιες κρουαζιέρες, που φιλοξενούν περισσότερους επισκέπτες. Τα Megaships στοχεύουν σε ένα είδος εμπειρίας για όλους και έχουν ακόμα εγκαταστάσεις για παιδιά και εφήβους, ώστε οι γονείς να μπορούν να κάνουν ένα διάλειμμα.

Μια άλλη επιλογή είναι να επιλέξετε ένα θέρετρο με μια ζευγάρια μόνο περιοχή. Παρόλο που μόνο λίγοι έχουν την ικανότητα να διαχωρίζουν τα παιδικά παιδιά από εκείνα που έχουν ωοτοκία, πολλά φωτισμένα ακίνητα προσφέρουν τώρα ξεχωριστή πισίνα μόνο για ενήλικες. Αυτά αναφέρονται ως πισίνες ηρεμίας, πισίνες ηρεμίας και δεξαμενές-πισίνες χωρίς σφουγγάρι.

Σε περίπτωση που ένα παιδί προσπαθήσει να εισέλθει σε μια τέτοια ομάδα (ή ένας γονέας που έχει δικαίωμα να αποφασίσει ότι οι κανόνες δεν ισχύουν για το πολύτιμο του), ενημερώστε τη διεύθυνση και ζητήστε ευγενικά να αναλάβουν δράση.