Πότε είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2018; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε;

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι στις 14 Φεβρουαρίου

Εάν είστε ρομαντικός που αναρωτιέστε: "Πότε είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2018;" εδώ είναι η απάντηση: η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει στις 14 Φεβρουαρίου το 2018 - όπως κάνει κάθε χρόνο. Ωστόσο, η μέρα της εβδομάδας είναι διαφορετική κάθε χρόνο.

Ανεξάρτητα από το αν η 14η Φεβρουαρίου προσγειώνεται στο ημερολόγιο ως ημέρα της εβδομάδας ή ένα Σαββατοκύριακο, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζεται επίσημα εκείνη την αριθμητική μέρα.

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2018 λαμβάνει χώρα την Τετάρτη.

Και όταν η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εμφανίζεται σε μια Τετάρτη ή Πέμπτη, πολλά ζευγάρια προγραμματίζουν την ρομαντική απόδραση του Σαββατοκύριακου για το Σαββατοκύριακο πριν ή το Σαββατοκύριακο μετά. Τότε γίνονται οι κύριοι γιορτάζουμε.

Ορισμένα ζευγάρια επωφελούνται από ένα Πακέτο Ρομαντικής της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου για να τεντώσουν την ευκαιρία σε ένα Σαββατοκύριακο (Αυτές οι προσφορές είναι πολύ δημοφιλείς, επομένως καλό είναι να κάνετε κρατήσεις ξενοδοχείων πολύ νωρίτερα για να αποφύγετε την έλλειψη.)

Πότε θα πρέπει να γιορτάζετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε ένα χρόνο όταν εμφανίζεται στο μεσοδιάστημα; Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Ωστόσο, σημειώστε ότι οι διακοπές της ημέρας του Προέδρου, μόλις λίγες μέρες αργότερα, μπορεί να επηρεάσουν το ρομαντισμό αν επιλέξετε να γιορτάσετε σε ένα οικογενειακό θέρετρο. Με τα παιδιά έξω από το σχολείο κατά τη διάρκεια του μεγάλου Σαββατοκύριακου, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας μέσα σε οικογενειακούς ταξιδιώτες, αν δεν επιλέξετε προσεκτικά καταλύματα.

Όταν απλά δεν μπορείτε να πάρετε μακριά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ...

Εάν δεν μπορείτε να ξεφύγετε στις 14 Φεβρουαρίου, υπάρχουν ακόμα πολλοί τρόποι να γιορτάσετε:

Αμοιβαιότητα για ερωτευμένα ζευγάρια

Θυμηθείτε: Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι και για τους δυο σας. Γι 'αυτό να είστε ευγενικοί και γενναιόδωροι, να αντανακλάτε την αγάπη που λαμβάνετε και να είστε ευγνώμονες που αγαπάτε. Ενώ δεν υπάρχει τίποτα λάθος να υπονοείτε για ένα δώρο που θα έκανε την καρδιά σας να ανεβαίνει, να είστε έτοιμοι να είστε ευγενικοί σε ό, τι κι αν αγαπά η αγάπη σας.

Προετοιμασία τώρα για μελλοντική ευδαιμονία ...

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω πίνακα για να μάθετε πότε εμφανίζεται η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε ποια ημέρα της εβδομάδας στο μέλλον.

Ημέρα της εβδομάδας
Ετος
2018 Τετάρτη
2019 Πέμπτη
2020 Παρασκευή
2021 Κυριακή
2022 Δευτέρα
2023 Τρίτη

Τριαντάφυλλα του Αγίου Βαλεντίνου

Κανένα δώρο δεν λέει "Σ 'αγαπώ" την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σαν ένα μπουκέτο από τριαντάφυλλα. Μάθετε πού να παραγγείλετε online τριαντάφυλλα εγκαίρως για την άφιξη του Αγίου Βαλεντίνου, ποια είναι τα διαφορετικά χρώματα των τριαντάφυλλων και τι να κάνετε με αυτά τα ροδοπέταλα όταν μαραίνονται.

Ορκίζομαι τώρα

Μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να κάνετε τα σχέδια της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Αν το κάνετε, διατρέχετε τον κίνδυνο να κλείσετε από τα καλύτερα ρομαντικά μέρη για να μείνετε ή / και πρέπει να εγκατασταθείτε για δώρα που περισσότεροι άπληστοι εραστές έχουν απορρίψει. Δώστε την αγάπη σας πριν από τις διακοπές, σχεδιάζοντας να το κάνετε πιο ξεχωριστό για αυτό που αγαπάτε.