Η Βαυαρία είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς του Lonely Planet

Η Βαυαρία έφθασε στη βαθμολογία του φετινού Best in Travel List

Κάθε χρόνο, το Lonely Planet κατατάσσει το καλύτερο σε ταξίδια για το επόμενο έτος σε ταξίδια και φέτος, η γερμανική περιοχή της Βαυαρίας προσγειώθηκε στην κορυφή του σωρού.

"Από τις Άλπεις που καταστρέφουν τα σύννεφα μέχρι τα κάστρα ιστορίας, η Βαυαρία έχει κάτι να ευχαριστήσει κάθε ταξιδιώτη", δήλωσε ο εκπρόσωπος της Lonely Planet, Δρ Στέφανι Μάι-Χουίττς. "Είτε στην αίθουσα μπύρας είτε στην πλαγιά του σκι, οι Βαυαροί ξέρουν πραγματικά πώς να είναι καλοί οικοδεσπότες.

Και το 2016 θα είναι ο ιδανικός χρόνος για να γνωρίσετε ένα βαυαρικό καλωσόρισμα καθώς η περιοχή γιορτάζει την 500η επέτειο του νόμου για την καθαρότητα της μπίρας. Στην υγειά σας."

Ο κατάλογος του Lonely Planet είναι μια πολυαναμενόμενη κατάταξη των πιο καυτών προορισμών του κόσμου και συχνά έχει κάποια υπαινιγμό όταν πρόκειται να κατευθύνει τα σχέδια των ταξιδιωτών το επόμενο έτος, έτσι ώστε να συμπεριληφθεί μπορεί να είναι ένα όφελος για κάθε προορισμό.

Ο κ. Jens Huwald, διευθύνων σύμβουλος της Bayern Tourismus Marketing δήλωσε: "Είμαστε ευτυχείς που η Βαυαρία συμπεριλαμβάνεται στις 10 Περιφέρειες του 2016. Είμαστε περήφανοι που με τις πολύπλευρες προσφορές της από τις ακμάζουσες μητροπόλεις σε ζωντανές παραδόσεις, από τα περίφημα βασιλικά παλάτια έως τα παρθένα εθνικά πάρκα , Η Βαυαρία συναρπάζει όλο και περισσότερους ανθρώπους. "

Αυτές οι εκδρομές μπορούν να σας δώσουν μια μεγάλη προοπτική για το γιατί η Βαυαρία έκανε τη λίστα.

Κάστρα της Βαυαρίας

Ανακαλύψτε τα υπέροχα κάστρα του βασιλιά Ludwig II και την ομορφιά των λιμνών και του τοπίου της Βαυαρίας σε μια περιήγηση εννέα ημερών με τα ευρωπαϊκά κάστρα και εκδρομές.

Περιηγηθείτε στα κάστρα με τους τοπικούς οδηγούς και πάρτε χρόνο για να εξερευνήσετε μόνοι σας. Οι επισκέπτες μπορούν να εναλλάσσουν τις επισκέψεις στα κάστρα με άλλες εκδρομές, συμπεριλαμβανομένου ενός ταξιδιού στην κορυφή του βουνού Zugspitze, το παλάτι Nymphenburg στο Μόναχο, την εκκλησία στο λιβάδι, το Oberammergau και άλλες γραφικές πόλεις και χωριά της περιοχής καθώς και άλλα σημαντικά αξιοθέατα.

Υπάρχουν δύο προαιρετικές επεκτάσεις για την επέκταση του ταξιδιού. Προσθέστε την Επέκταση Βενετίας των Τριών Νυκτών για να επισκεφθείτε επίσης μία από τις πιο ρομαντικές πόλεις της Ευρώπης ή μία από τις περιφερειακές περιηγήσεις για μικρές ή μεγάλες μέρες για να προσαρμόσετε την επίσκεψή σας στη Βαυαρία για να επιδιώξετε τα δικά σας συγκεκριμένα ενδιαφέροντα.

Κρουαζιέρα στη Βαυαρία

Το Symphony-Westbound του Δούναβη είναι ένα εννέα ημερών ταξίδι ποταμού με ποτάμια που διασχίζει την καρδιά της Βαυαρίας και τα πιο γοητευτικά μέρη του ποταμού Δούναβη. Επισκεφθείτε το Μόναχο, τη διάσημη πόλη του Oberammergau και το πανέμορφο κάστρο Neuschwanstein. Το ταξίδι περιλαμβάνει επίσης Melk, Durnstein και Grein στον ποταμό Δούναβη. Το ταξίδι προς τα δυτικά ξεκινάει στη Βιέννη, στην Αυστρία, και σταματά στο Durnstein, στο Melk, στο Grein, στο Passau και στο Μόναχο. Περιηγήσεις και ημερήσιες εκδρομές με μοτοσικλέτα καθώς και γεύματα που βρίσκονται στο πλοίο περιλαμβάνονται στην τιμή, η οποία ξεκινά από περίπου 2.989 δολάρια. Η ποδηλατική κρουαζιέρα ξεκινά στις 24 Απριλίου 2016 και τα δρομολόγια συνεχίζονται μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Εξερευνήστε τη Βαυαρία σε μια μέρα

Το Pure Bavaria Tours μπορεί να οργανώσει ημερήσιες εκδρομές για να εξερευνήσετε μερικά από τα καλύτερα αξιοθέατα της Βαυαρίας. Οι Βασιλικές Περιηγήσεις Κάστρο επισκέπτονται τις Βαυαρικές Άλπεις, τις όμορφες εκκλησίες και το κάστρο Neuschwanstein. Περιλαμβάνει επίσης στάσεις για βαυαρικό τυρί σε τοπικό αγρόκτημα, λουκάνικα και φρέσκο ​​ψωμί.

Η εταιρεία εξυπηρετεί τους ταξιδιώτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα από τα παιδιά σε backpackers και φοιτητές, καθώς και από εκείνους που ταξιδεύουν με βάση το Μόναχο. Διοργανώνουν επίσης ιδιωτικές εκδρομές για έως και οκτώ άτομα. Άλλες εκδρομές περιλαμβάνουν αξιοθέατα στο Konigsee, το Σάλτσμπουργκ, το Garmisch στις Βαυαρικές Άλπεις και πολλά άλλα και μπορούν να συνδυαστούν σε πολυήμερες εμπειρίες.