Εστιατόριο Μήλος Μαϊάμι: Πρέπει να γνωρίσετε τα ελληνικά θαλασσινά στο South Beach

Σε αυτή την άτακτη ναυτική πόλη, η Μήλος είναι όπου πηγαίνετε για τα ψάρια και τα θαλασσινά

Γιατί λοιπόν οι Foodies Rave Σχετικά με τον Estiatorio Milos Miami από τον Κώστα Σπηλιάδη;

Στο Μαϊάμι, όπου τα θαλασσινά ήταν παράδοξο δύσκολο να πάρει, ένα ελληνικό εστιατόριο αγκαλιάζει ραβούς με θεαματικά ψάρια που πετούν καθημερινά από το Αιγαίο. Ο Εστατόριο Μήλος του Κώστα Σπηλιάδη άνοιξε το 2012 στην γοητευτική South Beach. Και η Μήλος άλλαξε το τοπίο του πολυτελούς εστιατορίου του Μαϊάμι.

Το Estiatorio Milos Miami είναι ανοιχτό για δείπνο το βράδυ, καθώς και το μεσημεριανό γεύμα και το brunch του Σαββατοκύριακου.

Προσελκύει τους ντόπιους και τους αμολούς των θαλασσινών. Οι ορδές τουριστών δεν έχουν ανακαλύψει αρκετά τον Μήλο του Μαϊάμι, έτσι αισθάνεται σαν ένα γειτονικό εστιατόριο.

Ο Κώστας Σπηλιάδης, ο θεμελιωτής της αλλαγής του παιχνιδιού της Αυτοκρατορίας Εστατόριο Μήλου

Η καθοδηγητική δύναμη πίσω από τον Εσταυτήριο Μήλου είναι ο Κώστας Σπηλιάδης, οραματιστής σεφ και επιχειρηματίας που είναι θρύλος στην επιχείρηση εστιατορίων.

Ο Σπηλιάδης ήρθε στη Βόρεια Αμερική το 1969 ως φοιτητής στη Νέα Υόρκη και αργότερα στο Μόντρεαλ. Ήταν απογοητευμένος από την ποιότητα των ελληνικών εστιατορίων και της νοικοκυράς για ένα υπέροχο δείπνο με ψάρι σε ελληνικό στιλ.

Ο Σπηλιάδης είχε διδαχθεί να μαγειρεύει από τη μητέρα του, έναν παθιασμένο Έλληνα σεφ. Αποφάσισε να βελτιώσει την κατάσταση της Βόρειας Αμερικής. Άνοιξε τον Μίλο Μόντρεαλ το 1979.

Ο Milos Montreal έγινε ένα από τα πιο διάσημα και διακεκριμένα εστιατόρια του Μόντρεαλ και εξακολουθεί να είναι σήμερα. Με χρόνια επιτυχίας στη ζώνη του, ο Σπιλιάδας αποφάσισε να επεκταθεί. Άνοιξε τον Εστατόριο Μήλο στη Νέα Υόρκη (1999), Αθήνα (2004), στο ξενοδοχείο The Cosmopolitan of Las Vegas (2010) και εδώ στο South Beach (2012).

Η Μήλος Λονδίνο άνοιξε το 2015.

Η τραπεζαρία στο Εστιατόριο Μήλος του Μαϊάμι από τον Κώστα Σπηλιάδη

Estiatorio Η Μήλος του Μαϊάμι καταλαμβάνει 12.000 τετραγωνικά πόδια σε μια βιομηχανική-κομψή πρώην αποθήκη. Αποτελείται από μια ευάερη, μοντέρνα τραπεζαρία. μια ανοιχτή κουζίνα? ένα ωμό μπαρ και θαλασσινά μετρητή? περιοχή λιανικής αγοράς · και αίθουσα εκδηλώσεων.

Η πολυτελής, μοντέρνα τραπεζαρία στο Milos Miami, σχεδιασμένη από τον Jeffrey Beers, έχει έναν μεσογειακό αέρα που θυμίζει δροσερά, ηλιόλουστα ελληνικά νησιά. Οι πίνακες είναι πολύ διαχωρισμένοι, επιτρέποντας τη σοβαρή συζήτηση. Είναι ντυμένα με λευκά τραπεζομάντιλα και σερβίρονται με εξαιρετικά κομψά μαχαιροπίρουνα.

Οι δραματικές διακοσμητικές πινελιές περιλαμβάνουν τα φανάρια των ελλήνων ψαράδων, μια οροφή με ξύλινα δοκάρια και τις γείες του Γκρίζου αρκετά μεγάλες ώστε να αποκρύπτουν την Indiana Jones σε μια σκηνή κυνηγιού.

Η Ελληνική Κουζίνα στο Εστιατόριο Μήλος του Μαϊάμι από τον Κώστα Σπηλιάδη

Φρέσκα ψάρια από το Αιγαίο πέφτουν απευθείας στο Μαϊάμι καθημερινά. Ετοιμάζονται στην ανοιχτή κουζίνα του Εστιατορίου Μήλου . Είναι εξοπλισμένο με ένα διπλό αυλό σχάρας κάρβουνο που τρεμοπαίζει φλεγόμενες φλόγες. Ορισμένα ψάρια μαγειρεύονται στη σχάρα, τοποθετημένα σε παραδοσιακά συρμάτινα καλάθια που ονομάζονται skhara.

Ένα γειτονικό ακατέργαστο μπαρ εξυπηρετεί οστρακοειδή. Η πρώτη γραμμή διαθέτει:
• Τα στρείδια χωρίζονται στην τάξη
• Μύδια, φραγκοστάφυλα, καλαμάρια, αστακοί, λαγκουστίνες, οκτώποδες και πολλά άλλα
Αυγοτάρακο, ο σαρκώνας που ονομάζεται συχνά "ελληνικό χαβιάρι"
• Διάφορα καπνιστά ψάρια από την Russ & Daughters στη Νέα Υόρκη
• Σουσάμι από το Saint-Viateur του Μόντρεαλ (η επιλογή του Σπηλιάδη στον αγώνα του Μόντρεαλ μεταξύ St-Viateur και Fairmont Bagels)
• Ελληνικές σαλάτες με εισαγόμενη ελληνική φέτα και ελιές

Εστιατόρια στο Estiatorio Milos Miami του Κώστα Σπηλιάδη

Ο Μήλος του Μαϊάμι κάνει τα πάντα καλά. Τα μεγάλα κόμματα που μοιράζονται τα πιάτα, το οικογενειακό στυλ, έχουν τη σωστή ιδέα. Οι DIners έχουν επίσης την επιλογή του εστιατορίου τριών πιάτων για το fixe, $ 49 από το 2016.

Πολλοί φίλοι του Μήλου του Μαϊάμι ξεκινούν με μια ακαταμάχητη πιατέλα που ονομάζεται Μεσογειακά Spreads, που αποτελείται από τρία dip: τζατζίκι, μια βουτιά γιαουρτιού αγγουριού. skordalia, ένα μους από πατάτα, σκόρδο και πάστα αμυγδάλου. και το κρεμαστό ταραμά, το βακαλάο με το ελαιόλαδο.

Ένα άλλο νόστιμο ορεκτικό είναι το λεγόμενο Μήλος Ειδικό, ένα πάτωμα ψηλό στοίβα ελαφρώς τηγανισμένων κολοκυθιών και μελιτζάνα με κομμάτια σαγανάκι που το πλαισιώνουν και ώριμο ελληνικό κατσικίσιο τυρί στο κέντρο.

Το κύριο γεγονός στο Μήλο του Μαϊάμι είναι φρέσκα φρέσκα μεσογειακά ψάρια, το καθένα με τη δική του υφή και γεύση.

Οι ντόπιοι μπορούν να υπολογίζουν στο να βρουν λαβράκι, λαβράκι, κόκκινα φιλέτα ( barbounia ) και γλυκές (γλυκού νερού) γαρίδες.

Ο Μίλος Μαϊάμι διαθέτει αυτά και πολλούς άλλους σε μια οθόνη "ψαριού" στον πάγο. Οι επισκέπτες καλούνται να επιλέξουν το δικό τους ψάρι για το μαγείρεμα. Πολλές ποικιλίες διατιμώνται από τη λίβρα και οι καρτέλες μπορούν να είναι βασιλικές. (Ο σερβιτόρος σας θα ζυγίσει την επιλογή σας, έτσι θα το ξέρετε.)

Τα ψαροκάικα , μελανούρι, είναι μια υπέροχη νέα προσθήκη στο μενού του Μήλου του Μαϊάμι. Τέλεια τηγανητές γλυκές γαρίδες είναι ένα άλλο πρέπει. Είναι δύσκολο να επιλέξεις. το χταπόδι ποιότητας sashimi, το κάρβουνο-ψημένο και το βούτυρο-μαλακό, είναι αρκετός λόγος για να επισκεφθείτε τον Μήλο του Μαϊάμι.

Για ένα πλήρες πανεπιστήμιο, ζητήστε κακάβια. Είναι η ελληνική ερμηνεία της bouillabaisse, με πλούσιο, ωχρό ζωμό. (Οι Έλληνες ισχυρίζονται ότι έχουν διδάξει στη Μασσαλία τον ψαρά πώς να φτιάξουν το ψωμί τους.

Πέντε πιάτα δεν πρέπει να χάσετε στο Estiatorio Milos Miami από τον Κώστα Σπηλιάδη

• Καβούρι Maryland Softshell, ελαφριά τηγανητά με φασόλια
• Αστακό-Σάλτα: Σαλάτα αστακού βαθιάς θάλασσας της Νέας Σκωτίας άγγιξε το ελληνικό κονιάκ Metaxa
• Τεύτλα με ψητά σκόρδα και γιαούρτι
• Αμερικάνικος ξιφίας απλά κάρβουνο ψητό με ελαιόλαδο, λεμόνι και ρίγανη
• Για τα σαρκοφάγα ζώα, οι κτηνοτροφικές μονάδες Creekstone (Kansas) "Tomahawk" - κόβουν το Black Angus ribeye
• Ελληνικό γιαούρτι με καρύδια και ελληνικό θυμαρίσιο μέλι. karitopita κέικ καρυδιού

Ελληνικά Κρασιά στο Εστιατόριο Μήλος του Μαϊάμι από τον Κώστα Σπηλιάδη

Η λίστα των κρασιών του Milos Miami προβάλλει κρασιά από την Ελλάδα, τα οποία προέρχονται από την εταιρεία Cava Spiiadis, μια εταιρεία με έδρα τον γιο του Κώστα Γεωργίου. Αναπτύσσονται σε μερικούς από τους παλαιότερους αμπελώνες του κόσμου, με αρχαίες ποικιλίες σταφυλιών που τώρα καλλιεργούνται από καταξιωμένους οινοπαραγωγούς. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικά και νόστιμα ελληνικά κρασιά.

Η λίστα κρασιών του Milos Miami επικεντρώνεται στα ελληνικά μπουτίκ οινοποιεία, τα οποία δίνουν τη δική τους μοναδική περιστροφή στην ελληνική οινολογική κληρονομιά. Μου άρεσε:
• Το λεπτό φρουτώδες Viognier και το εξαιρετικό Sauvignon Blanc από το οινοποιείο Γεροβασιλείου στη Θεσσαλονίκη
• Ασσύρτικο, το κορυφαίο λευκό σπεσιαλιτέ της Ελλάδας, φτιαγμένο στη Σαντορίνη και άλλα νησιά του Αιγαίου
• Το Οινοποιείο Parparoussis Sideritis "Το δώρο του Διονύσου", που κατασκευάστηκε στην περιοχή της Πελοποννήσου του Σπηλιάδη και εισήχθη από τον Γιώργο
• Αγιωργίτικο, ένα νόστιμο κόκκινο από τη Νεμέα κάλεσε κάποτε τον Άγιο Γεώργιο. φρουτώδες όταν είναι νέος, πλουσιότερος όταν παλιό

Μεσημεριανό στο Estiatorio Milos Miami από τον Κώστα Σπηλιάδη

Ο Μήλος του Μαϊάμι είναι ανοικτός τις περισσότερες ημέρες για μεσημεριανό γεύμα μέχρι τις 2:30 μ.μ Από το 2016, το εστιατόριο προσφέρει ένα γεύμα τριών πιάτων στην ασυναγώνιστη τιμή των 25 δολαρίων. (Υπάρχουν συμπληρώματα για πιο ακριβά αντικείμενα μενού, όπως τα χταπόδια και τα χταπόδι αρνιάς). Ο Μαϊάμι έτρωγε το μεσημεριανό γεύμα του Μήλου "Το κορυφαίο μεσημεριανό γεύμα του Μαϊάμι".

Προσφέρεται επίσης brunch για το Σαββατοκύριακο. Ιδιωτικά μέρη μπορούν να φιλοξενηθούν κατά το μεσημεριανό ή το δείπνο

Πού να φτάσετε και να κάνετε κράτηση στο Estiatorio Milos Miami από τον Κώστα Σπηλιάδη

• Ο ιστότοπος του OMilos Miami
• Στο Instagram
• Τηλεφωνικά στο 305.604.6800
Estiatorio Μήλος Μαϊάμι
730 First St.
Miami Beach, FL 33139
• Δείτε όλα τα εστιατόρια της Μήλου

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας / eater Max έλαβε ένα δωρεάν γεύμα για να περιγράψει τον Μήλο του Μαϊάμι. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.