Τα Δικαστήρια και οι αίθουσες τροφίμων του Μπρούκλιν: Ο πλήρης οδηγός

Επτά Μπρούκλιν Φαγητό Δικαστήρια και Φαγητό αίθουσες Foodies θα αγαπήσει

Αν νομίζετε ότι τρώτε σε ένα γήπεδο τροφίμων σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα μαλακό κουλουράκι βουτηγμένο σε ζάχαρη κανέλας στο Pretzel Time ή σε ένα Whopper και πατάτες από το Burger King, ξανασκεφτείτε. Το γήπεδο τροφίμων, μια φορά ένα βασικό σε πολιτισμό προαστιακών εμπορικών κέντρων, έχει ωριμάσει και βρήκε μια νέα ζωή στη Νέα Υόρκη. Την προηγούμενη δεκαετία, γήπεδα τροφίμων και αίθουσες φαγητού έχουν ξεσπάσει σε όλο το Μπρούκλιν.

Το νεώτερο δικαστήριο τροφίμων που θα ανοίξει στο Μπρούκλιν είναι το φημισμένο εμπορικό κέντρο DeKalb, το οποίο έχει μετατρέψει το κέντρο της πόλης στο Μπρούκλιν με τα μεγάλα εστιατόρια του μερικά από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια της Νέας Υόρκης, συμπεριλαμβανομένου του θρυλικού Deli Katz (μπορείτε να το θυμηθείτε από την κλασική σκηνή όταν ο Χάριτ συναντήθηκε με τον Sally ), τηγανητά σάντουιτς κοτόπουλου από τον Wilma Jean, το Key Lime Pie από τον Steve, το BBQ από το Brocklyn Barbecue του Fletcher, μεταξύ πολλών άλλων. Το DeKalb Market Hall, που βρίσκεται στο City Point, είναι ένα από τα πολλά απίστευτα γήπεδα τροφίμων και αίθουσες φαγητού στο Μπρούκλιν.

Φέτος, υπάρχει ένα ακόμα μεγάλο άνοιγμα, όταν το κτήριο 77 του Μπρούκλιν Ναυπηγείου μετατρέπεται σε μεγάλη αίθουσα φαγητού. Επιπλέον, η πρόσφατα ανοιχτή αγορά Gotham στο Ashland είναι απολαυστική για τους φίλους στο Fort Greene με πολλούς καλλιτέχνες. Αν θέλετε να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια που προσφέρει το Μπρούκλιν, το γήπεδο φαγητού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε διάφορα εστιατόρια χωρίς να χρειαστεί να κάνετε μια βραδιά σε ένα μέρος.

Από παλιά φαγητά σε αυθεντικά ασιατικά τρώει σε ένα δικαστήριο τροφίμων σε ένα σούπερ μάρκετ στην Chinatown του Μπρούκλιν, εδώ είναι ο οδηγός σας για τις αίθουσες φαγητού και τα δικαστήρια τροφίμων στο Μπρούκλιν.