Ανασκόπηση του Casa de Campo Resort στη Δομινικανή Δημοκρατία

Υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί για ένα θέρετρο που σας δίνει έναν χάρτη foldout και τα κλειδιά για το δικό σας αμαξάκι γκολφ κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Καλύτερα να ασχολείστε με την ανάγνωση του χάρτη εάν θέλετε να φάτε κάτι, αλλά επίσης υποδεικνύει ότι υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε - σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι ακόμα και το καλάθι του γκολφ σας δεν μπορεί να σας φέρει παντού που θέλετε να πάτε.

Το all inclusive πρόγραμμα είναι ιδανικό για όσους θέλουν μια σταθερή τιμή για τις διακοπές τους.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τι θα ξοδεύετε κάνει μια διακοπές λιγότερο αγχωτική, καθώς βοηθά τον προϋπολογισμό συνειδητή ταξιδιώτη σχέδιο για τυχόν έξτρα που μπορεί να προκύψουν.

Casa de Campo Δωμάτια

Τα δωμάτια που βρίσκονται κοντά στο λόμπι και την κεντρική πισίνα έχουν θέα στο γήπεδο του γκολφ ή στη γύρω τροπική βλάστηση. Τα δωμάτια είναι αρκετά στάνταρ και διαθέτουν καφετιέρα, ραδιόφωνο Bose Wave και τηλέφωνο με αφής. Παρέχεται υπηρεσία Διαδικτύου αλλά το σήμα είναι σποραδικό και αναξιόπιστο. Μπορείτε, ωστόσο, να πάρετε ένα σήμα στο λόμπι. Κάθε δωμάτιο διαθέτει επίσης βεράντα με θέα στο θέρετρο. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και περιλαμβάνουν ξεχωριστό ντουλάπι και ξεχωριστό ντύσιμο και χώρους ματαιοδοξίας.

Άλλες επιλογές δωματίου στο Casa De Campo: Η βίλα Experience απομονώνει οικογένειες που αναζητούν διακοπές με όλες τις ανέσεις του σπιτιού. Ουσιαστικά μπορείτε να πάρετε τη ζωή θέρετρο, ενώ είναι σε θέση να διατηρήσει τις οικείες ρυθμίσεις του σπιτιού.

Κάθε βίλα περιλαμβάνει πισίνα και 2 καροτσάκια περιπλάνησης 4 επιβατών.

Αποκλειστικές βίλες: Αυτά είναι τα σπίτια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων που μπορείτε εύκολα να περάσετε μια περιουσία για να μείνετε για μια εβδομάδα. Περιλαμβάνουν κάθε δυνατή άνεση που μπορείτε να σκεφτείτε. Αυτά κοιμούνται περισσότεροι άνθρωποι από ό, τι ξέρετε και είναι τέλειοι για πολλές οικογενειακές διακοπές.

Τα εστιατόρια του Casa de Campo

Οκτώ από τα 19 εστιατόρια του θέρετρου είναι μέρος του all-inclusive προγράμματος, και θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότεροι ουρανίσκοι θα είναι ικανοποιημένοι με τις διαθέσιμες επιλογές. Τα εστιατόρια Resort Inclusive περιλαμβάνουν το The Beach Club από το Le Cirque, το La Casita Restaurant, το Lago Grill, το La Piazzetta, το Chinois, το Tropicana, το Upper Deck και το 19ο Τρύπα. Άλλα εστιατόρια στο Casa De Campo περιλαμβάνουν τη Μπουτίκ Ζαχαροπλαστικής της Melissa, το Μπαρ και Εστιατόριο του Papa Jack, το Bar Onno, το Osteria le Botti, το Naked Fish, το Pizzeria Ristorante Limoncello, το Peperoni, το Sangria, το Café l'Affaire, το Le Boulanger, το Block & Barrel Gourmet Deli Εστιατόριο Giacosa.

Σημείωση: Οι επιλογές φαγητού μπορεί να είναι κάπως περιορισμένες όταν εξετάζετε την απόσταση από τη Μαρίνα ή το Altos De Chavon, όπου βρίσκονται τα περισσότερα εστιατόρια. Δεν είναι μια μεγάλη δοκιμασία, αλλά αρκετά για να εξετάσετε όταν σκέφτεστε πώς σχεδιάζετε τις διακοπές σας.

Casa de Campo Αναψυχή

Για τους παίκτες του γκολφ, πρέπει να πείτε μόνο τα ονόματα: Δόντια του σκύλου, Χρώμα τέσσερα, Οι σύνδεσμοι. Τα πρώτα δύο είναι μεταξύ των καλύτερων γηπέδων γκολφ στον πλανήτη, και το μάθημα Links δεν είναι ούτε το αστείο.

Η παραλία είναι μικρή - δεν είναι τόσο μικρή που αισθάνεστε σαν να έχετε παραχωρηθεί σε πέντε κόκκους άμμου, αλλά μικροσκοπικό με τον τρόπο που μπορείτε να δείτε από τη μια πλευρά στην άλλη.

Η χαμηλή περίοδος φέρνει χώρο και ηρεμία, αλλά είναι σαφές ότι η υψηλή σεζόν σημαίνει ότι οι εγκαταστάσεις είναι τεντωμένες σε χωρητικότητα.

Το νερό είναι ζεστό και προστατεύεται από έναν τεχνητό ύφαλο, αλλά ενώ μπορείτε να ψαροντούφεκο και η ορατότητα είναι μια χαρά, δεν υπάρχει τίποτα πολύ που βλέπεις. Τα τροπικά ψάρια της Καραϊβικής απέφυγαν προφανώς αυτή τη λωρίδα υφάλου υπέρ άλλων θέσεων στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Το Altos De Chavon είναι ένα αντίγραφο ενός χωριού του 16ου αιώνα και στεγάζει καλλιτέχνες και γκαλερί, εστιατόρια και μπαρ, καθώς και υπαίθριο αμφιθέατρο. Η μαρίνα στο Casa De Campo - Η Μαρίνα προσφέρει την ευκαιρία να ψωνίσετε στις μπουτίκ, τις γκαλερί και τα καταστήματα που οδηγούν στο νερό, όπου τα θαλαμηγοφόρα σκάφη πολλών εκατομμυρίων δολαρίων κάθονται στο ήρεμο νερό. Cygalle - Θεραπευτικό Spa στο Casa De Campo - Χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε στο Cygalle, όπου θα αντιμετωπιστεί το μασάζ Spa Cygalle Healing Spa ή ένα περιτύλιγμα με μέντα στη θάλασσα.

Θεραπείες όλων των τύπων διατίθενται κατόπιν συνεννόησης. Γκολφ, Τένις, Σκοποβολή, Ιππασία,

Casa de Campo Πισίνες

Το συγκρότημα τριών ορόφων του Casa de Campo, που βρίσκεται κοντά στα δωμάτια Las Cerezas και Vista Mar, περιλαμβάνει μια κύρια πισίνα με ένα μπαρ κολύμβησης, μια ορθογώνια πισίνα και μια ξεχωριστή πισίνα για παιδιά. Ωστόσο, είναι η μόνη πισίνα στο πολυτελές θέρετρο.

Casa de Campo Υπηρεσία

Το προσωπικό είναι φιλικό και φιλόξενο. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε μερικά από τα ισπανικά γυμνάσια σας, αν πραγματικά θέλετε να πάρετε αυτό που χρειάζεστε.

Casa de Campo Άυλα στοιχεία

Εάν μένετε σε σουίτα ξενοδοχείου, θα είστε κοντά σε λίγα εστιατόρια, καθώς και στη ρεσεψιόν και τα γήπεδα γκολφ. Θα μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε στις διαδρομές στο κεντρικό τμήμα του θέρετρου για γεύματα και καθημερινές δραστηριότητες.

Το θέρετρο βρίσκεται σε 7,000 τροπικά στρέμματα και θα χρειαστεί κάποια υπομονή για να αποφασίσετε πώς θα περάσετε την ημέρα σας.

Περισσότερες πληροφορίες

Διεύθυνση: Casa de Campo, Λα Ρομάνα, Δομινικανή Δημοκρατία
Τηλέφωνο: 305-865-5405; 800-877-3643
Ιστοσελίδα: http://www.casadecampo.com.do/
Τιμές: Για δωμάτια ξενοδοχείων, ανάλογα με την εποχή, $ 178- $ 306 ανά ημέρα? ενοικιάσεις βίλα από $ 348 έως $ 6.000 την ημέρα.