Εθνικό Πάρκο Yellowstone - Συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων

Αν σχεδιάζετε να δείτε το Yellowstone National Park σε έναν προϋπολογισμό, είναι σημαντικό να κάνετε τα σχέδιά σας υπό το πρίσμα των δαπανών και των συνθηκών. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές μεγάλες κατηγορίες για να εξετάσετε εάν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε Yellowstone.

Εισπράξεις

Η είσοδος είναι $ 30 για ένα ιδιωτικό, μη εμπορικό όχημα. $ 25 για κάθε snowmobile ή μοτοσικλέτα. ή $ 15 για κάθε επισκέπτη 16 ετών και άνω που εισέρχονται με τα πόδια, ποδήλατο, σκι κ.λπ.

Ένα ετήσιο δελτίο είναι $ 60 Σημειώστε μια ποικιλία ωρών λειτουργίας που διαφέρουν ανάλογα με την εποχή.

Πλησιέστερα εμπορικά αεροδρόμια

Cody, Wyo. (78 μίλια) Jackson Hole, Wyo., (101 μίλια) Bozeman, Mont. (132 μίλια) Αϊντάχο Φολς (164 μίλια), Billings, Mont. (184 μίλια), το Salt Lake City (376 μίλια)

Αεροπορικές εταιρείες προς το Shop

Allegiant (Billings) Horizon (Idaho Falls, Billings, Salt Lake) · Frontier (Billings, Bozeman και Jackson Hole) Νοτιοδυτικά (Salt Lake City)

Οι κοντινές πόλεις με δωμάτια με χαμηλό προϋπολογισμό

Πολλοί άνθρωποι που έρχονται στο Yellowstone, παραμένουν σε ένα από τα καταλύματα του πάρκου ή κάνουν χρήση κάμπινγκ. Τα συμβατικά δωμάτια του ξενοδοχείου είναι μακρινά και συχνά δύσκολα βιβλίο κατά τη διάρκεια των πολυάσχολων εποχών. Θα βρείτε επιλογές διαμονής λίγο έξω από το πάρκο για να είναι λίγες σε αριθμό. Το West Yellowstone προσφέρει μερικές επιλογές, όπως και ο Cody.

Κατασκήνωση και καταλύματα εγκαταστάσεις

Υπάρχουν 9 καταλύματα, ξενοδοχεία και καμπίνες στο πάρκο. Όπως συμβαίνει με πολλά δημοφιλή εθνικά πάρκα, τα καταλύματα που είναι διαθέσιμα εδώ θα γεμίσουν γρήγορα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Πολλοί προτιμούν να κάνουν κρατήσεις τουλάχιστον 6-8 μήνες εκ των προτέρων. Το πιο δημοφιλές από αυτά τα καταλύματα είναι το Old Faithful Inn, προσφέροντας περισσότερα από 300 δωμάτια σε περίπου $ 110 - $ 260 / night.

Το κάμπινγκ πίσω στην χώρα επιτρέπεται, αλλά πρέπει να παραλάβετε προσωπικά την άδεια όχι περισσότερο από 48 ώρες πριν από την επίσκεψή σας. Επιβάλλονται όρια στον αριθμό των αδειών που εκδίδονται κάθε μέρα.

Πληροφορίες: (307) 344-2160

Το Camping στο Yellowstone είναι δυνατό σε 12 περιοχές, όπου μπορείτε να κάνετε κρατήσεις το πρωί για τη διαμονή σας. Αλλά στην εποχή αιχμής, αυτοί οι χώροι συχνά γεμίζουν νωρίς την ημέρα - αρχίζουν νωρίς. Τα τέλη κυμαίνονται από $ 15 έως $ 27 / ημέρα. Μια περιοχή πάρκου RV θα κοστίσει κοντά στα $ 50 / νύχτα. Σημειώστε ότι κάθε campground έχει το δικό του ετήσιο πρόγραμμα, με μόνο Mammoth ανοιχτό όλο το χρόνο.

Κορυφαία ελεύθερα αξιοθέατα στο πάρκο

Το Old Faithful είναι ίσως ο πιο διάσημος geyser στον κόσμο, και προσελκύει συνεχή προσοχή, με εκρήξεις κάθε 60-90 λεπτά. Ωστόσο, η μεγαλύτερη συγκέντρωση γεφυρών στον κόσμο βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα και μπορείτε να εξερευνήσετε πολλούς άλλους.

Ένα άλλο συναρπαστικό θέαμα εδώ είναι το φαράγγι του Yellowstone, το ομώνυμο πάρκο. Μην χάσετε την θέα των Κάτω Ποταμών και του φαραγγιού - είναι κάτι για να απολαύσετε.

Χώρος στάθμευσης και χερσαίες μεταφορές

Yellowstone είναι ένα μεγάλο πάρκο, και οι αποστάσεις μεταξύ των σημείων ενδιαφέροντος μπορεί να είναι μεγάλη. Υπάρχουν περιηγήσεις με λεωφορείο που μπορείτε να κάνετε μέσα στο πάρκο. Σημειώστε ότι πολλοί δρόμοι εδώ είναι κλειστοί κατά τους χειμερινούς μήνες. Σημειώστε τα οδικά χρονοδιαγράμματα και τις περιοχές κατασκευής.

Κοντινά αξιοθέατα

Πολλοί άνθρωποι συνδυάζουν μια επίσκεψη στο Yellowstone με το Εθνικό Πάρκο Grand Teton, περίπου 100 μίλια στα νότια στο δυτικό Wyoming.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Yellowstone National Park.