Οι αεροπορικές εταιρείες συνεχίζουν να κόβουν αεροπορικά εισιτήρια

Για τους αμερικανούς, οι αεροπορικές εταιρείες χρησιμοποίησαν την προσφορά αεροπορικών εισιτηρίων τελευταίας στιγμής σε περιπτώσεις όπου ένα άμεσο ή στενό μέλος της οικογένειας πέθανε. Δυστυχώς, καθώς οι καιροί αλλάζουν, οι πολιτικές των αεροπορικών εταιρειών. Καθώς οι αεροπορικές εταιρείες εξέτασαν τα πάντα, από τις χρεώσεις των τσάντες μέχρι τα τέλη αλλαγής εισιτηρίων για να βελτιώσουν τις κατώτατες γραμμές τους, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι περισσότεροι έχουν εξαλείψει τους ναύλους λόγω πτώχευσης.

Ποιοι μεταφορείς εξακολουθούν να προσφέρουν πένθος;

Πολλές φορές όταν συμβαίνει θάνατος, είναι μια έκπληξη.

Αν έχετε προγραμματίσει ποτέ μια κηδεία, ξέρετε ότι δεν είναι επίσης φθηνό. Υπάρχει το φέρετρο, τα λουλούδια, ο χειρισμός του σώματος, η εκκλησία / χώρος για την τελετή, η υπηρεσία και η εκκαθάριση, μεταξύ άλλων. Με όλες αυτές τις δαπάνες να υποστεί κανείς, θα σας συμβεί ποτέ να ζητήσετε από οποιονδήποτε από αυτούς τους πωλητές για μια έκπτωση πένθους;

Η επιχείρηση κηδειών κηδειών είναι μεγάλη και όλες οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο καπιταλιστικό σύστημα πρέπει να πληρώσουν το επιτόκιο για να παραμείνουν στην επιχείρηση. Όπως αυτό ή όχι, οι αεροπορικές εταιρείες είναι επίσης επιχειρήσεις που έχουν τους μετόχους και πρέπει να εξετάσουν την κατώτατη γραμμή. Όσο θλιβερό είναι ο θάνατος και όσο κρύο φαίνεται, δεν είναι το σφάλμα των αεροπορικών εταιρειών ότι κάποιος πέθανε και πρέπει να πληρώσετε την τρέχουσα τιμή αγοράς για ένα εισιτήριο.

Καθώς τα χρόνια έχουν περάσει, οι ναύλοι των ποινών έχουν γίνει όλο και λιγότερο μειωμένοι, φτάνοντας στο σημείο όπου είναι περισσότερο άχρηστοι. Υπάρχουν ακόμα μερικοί που προσφέρουν αυτή την ευγένεια, ωστόσο.

Μεταξύ των υπολοίπων αμερικανικών αερομεταφορέων που εξακολουθούν να προσφέρουν ναύλους ποινής είναι:

Εναλλακτικές λύσεις για τους ναύλους βιαιοπραγίας

Δεδομένου ότι η πλειοψηφία των αεροπορικών εταιρειών δεν προσφέρει πια αυτούς τους ναύλους, και εκείνες που πραγματικά δεν προσφέρουν μια πραγματική συμφωνία, ήρθε η ώρα να βρούμε μια άλλη εναλλακτική λύση.

Εάν χρειάζεστε πραγματικά ένα εισιτήριο σε σύντομο χρονικό διάστημα, πηγαίνετε σε ένα μεσίτη έκπτωση εισιτηρίων, όπως Hotwire ή Priceline. Η Hotwire προσφέρει πραγματικά ναύλους πτώχευσης που προσφέρουν μέχρι και 50% έκπτωση σε πλήρη εισιτήρια. Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας για τα μίλια συχνών επιβατών . Ή αν όλα τα άλλα αποτύχουν, σκεφτείτε την οδήγηση, εάν αυτή είναι μια επιλογή.

Περισσότεροι τρόποι για να βρείτε έκπτωση αεροπορικά εισιτήρια