Ο καιρός στην Ισπανία τον Αύγουστο

Τι να περιμένετε στο πιο ζεστό μήνα της Ισπανίας

Ο Αύγουστος μπορεί να είναι οδυνηρά ζεστός στην Ισπανία, ιδιαίτερα στη Μαδρίτη και τη Σεβίλλη, έτσι οι περισσότεροι άνθρωποι κατευθύνονται στις παραλίες. Ενώ η Ισπανία δεν παίρνει τόση βροχόπτωση από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, κάποια βροχή είναι μια δυνατότητα σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Θυμηθείτε ότι μιλάμε για μέσο όρο εδώ. Ο καιρός σε όλο τον κόσμο είναι απρόβλεπτος, οπότε μην πάρετε αυτό που διαβάζετε σε αυτή τη σελίδα ως ευαγγέλιο.

Καιρός στη Μαδρίτη τον Αύγουστο

Υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι να μην είναι στη Μαδρίτη τον Αύγουστο.

Πρώτον, η θερμότητα είναι αφόρητη - ο κολλώδης και υγρός τύπος που σας κόβει την ανάσα όταν βγείτε από το κλιματιζόμενο ξενοδοχείο (τι εννοείτε ότι δεν έχετε κρατήσει τον κλιματισμό; Αποκτήστε τα χρήματά σας πίσω!) Δεύτερον, λόγω η θερμότητα, οι περισσότεροι ντόπιοι κατευθύνονται στις παραλίες, έτσι δεν θα βρείτε πολλά από τα αγαπημένα σας μπαρ και εστιατόρια να είναι ανοιχτά. Η υγρασία φέρνει λίγη βροχή με αυτό περιστασιακά, αλλά όχι πολύ.

Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στη Μαδρίτη τον Αύγουστο είναι 90 ° F / 32 ° C και η μέση ελάχιστη θερμοκρασία είναι 61 ° F / 16 ° C.

Καιρός στη Βαρκελώνη τον Αύγουστο

Η Βαρκελώνη δεν είναι τόσο ζεστή όσο η Μαδρίτη τον Αύγουστο, αλλά υπάρχει παρόμοια έξοδος των ντόπιων αυτή τη στιγμή του έτους. Ωστόσο, με μια πιο ανεπτυγμένη τουριστική βιομηχανία παρά με τη Μαδρίτη, περισσότερα από αυτά που θέλετε να δείτε θα είναι ανοιχτά στη Βαρκελώνη. Η βροχή δεν είναι ανήκουστη τον Αύγουστο στη Βαρκελώνη, αλλά δεν θα υπάρξουν πολλά.

Ο καιρός στην καταλανική πρωτεύουσα το καλοκαίρι είναι ζεστά και ξηρό.

Οι θερμοκρασίες κυμαίνονται γύρω από το σημάδι των 30 ° C (86 ° F) καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα, πέφτοντας λίγους βαθμούς τη νύχτα, πράγμα που σημαίνει ότι οι μέρες σας θα είναι ζεστές αλλά όχι άβολα, αλλά οι νύχτες σας δεν είναι πολύ δροσερές, να κοιμηθούμε.

Η Βαρκελώνη στις αρχές Αυγούστου είναι ζεστή αλλά όχι τόσο οδυνηρή. Αναμένετε ότι οι θερμοκρασίες θα αγγίξουν τους 30 ° C (86 ° F).

Οι θερμοκρασίες τη νύχτα πέφτουν λίγο, αλλά όχι πολύ, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι ακόμα ζεστό όταν προσπαθείτε να κοιμηθείτε. Το ξενοδοχείο σας διαθέτει κλιματισμό;

Οι καιρικές συνθήκες στη Βαρκελώνη δεν αλλάζουν πολύ, καθώς φτάνουμε στον Αύγουστο. Ακόμη αναμένουν ζεστές θερμοκρασίες στα μέσα της δεκαετίας του '80 του Fahrenheit, μόλις πέφτουν τη νύχτα καθώς η ζεστή Μεσόγειος κρατά την πόλη στα μέσα της δεκαετίας του '70 του Fahrenheit.

Αργά τον Αύγουστο και εξακολουθούν να υπάρχουν ελάχιστες αλλαγές. Αρκετά ζεστό κατά τη διάρκεια της ημέρας, ρίχνοντας λίγο τη νύχτα.

Αυτοί οι αριθμοί είναι σύμφωνα με το Ημερολόγιο Υπόγειων Υπόγειων.

Καιρός στην Ανδαλουσία τον Αύγουστο

Όσοι ψάχνουν για στροβιλο-μαύρισμα θα αγαπήσουν την Ανδαλουσία τον Αύγουστο, αν και το πιο λογικό μυαλό θα βρει πιθανώς την Ανδαλουσία πάρα πολύ καυτή αυτή τη στιγμή του έτους. Η Σεβίλλη παίρνει τις πιο ζεστές θερμοκρασίες οπουδήποτε στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Αυγούστου και η πόλη είναι πιο άδεια από τη Μαδρίτη. Αποφύγετε τη Σεβίλλη και κατευθυνθείτε προς την ακτή αν θέλετε να επισκεφθείτε την Ανδαλουσία στον καυτότερο μήνα του έτους.

Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στη Μάλαγα τον Αύγουστο είναι 82 ° F / 28 ° C και η μέση ελάχιστη θερμοκρασία είναι 64 ° F / 18 ° C.

Καιρός στη Βόρεια Ισπανία τον Αύγουστο

Τέλος, το βορρά έχει κάτι που πρέπει να είναι ευτυχισμένο - ο καιρός είναι γενικά ζεστός τον Αύγουστο και οι βροχοπτώσεις έχουν μειωθεί σημαντικά. Αυτή είναι μια καλή εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε την περιοχή, αν και εκείνοι που βρίσκονται σε σύντομο διάλειμμα μπορεί να βρεθούν εκεί κατά τη διάρκεια μιας από τις περιοχές της περιοχής που εξακολουθούν να είναι συχνά υγρές.

Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στο Μπιλμπάο τον Αύγουστο είναι 77 ° F / 25 ° C και η μέση ελάχιστη θερμοκρασία είναι 61 ° F / 16 ° C.

Ο καιρός στην βορειοδυτική Ισπανία τον Αύγουστο

Είναι μια παρόμοια ιστορία στη Βορειοδυτική . Η Γαλικία και οι Αστούριας αποκτούν λιγότερες βροχοπτώσεις τον Ιούλιο και τον Αύγουστο από οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ο καιρός θα είναι μεγάλος όλη την ώρα (δεν υπάρχει ποτέ στη Γαλικία!). Οι θερμοκρασίες θα είναι ζεστές αλλά όχι τόσο ζεστές όπως στην κεντρική και νότια Ισπανία.

Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στο Santiago de Compostela τον Αύγουστο είναι 72 ° F / 22 ° C και η μέση ελάχιστη θερμοκρασία είναι 61 ° F / 16 ° C.