Ένας οδηγός για τις αγορές ψώνια στο Λονδίνο

Πού να αγοράσετε ευκαιρίες στο Λονδίνο

Μπορεί να είναι μία από τις πρωτεύουσες μόδας του κόσμου, αλλά δεν χρειάζεστε λογαριασμό εκδότη περιοδικών για να αξιοποιήσετε το στυλ του δρόμου του Λονδίνου. Πέρα από τις μπουτίκ, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πάρετε μια επισκευή μόδας σε έναν προϋπολογισμό. Τα καταστήματα υψηλών οδών του Λονδίνου προσφέρουν κάτι για όλους και για σοβαρούς κυνηγούς ευκαιρίας με γούστο για μάρκες σχεδιαστές, υπάρχουν καταστήματα πώλησης και δείγματα πωλήσεων εν αφθονία. Ψάχνετε για κάτι μοναδικό;

Κατευθυνθείτε σε ένα από τα vintage καταστήματα της πόλης για μια αναδρομική αναδρομή.

Η Καλύτερη Οδός του Καλύτερου Λονδίνου

Ο πιο προσιτός τρόπος να αξιοποιήσετε το διάσημο στυλ της Βρετανίας είναι να χτυπήσετε τον κεντρικό δρόμο. Ενώ θα βρείτε καταστήματα υψηλών προδιαγραφών σε όλη την πόλη, η οδός Oxford Street είναι γεμάτη με την επιλογή του τσαμπιού, πολλά από τα οποία είναι ναυαρχτικά καταστήματα που προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία αποθεμάτων. Ωστόσο, να είστε προειδοποιημένοι, είναι ο πιό πολυάσχολος εμπορικός δρόμος της Ευρώπης και μπορεί να είναι απογοητευτικά απασχολημένος τα σαββατοκύριακα και κατά τις περιόδους πώλησης. Εάν μπορείτε, αγοράστε το πρώτο πράγμα σε μια εργάσιμη μέρα για να αποφύγετε τα πλήθη (τα περισσότερα καταστήματα είναι ανοιχτά μέχρι τις 9:30 π.μ.). Το εκπτωτικό κατάστημα μόδας, το Primark, είναι εξαιρετικά δημοφιλές και διαθέτει μεγάλα καταστήματα σε κάθε άκρο της οδού της Οξφόρδης (απέναντι από τους σταθμούς του μετρό Tottenham Court Road και του Marble Arch). Είναι όλα σχετικά με γρήγορη και προσιτή μόδα? το φάσμα είναι τεράστιο και οι μετοχές αλλάζουν τακτικά. Είναι υπέροχο για εποχιακά κομμάτια για άντρες, γυναίκες και παιδιά και υπάρχει επίσης ένα τμήμα οικιακού λογισμικού και ομορφιάς (τα προϊόντα μακιγιάζ είναι εξαιρετικά φθηνά).

Το New Look είναι μια μεγάλη επιλογή για κομμάτια προϋπολογισμού τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Έχουν επίσης μια μεγάλη επιλογή παπουτσιών και αξιοπρεπή συν το μέγεθος και τη μητρότητα. Υπάρχουν δύο καταστήματα στην Oxford Street. το ναυαρχικό κατάστημα βρίσκεται κοντά στην Oxford Circus. Η Zara και η H & M έχουν και πολλά καταστήματα στην Οξφόρδη και την κοντινή Regent Street και είναι αξιόπιστα για φθηνά ντουλάπια.

Το Mango κοντά στην Oxford Circus έχει ένα τμήμα εξόδου στον δεύτερο όροφο όπου μπορείτε να παραλάβετε τζιν για λίγα μόλις λίρες. Στην κοντινή οδό Carnaby, το Monki είναι ένα σουηδικό κατάστημα που διαθέτει προσιτά σκανδιναβικά κομμάτια και περίεργα αξεσουάρ. Το Sports Direct είναι ένα καλό μέρος για να ψωνίσετε για σπορ αθλητικά είδη και εξοπλισμό.

Τα Καταστήματα Καταστημάτων Λονδίνου

Για εκπτώσεις σχεδιαστών, κατευθυνθείτε στο Hackney Walk στο ανατολικό Λονδίνο, όπου οι κορυφαίες μάρκες κατέχουν μετατραπείσες βικτοριανές καμάρες και προσφέρουν εξοικονόμηση μέχρι 70%. Κατάστημα για δερμάτινες τσάντες στο Anya Hindmarch, κοφτερά κοστούμια στο Aquascutum, μοντέρνα γυναικεία ενδύματα στο Joseph, αθλητικά ρούχα της Nike, πουλόβερ στο Pringle και ζεστά υποδήματα στο UGG. Ακριβώς γύρω από το Chatham Place, μπορείτε να ψωνίσετε για φτιαγμένα από την τάξη παλτά, κασκόλ και αξεσουάρ από το βρετανικό εμπορικό σήμα Burberry, όπου το απόθεμα μειώνεται κατά 50%. Για άλλη βρετανική μάρκα, ανατρέξτε στο κατάστημα outlet Paul Smith στο Mayfair. Αυτό το μικροσκοπικό κατάστημα στην Avery Row πωλεί αποθέματα και αντικείμενα από τις προηγούμενες εποχές έως και 50%, συμπεριλαμβανομένων των πολύχρωμων δεσμών, των πορτοφολιών και των μανικετόκουμνων που είναι διακοσμημένα με τις εκτυπώσεις υπογραφών του σχεδιαστή. Η LK Bennett φημίζεται για τα κομψά της ενδύματα και τα ποιοτικά παπούτσια (η δούκισσα του Cambridge είναι ανεμιστήρας).

Αγοράστε ευκαιρίες στο κατάστημα εκκαθάρισης Kings Road στο Chelsea και κερδίστε έκπτωση μέχρι και 75% από τις κανονικές τιμές των καταστημάτων.

Δείγμα πωλήσεων στο Λονδίνο

Κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα για τις πωλήσεις δειγμάτων στο Λονδίνο για να κερδίσετε τεράστιες εκπτώσεις για τα εργαλεία σχεδιαστών. Ελέγξτε τοποθεσίες όπως η LDN Fashion και η Chicmi για πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες πωλήσεις και σχεδιάστε να φτάσετε όσο το δυνατόν νωρίτερα για να είστε σε μια ευκαιρία να βρείτε τις καλύτερες ευκαιρίες (είναι απίθανο να υπάρχουν εναλλακτικά μεγέθη εάν βρείτε κάτι που σας αρέσει). Οι τακτικές πωλήσεις δειγμάτων πραγματοποιούνται στο Music Room του Mayfair και στη Ζυθοποιία Old Truman στο Shoreditch.

Vintage Bargains στο Λονδίνο

Τα περισσότερα από τα καλύτερα vintage καταστήματα του Λονδίνου και τα καταστήματα λιτότητας επικεντρώνονται γύρω από Shoreditch συμπεριλαμβανομένου του πάντα αξιόπιστου Rokit σε Brick Lane και Absolute Vintage κοντά στην αγορά Spitalfields . Για το κυνήγι παζάρι σε μια μεγάλη κλίμακα κεφάλι στο Blitz στην οδό Hanbury.

Αυτή η διώροφη βικτοριανή αποθήκη διαθέτει μια απίστευτη σειρά από κομμάτια που έχουν επιλεγεί με το χέρι καθώς και ρετρό οικιακά σκεύη. Στο Κάμντεν , κάνε ένα beeline για την Αγορά Σταυρών, όπου θα βρείτε μοναδικά στολίδια στο What Goes Around Comes Around and Lost 'N'Found. Υπάρχουν επίσης πολλά καταστήματα φιλανθρωπίας που φέρουν τη γραμμή Camden High Street συμπεριλαμβανομένης της Oxfam και της Age Concern. Στο κεντρικό Λονδίνο, ξεχωρίστε στο Beyond Retro για να βγείτε από τις ράγες σε αυτό το vintage υπόγειο boutique.