Χαρακτηριστικά της Νότιας Βραζιλίας

Μεγάλες παραλίες, χιόνι, καταρράκτες και Fenachopp!

Τα κράτη της Santa Catarina, Rio Grande do Sul και Parana βρίσκονται στην υποτροπική περιοχή της νότιας Βραζιλίας, όπου το χιόνι πέφτει μερικές φορές στα υψηλότερα υψόμετρα.

Οι Ευρωπαίοι από την Πολωνία, την Ιταλία και τη Γερμανία θεώρησαν το κλίμα αυτό ευχάριστο και εγκαταστάθηκαν εδώ, φέρνοντας μαζί τους τα έθιμά τους, τις προτιμήσεις των τροφίμων και τις γλώσσες. Και τα γονίδιά τους. Οι Βραζιλιάνοι από αυτή την περιοχή συχνά είναι ξανθιές και γαλαζοπράσινοι.

Παρανά

Η πολιτεία της Parana προσφέρει νερό, λόφους και περισσότερο νερό με τη μορφή θαυμάσιων παραλιών και καταπληκτικών καταρράκτες.

Ρίο Γκράντε ντε Σουλ

Το νοτιότερο κράτος της Βραζιλίας, το Rio Grande do Sul, μοιράζεται μια παράδοση αγροτικών κτηνοτρόφων, μαζί με την παραδοσιακή παράδοση του gaucho, με τη γειτονική Αργεντινή και την Ουρουγουάη. Μπορείτε να επισκεφτείτε αγρόκτημα βοοειδών, να φάτε μπάρμπεκιου που ονομάζεται churrasco ] και να πιείτε χυμόρροια , ένα ισχυρό τσάι βοτάνων ή κρασί από ένα από τα τοπικά οινοποιεία. Μπορείτε επίσης να εξασκήσετε τους Ιταλούς σας στα ορεινά χωριά όπου πολλοί από τους κατοίκους τους μιλούν με πλήρη απασχόληση.

Η πρωτεύουσα, Porto Alegre, είναι ένα καλό άλμα από τα αξιοθέατα του κράτους:

Σάντα Καταρίνα

έχει μερικές από τις καλύτερες παραλίες στη Βραζιλία και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών για τους Βραζιλιάνους. Είναι ένα από τα πιο εύπορα κράτη, έτσι οι ευκολίες είναι άφθονα. Ονομάζεται το πιο "ευρωπαϊκό" κράτος της Βραζιλίας.