Πώς να σκοράρει μια συμφωνία σε μια πτήση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι καλοκαιρινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο προσεγγίζουν γρήγορα, οι περιζήτητοι ταξιδιώτες αγοράζουν τα εισιτήριά τους για εκδηλώσεις Ολυμπιακών Αγώνων και είναι καιρός οι επισκέπτες να κάνουν κράτηση για τα εισιτήριά τους. Τα αεροπορικά εισιτήρια από τις Ηνωμένες Πολιτείες προς τη Βραζιλία είναι συχνά εκπληκτικά ακριβή, αλλά με την πρόσφατη ύφεση της Βραζιλίας, οι τιμές των εισιτηρίων μειώνονται τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, οι αεροπορικές πτήσεις για το καλοκαίρι είναι πολύ υψηλότερες από την εκτός εποχής, και με βάση τις τιμές των εισιτηρίων για τον Αύγουστο, φαίνεται ότι οι αεροπορικές πτήσεις θα παραμείνουν υψηλές καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Βολικές και λιγότερο δαπανηρές πτήσεις προς τη Βραζιλία μπορούν να βρεθούν με αυτές τις στρατηγικές για το πώς θα σκοράρουν μια συμφωνία για μια πτήση προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες .

Πετάξτε από μεγάλους κόμβους των ΗΠΑ

Πτήσεις με πτήσεις μπορούν να βρεθούν από μεγάλους κόμβους των Η.Π.Α., ιδιαίτερα εκείνοι που βρίσκονται πιο νότια στις ΗΠΑ. Ψάξτε για εισιτήρια από πόλεις όπως το Μαϊάμι, το Ντάλας, το Χιούστον, η Ατλάντα, η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Εάν αυτές οι πόλεις δεν είναι δυνατό για σας, αναζητήστε άλλες μεγάλες πόλεις κοντά σας ή σκεφτείτε να πάρετε μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους σε έναν από αυτούς τους κόμβους. Για παράδειγμα, οι κάτοικοι της δυτικής ακτής των ΗΠΑ μπορεί να θεωρήσουν ότι είναι φτηνότερο να μεταφερθούν οι εταιρείες Southwest Airlines στο Λος Άντζελες και στη συνέχεια να μετακινηθούν οι αεροπορικές εταιρείες για να πετάξουν στη Βραζιλία από το LA

Πετάξτε τις φθηνότερες ημέρες της εβδομάδας:

Η αναζήτηση συγκεκριμένων ημερών της εβδομάδας μπορεί να σας βοηθήσει στην αναζήτηση χαμηλότερων ναύλων. Παραδοσιακά, οι πτήσεις που φεύγουν κάθε Τρίτη και Τετάρτη είναι οι φθηνότερες, ενώ κάποιες χαμηλότερες τιμές μπορούν επίσης να βρεθούν για τις Πέμπτες και τα Σάββατα.

Χρησιμοποιήστε ιστότοπους που επιτρέπουν την ευελιξία αναζήτησης

Με την πληθώρα των ιστοσελίδων αναζήτησης που διατίθενται σήμερα, θέλετε να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους που επιτρέπουν τη μέγιστη ευελιξία κατά την αναζήτηση. Εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή:

Πτήσεις Google :

Η νέα αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων της Google έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα: δείχνει ένα ημερολόγιο με το κόστος των φθηνότερων πτήσεων για κάθε μέρα.

Μετά την επιλογή μιας πόλης αναχώρησης και άφιξης, θα εμφανιστεί το ημερολόγιο, επιτρέποντάς σας να βρείτε τις φθηνότερες δυνατές ημέρες για να ταξιδέψετε.

Skyscanner:

Ο Sky scanner σάς επιτρέπει να επιλέξετε τη χώρα από την οποία θέλετε να πετάξετε και τη χώρα στην οποία θέλετε να πετάξετε. Αφήνοντας την αναζήτηση ανοιχτή έτσι σας επιτρέπει να βρείτε τις πόλεις με τους χαμηλότερους ναύλους και τις φτηνότερες ημερομηνίες για να πετάξετε.

Momondo:

Σε αντίθεση με το Skyscanner, η Momondo θα σας ζητήσει να επιλέξετε μια συγκεκριμένη πόλη αναχώρησης και συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά μόλις αναζητήσετε μια πτήση παράδειγμα, μπορείτε να δείτε άλλες φθηνότερες επιλογές, όπως κοντινές ημερομηνίες και κοντινά αεροδρόμια. Αυτός ο ιστότοπος συνιστάται για την ικανότητά του να ανιχνεύει απευθείας ιστότοπους αεροπορικών εισιτηρίων, παρέχοντας σας τις καλύτερες δυνατές αεροπορικές πτήσεις και την επιλογή να συνδυάσετε και να ταιριάξετε αεροπορικές εταιρείες.

Εγγραφείτε για ειδοποιήσεις αεροπορικών εισιτηρίων

Οι ιστοσελίδες αναζήτησης Airfare σας επιτρέπουν να εγγραφείτε για αεροπορικές προσφορές, ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Πληκτρολογήστε τις προτιμώμενες πόλεις αναχώρησης και άφιξης, προσεγγίσεις ημερομηνιών, ακόμα και τιμές-στόχους και περιμένετε να ειδοποιήσετε για χαμηλότερους ναύλους. Αυτή η στρατηγική είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν δεν είστε βιαστικά για να αγοράσετε.

Εναλλακτικά αεροδρόμια στη Βραζιλία

Δυστυχώς, η γεωγραφία της Βραζιλίας δεν επιτρέπει μεγάλη ευελιξία όσον αφορά εναλλακτικά αεροδρόμια.

Η πτήση στη Βραζιλία είναι συνήθως στο Ρίο ντε Τζανέιρο ή στο Σάο Πάολο, αλλά ο τελευταίος είναι πολύ μακριά από το Ρίο για να κάνει αυτή την πόλη μια λογική εναλλακτική λύση. Το Ρίο ντε Τζανέιρο δεν βρίσκεται κοντά σε άλλες μεγάλες πόλεις που θα μπορούσαν να παρέχουν εναλλακτικό αεροδρόμιο άφιξης, οπότε αν σχεδιάζετε να παρακολουθήσετε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα πρέπει να πετάξετε στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε σε άλλα μέρη της Βραζιλίας πριν ή μετά από τους Αγώνες, θα μπορούσατε να πετάξετε στο Σάο Πάολο ή σε μια άλλη μεγάλη πόλη, αλλά είναι απίθανο οι επιλογές αυτές να είναι πιο προσιτές από ό, τι πετούν στο Ρίο, ειδικά όταν προσθέσετε το κόστος να ταξιδεύουν από εκείνη την πόλη στο Ρίο με αεροπλάνο ή με αυτοκίνητο .