Καλύτερο στη Δύση Nugget Rib Cook-Off

Υπέροχο φαγητό και καλή διασκέδαση στην πλατεία Βικτωριανών στις Sparks

Σχετικά με το καλύτερο στη Δύση Nugget Rib Cook-Off

Το 2014 Best in the West Nugget Rib Cook-Off ξεκινάει από την Τετάρτη 27 Αυγούστου έως τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου (Ημέρα Εργασίας). Οι ώρες είναι 11 π.μ. έως 9 μ.μ. Τετάρτη έως Κυριακή και 11 π.μ. έως 5 μ.μ. τη Δευτέρα. Η Βικτοριανή Πλατεία στο Sparks είναι η περιοχή του Best in the West Nugget Rib Cook-Off, ενός από τα μεγαλύτερα και καλύτερα γεγονότα γύρω από το Reno / Tahoe. Οι ομάδες μαγειρέματος Rib από όλο τον κόσμο ανταγωνίζονται για το καλύτερο τρόπαιο των νευρώσεων, ενώ έχουμε τη δυνατότητα να διασκεδάζουμε και να απολαύσουμε κάποια δυνατή γεύση.

Η Παιδική Περιοχή είναι ανοιχτή καθημερινά. Οι εκδρομές για παιδιά απαιτούν την αγορά εισιτηρίων. Η είσοδος σε οτιδήποτε άλλο στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Δεν επιτρέπονται κατοικίδια στην Πλατεία Βικτωριανών - επιτρέπονται μόνο τα σέρβις των ζώων.

Ποια είναι η καλύτερη στη Δύση Nugget Rib Cook-Off;

Σκεφτείτε πολλά καλά φαγητά (κυρίως βερίκοκα χοιρινό μπάρμπεκιου, φυσικά) και ποτό, πέντε στάδια ψυχαγωγίας, πολυάριθμους πωλητές διαφόρων ειδών στο Crafters Crossing και μια διασκέδαση, φιλική προς την οικογένεια ατμόσφαιρα στην πλατεία Victorian και έχετε την γενική ιδέα. Αυτό το 26ο έτος της εκδήλωσης πρέπει να είναι τόσο καλό όσο και καλύτερο από τα cook-off που παρακολούθησα και αυτά ήταν ένα λάκτισμα.

Κουζίνες Rib στο Καλύτερο στη Δύση Nugget Rib Cook-Off

Αυτό είναι μια σοβαρή δουλειά για τις κουζίνες, ωστόσο. Αν δεν νομίζετε ότι είναι όλοι εδώ για να εξυπηρετήσετε BBQ στο πλήθος, δείτε τα μεγάλα τρόπαια που εμφανίζονται από όλες τις ομάδες. Επίσης χαιρόμαστε για τις νίκες τους στα πανό που περιβάλλουν τους πάγκους τους.

Οι 24 σκεύη των νευρώσεων ανταγωνίζονται έντονα για τους γευστικούς πόθους των κριτών και του κοινού, ελπίζοντας να μαγειρέψουν το δρόμο τους σε ένα άλλο τρόπαιο και ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Μεταξύ των ανταγωνιστών θα είναι ο νικητής του 2013, το Famous Daves BBQ και το τοπικό αγαπημένο μπάρμπεκιου του Carson City. Ελέγξτε τους κριτές του Rib Cook-Off και θα δείτε πόσο σοβαρός είναι ο ανταγωνισμός.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τρώγοντας Ριμ

Το καλύτερο στο Δύση Nugget Rib μαγειρεμένο World Rib Eating Championship θα είναι στις 6 μ.μ. την Τετάρτη, 27 Αυγούστου, στην Κύρια Συναυλία Σκηνή. Αυτός είναι ένας σοβαρός διαγωνισμός, που χρηματοδοτείται από το Major League Eating (MLE). Οι τρώγοντες θα μάθουν για ένα πορτοφόλι των 5.000 δολαρίων, με ένα πρώτο βραβείο 2.500 δολαρίων. Οι κορυφαίοι διαγωνιζόμενοι αναμένεται να καταναλώσουν 12 λίβρες ή περισσότερο κρέας σε 12 λεπτά. Ο Joey "Jaws" Chestnut, ο νικητής όλων των γεγονότων εκτός από το 2006, έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει για να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Εάν μπορείτε να παρακολουθήσετε, αυτό θα μπορούσε να είναι ένας από τους πιο ασυνήθιστους "αθλητικούς" αγώνες που έχετε δει ποτέ.

Βραβείο Λαϊκής Επιλογής

Ένα άλλο κομμάτι του διαγωνισμού είναι το βραβείο People's Choice, το οποίο έχει δοθεί στο μαγειρικό σκεύος που συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους από το κοινό. Ο θάλαμος ψηφοφορίας θα βρίσκεται κάτω από το κιόσκι στη γωνία της 11ης Οδού και της Βικτωριανής Λεωφόρου. Μπορείτε να ψηφίσετε την Τετάρτη μέχρι την Κυριακή, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 μ.μ.

Μεγάλη διασκέδαση στο καλύτερο στη Δύση Nugget Rib Cook-Off

Η κύρια σκηνή συναυλιών στην πλατεία Victorian θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένων των παραστάσεων του Jefferson Starship, του Robert Randolph & The Family Band, του Joe Diffie και άλλων. Ελέγξτε τις λίστες ψυχαγωγίας Rib-Off για λεπτομέρειες.

Παιδική Περιοχή στο Καλύτερο στη Δύση Nugget Rib Cook-Off

Μια περιοχή παιδιών θα είναι ανοιχτή κάθε μέρα κατά τη διάρκεια του Cook Rib. Είναι η θέση τους για διασκέδαση προσανατολισμένη στο παιδί και το μέρος σας για να τους αφήσετε να τρέξουν λίγο ατμό ενώ κάνετε ένα διάλειμμα. Εδώ θα βρείτε βόλτες καρναβαλιού και φουσκωτά βόλτες, διαφάνειες και παιχνίδια. Τα εισιτήρια Ride είναι $ 1, με καλύτερες προσφορές αν αγοράσετε σε μπλοκ των 12, 27, ή 50. Χρειάζονται τρία εισιτήρια το καθένα για τα περισσότερα αξιοθέατα.

Θέση της Καλύτερης στη Δύση Nugget Rib Cook-Off

Αν έρχεστε έξω από την πόλη ή απλά δεν είστε εξοικειωμένοι με τους Sparks, ακολουθήστε τις οδηγίες για την πλατεία Βικτωριανής και την επίσημη διεύθυνση της λεωφόρου Nugget 1100. Μόλις εκεί, μπορείτε να δείτε πού είναι τα πράγματα με αυτούς τους χάρτες γεγονότων Rib Cook-Off.

Πάρκινγκ και λεωφορεία στο καλύτερο στη Δύση Nugget Rib Cook-Off

Με περίπου 500.000 άτομα που εμφανίζονται, γνωρίζετε ότι η κυκλοφορία και η στάθμευση θα είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία.

Η στάθμευση σε κοντινή απόσταση από την πλατεία της Βικτωριανής είναι περιορισμένη, επομένως ίσως είναι καλύτερα να μην το δοκιμάσετε. Αντ 'αυτού, παρκάρετε δωρεάν στο The Outlets at Sparks (1310 Scheels Dr., Sparks) και οδηγήστε τα δωρεάν λεωφορεία στην εκδήλωση όλη την ημέρα και το βράδυ. Το σημείο παραλαβής είναι μεταξύ του Fudrucker και του Popeye και η απόρριψη βρίσκεται στο Centennial Plaza. Τα λεωφορεία θα λειτουργούν από τις 17:00 έως τις 22:00 την Τετάρτη έως την Παρασκευή και από τις 10:00 έως τις 22:00 το Σάββατο και την Κυριακή. Δεν υπάρχει υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο την Ημέρα της Εργασίας τη Δευτέρα.

Ένας άλλος τρόπος για να φτάσετε στο Rib Cook-Off είναι στο RTC RIDE , το σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας στο Truckee Meadows. Το Κέντρο Μεταφορών Centennial Plaza συμβαίνει ακριβώς στο δυτικό άκρο της Βικτωριανής Πλατείας, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε μια μέρα στο Nugget Rib Cook-Off και να αποφύγετε τελείως τον πονοκέφαλο στάθμευσης.

Πηγή: Καλύτερος στη Δύση Nugget Rib Cook-Off ιστοσελίδα.