Κρουαζιέρα Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

Ταξιδεύοντας κάτω κάτω - Νότιο Ειρηνικό

Η Αυστραλία μπορεί να είναι μια ήπειρος, αλλά είναι επίσης νησί. Ως εκ τούτου, είναι ένας μεγάλος προορισμός κρουαζιέρας για όσους αναζητούν μια μακρύτερη, πιο εξωτική κρουαζιέρα. Και αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Αυστραλία, μην παραβλέπετε τη Νέα Ζηλανδία. Αυτό το μικρό νησιωτικό έθνος και στον Νότιο Ειρηνικό προσφέρει εκπληκτική φυσική ομορφιά και μερικούς από τους πιο φιλικούς ανθρώπους στη γη. Ορισμένες κρουαζιέρες επισκέπτονται την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, αλλά σημειώστε ότι και οι δύο χώρες αξίζουν περισσότερο χρόνο από ό, τι λίγες μέρες!

Νομίζω ότι η ιστορία της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας και η απόστασή τους από τον υπόλοιπο κόσμο έδωσαν στην περιοχή ένα μυστήριο και το κατέστησε "πρέπει να δούμε" στον κατάλογο όλων των εραστών του ταξιδιού. Σίγουρα υπάρχουν τουριστικές τοποθεσίες στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, οι οποίες δεν είναι προσβάσιμες μέσω κρουαζιερόπλοιου, αλλά οι κρουαζιέρες προσφέρουν πρόσθετα πριν ή μετά την κρουαζιέρα για να καταγράψουν ένα ταξίδι στην ύπαιθρο, το Great Barrier Reef ή για να δείτε μερικές από τις υπέροχες φυσικές τοποθεσίες στη Νέα Ζηλανδία.

Λόγω της θέσης της, η Αυστραλία είναι μια γη φυτών και ζώων που δεν βλέπουνε πουθενά αλλού στον κόσμο. Ποιος δεν σκέφτεται τα κοάλα και τα καγκουρό σε σχέση με την Αυστραλία; Αυτή η απομόνωση από τις πιο πυκνοκατοικημένες ήπειρες κάνει την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία ακόμα πιο ενδιαφέρουσα για μένα. Ταινίες που κυμαίνονται από την ψυχρή ταινία του Doomsday του 1959, Στην παραλία μέχρι το ξεκαρδισμένο κροκόδειλο Dundee, έχουν ωθήσει τις ορέξεις μας για την Αυστραλία. Το αυστραλιανό εθνικό τραγούδι "Waltzing Matilda" μπορεί να φέρει δάκρυα ή γέλιο, ανάλογα με τον τρόπο που τραγουδιέται.

Πιο πρόσφατα, οι τρεις ταινίες Άρχοντας των Δακτυλιδιών , οι οποίες τοποθετήθηκαν στη Νέα Ζηλανδία, μεταμόρφωσαν αυτό το εξωτικό έθνος στη Μέση Γη.

Αν κάποιος εκεί έξω δεν είχε ήδη σκεφτεί την Αυστραλία ως προορισμό διακοπών, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2000 στο Σύδνεϋ έδωσαν σίγουρα την αίσθηση ότι αυτή η γωνιά του κόσμου.

Υπάρχουν βασικά τέσσερις διαφορετικοί τύποι κρουαζιέρων στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Πρώτον, μπορείτε να πετάξετε σε ένα σημαντικό αεροδρόμιο στην Αυστραλία ή τη Νέα Ζηλανδία (συνήθως στο Σίδνεϊ ή στο Ώκλαντ), να ξεκινήσετε μια κρουαζιέρα 10-15 ημερών σε διάφορα λιμάνια της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας ή της Τασμανίας και στη συνέχεια να πετάξετε πίσω. Δεύτερον, μπορείτε να κλείσετε ένα τμήμα 15-100 + ημερών από μια παγκόσμια κρουαζιέρα που περιλαμβάνει τα λιμάνια της Αυστραλίας και / ή της Νέας Ζηλανδίας. Τρίτον, μπορείτε να πάρετε μια επαναστατική κρουαζιέρα μεταξύ της Νοτιοανατολικής Ασίας και της Αυστραλίας. Τέλος, μπορείτε να πετάξετε στην Αυστραλία και να κλείσετε μια κρουαζιέρα μιας εβδομάδας ή και περισσότερο σε ένα μικρό πλοίο που ταξιδεύει μόνο στον Νότιο Ειρηνικό. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά με περισσότερες λεπτομέρειες.

Πιθανώς δεν θα δείτε καγκουρό από ένα κρουαζιερόπλοιο, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας κρατήσει από την επιλογή να κρουαζιέρα σε αυτή την ενδιαφέρουσα ήπειρο. Οι κρουαζιέρες έχουν ανακαλύψει ότι πολλοί λάτρεις της κρουαζιέρας θέλουν να ταξιδέψουν κάτω, και πολλοί άνθρωποι έχουν το χρόνο για διακοπές από τη Βόρεια Αμερική ή την Ευρώπη στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες κρουαζιερόπλοιων από τη Βόρεια Αμερική επισκέπτονται την Αυστραλία από το Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο Δεδομένου ότι οι εποχές αντιστρέφονται, είναι ο ιδανικός καιρός για κρουαζιέρες. Ορισμένες γραμμές κρουαζιέρας βασίζουν επίσης ένα ή περισσότερα πλοία στην Αυστραλία όλο το χρόνο.

Με τον αριθμό των κρουαζιερόπλοιων που κατασκευάστηκαν τα τελευταία χρόνια, έχετε μια μεγάλη ποικιλία από κρουαζιερόπλοια για να διαλέξετε.

Ο δεύτερος τύπος κρουαζιέρας είναι μια επαναστατική κρουαζιέρα από την Ασία ή τη Βόρεια Αμερική στην Αυστραλία. Αυτές οι κρουαζιέρες επανατοποθέτησης έχουν όλες τις περισσότερες ημέρες στη θάλασσα και είναι συνήθως δύο εβδομάδες ή και περισσότερο.

Αν ψάχνετε για μια γεύση από μια παγκόσμια κρουαζιέρα, ίσως θελήσετε να κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι γύρω από τον κόσμο που περιλαμβάνει ενδιάμεσες στάσεις στην Αυστραλία και / ή τη Νέα Ζηλανδία.

Στο μοναδικό ταξίδι που έκανα στην Αυστραλία, ταξίδευα σε ένα τμήμα της παγκόσμιας κρουαζιέρας στο Seven Seas Voyager του Regent Seven Seas από το Σίδνεϊ στη Σαγκάη. Επιθυμώ μόνο να είχα ξοδέψει περισσότερο χρόνο στην Αυστραλία πριν την κρουαζιέρα μας! Είναι σαν να επισκέπτεστε τις ΗΠΑ, τον Καναδά ή την Ευρώπη και να δείτε μόνο μια χούφτα πόλεις. Λοιπόν, υπάρχει πάντα άλλη φορά!

Η τέταρτη επιλογή κρουαζιέρας για την Αυστραλία είναι μια μικρή γραμμή κρουαζιέρας που παραμένει στην Αυστραλία όλο το χρόνο. Οι κρουαζιέρες του Captain Cook έχουν διάφορες επιλογές για κρουαζιέρες που κυμαίνονται από 3 έως 7 ημέρες. Αυτή η μικρή γραμμή πλοίων έχει πλοία που πηγαίνουν στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο και στα Φίτζι. Ο καπετάνιος Cook έχει επίσης έναν ποδηλάτη πεταλούδας που ταξιδεύει στον ποταμό Murray. P & O Αυστραλία πέρα ​​από τα πανιά Αυστραλία όλο το χρόνο.

Ακόμη ένα πράγμα. Η συναλλαγματική ισοτιμία για τα αμερικανικά δολάρια είναι καλύτερη από ό, τι στην Ευρώπη. Με όλες αυτές τις επιλογές, ποια είναι η δικαιολογία σας;