Επιλέγοντας μια γειτονιά όταν μετακομίζετε στο Λος Άντζελες

Το Λος Άντζελες είναι σαν ένα σύμπλεγμα πολλών πόλεων σε μια απέραντη μητρόπολη. Το βασικό σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών, παρόλο που ο Αγγελόνος βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό στην οδήγηση για να περάσει. Εξαιτίας αυτού, η επιλογή της σωστής γειτονιάς για να εγκατασταθεί είναι κρίσιμη και μπορεί να απαιτεί κάποιες συμβουλές ... και υπομονή.

Αν, για παράδειγμα, ζείτε στο Sherman Oaks, μπορείτε σπάνια να φτάσετε να δείτε τους φίλους σας στη Βενετία. Αν το διαμέρισμά σας βρίσκεται στο Culver City, μπορεί να φανεί σαν ένα τεράστιο ταξίδι για να δείτε ένα νέο εστιατόριο ή club στη Silver Lake.

Είναι σημαντικό να περιηγηθείτε και να εξερευνήσετε διαφορετικές γειτονιές , είτε είστε νέος στο Λος Άντζελες είτε ένας μακρόχρονος κάτοικος, αλλά η θλιβερή αλήθεια είναι ότι πολλοί από εμάς καταλήγουν να κακοποιούν στις μικρές αντίστοιχες πόλεις μας μέσα σε μια πόλη. Επομένως, είναι λογικό ότι η περιοχή στην οποία επιλέγετε να ζείτε θα πρέπει να είναι μεγάλη κατάλληλη για τον τρόπο ζωής σας.

Επιλέγοντας μια γειτονιά στο LA: Ένας πίνακας ελέγχου

Εδώ είναι μερικές κρίσιμες σκέψεις όταν επιλέγετε πού θέλετε να ζήσετε στο Λος Άντζελες.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της γειτονιάς

Το παρακάτω είναι μια γρήγορη κατανομή μερικών κεντρικών περιοχών στο Λος Άντζελες. Κάντε κλικ στους συνδέσμους για περισσότερες πληροφορίες για κάθε περιοχή. Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι τοπικές τοποθεσίες είναι καλά εδραιωμένες με τα φορτία της ιστορίας.

Μπέβερλι Χιλς

Πλεονεκτήματα: Εξαιρετική σχολική συνοικία. καθαρή, περιποιημένη περιοχή? καλό για τους πεζούς και το περπάτημα. στα διαμερίσματα, υπάρχουν πολλές θέσεις στάθμευσης για ένα και δύο ώρες δωρεάν. η στάθμευση είναι γενικά πολύ εύκολη, εκτός από το κέντρο λιανικής πώλησης. πολύ ασφαλή, πολύ θεωρείται γειτονιά.

Μειονεκτήματα: Εξαιρετικά ακριβό, φυσικά (δεν πληρώνετε μόνο για τη στέγαση, αλλά και για τον ταχυδρομικό κώδικα)? η κίνηση και η στάθμευση μπορεί να είναι φρικτή γύρω από το κέντρο λιανικής.

Brentwood

Πλεονεκτήματα: Όμορφη, καλά διατηρημένη, οικογενειακή γειτονιά σε μια πολύ καλή σχολική συνοικία. η στάθμευση δεν είναι γενικά θέμα. και είναι μια ωραία βόλτα στις παραλίες από εδώ μέσω Ηλιοβασίλεμα.

Μειονεκτήματα: Δεν είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για singles? πέρα από την κύρια αγορά του Brentwood, δεν συμβαίνει τίποτα για εστιατόρια και καταστήματα λιανικής πώλησης. αυτή είναι μια από τις πιο ακριβές κατοικημένες περιοχές του Λος Άντζελες.

Κέντρο

Πλεονεκτήματα: Συναρπαστική περιοχή τέχνης με μια ισχυρή αίσθηση κοινότητας και αισθάνεται λίγο σαν τη Νέα Υόρκη, κάτι που είναι ωραίο, ειδικά αν είστε Manhattanite που λείπει από το σπίτι. μεγάλο μέρος του είναι προσβάσιμο με τα πόδια, το οποίο οι επισκέπτες του μηνιαίου Downtown Art Walk μπορούν να βεβαιώσουν.

Μειονεκτήματα: Τη νύχτα μπορεί να πάρει λίγο σκιερά και δυνητικά επικίνδυνη? βασικά χωρίς φυσικό χώρο και κήπους.

Χάνκοκ Παρκ

Πλεονεκτήματα: Καλαίσθητη αρχιτεκτονική παλιών κατοικιών. εύκολο να κάνετε περιπάτους στη γειτονιά.

Μειονεκτήματα: Δεν είναι πολλά από την άποψη των βολικά καταστήματα και εστιατόρια που είναι προσβάσιμα με τα πόδια? πολύ ακριβό και τείνει να είναι νησιωτικό.

Χόλιγουντ

Πλεονεκτήματα: Μεγάλα παλιά σπίτια με πρότυπα LA γοητευτικά μπανγκαλόου και ξενώνες; πλούσια με ιστορία της Λατινικής Αμερικής αρκετά κεντρικό και γεμάτο με εστιατόρια και νυχτερινή ζωή.

Μειονεκτήματα: Η πρόσβαση στο αυτοκινητόδρομο είναι κάπως περιορισμένη στα 101, τα οποία οι ντόπιοι γνωρίζουν ως έναν από τους πιό υποβαθμισμένους αυτοκινητόδρομους. ανάλογα με την περιοχή, το έγκλημα και τα ναρκωτικά μπορεί να είναι ένα ζήτημα. ώρα αιχμής συμβαίνει τη νύχτα καθώς και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Παραλία Μανχάταν

Πλεονεκτήματα: ωραία οικογενειακή κοινότητα; όμορφο παραθαλάσσιο περιβάλλον. κοντά στο αεροδρόμιο. μικρά πόλη vibe? χωρίζονται σε μίνι περιοχές με ειδικά χαρακτηριστικά. εξαιρετικό τρόπο ζωής για υπαίθριους ανθρώπους, με ευκαιρίες για εύκολη ποδηλασία στην περιοχή.

Μειονεκτήματα: Πολλές πορείες, ειδικά κατά τη θερινή τουριστική περίοδο. πιο ακριβό από ό, τι θα σκεφτόσαστε και σημαντικές μετακινήσεις εάν εργάζεστε στο κεντρικό Λος Άντζελες, ώστε να φτάνετε στον προϋπολογισμό σας εκτός αν εργάζεστε στον Νότιο Κόλπο. κοντά στο αεροδρόμιο, ώστε να υπάρχει κυκλοφορία που σχετίζεται με το αεροδρόμιο).

Miracle Mile

Πλεονεκτήματα: Μεγάλη γειτονιά για παιδιά και ζευγάρια που αγαπούν το σπίτι. τα σπίτια είναι γενικά γοητευτική αρχιτεκτονική της δεκαετίας του 1920, με πολλά δίδυμα και συχνά καλό χώρο αυλή? τα πεζοδρόμια είναι καλά στρωμένα για περπάτημα. κοντά στο 10 αυτοκινητόδρομο? η στάθμευση είναι συνήθως αρκετά καλή.

Μειονεκτήματα: Δεν είναι μια απίστευτα συναρπαστική γειτονιά για να βγείτε έξω, αν και υπάρχουν μερικά καλά εθνοτικά εστιατόρια. παίρνει πολύ ήσυχο το βράδυ, το οποίο μπορεί να είναι ωραίο αλλά και επισφαλές για εγκλήματα.

Σάντα Μόνικα

Πλεονεκτήματα: Σχεδόν κοντά στην παραλία, δεν απέχει πολύ από τις παραλίες Malibu? κυρίως για περπάτημα. πολλά εμπορικά καταστήματα. θεωρείται καλή σχολική συνοικία. Εξίσου κατάλληλα για singles αλλά και για οικογένειες, αλλά ίσως λίγο καλύτερα για singles.

Μειονεκτήματα: Η κυκλοφορία είναι φημισμένα κακή. για τα ξεχωριστά singles, η σκηνή νυχτερινής διασκέδασης, συνήθως προσανατολισμένη προς ιρλανδέζικα μπαρ και παμπ, μπορεί να φλερτάρει σε σύγκριση με το Χόλιγουντ ή την Ανατολική πλευρά.

Silver Lake και Echo Park

Πλεονεκτήματα: Εξαιρετικά ισχίο και μοντέρνα ανατολικής πλευράς περιοχές γεμάτες ζωή, δραστηριότητα και έντονη νέους ανθρώπους? περιέχει επίσης κάποιες πολύ όμορφες ρουστίκ θύλακες στους λόφους. χαλαρή αίσθηση της κοινότητας.

Μειονεκτήματα: Έγκλημα σε ορισμένες περιοχές? θέματα στάθμευσης; και πάρα πολύ νυχτερινή δραστηριότητα.

Η κοιλάδα

Σύντομη για την κοιλάδα San Fernando, η αστικοποιημένη κοιλάδα περιλαμβάνει Sherman Oaks, Van Nuys, Encino, Βόρειο Χόλιγουντ, λίμνη Toluca, Reseda και Burbank.

Πλεονεκτήματα: Προαστιακό αίσθηση? ιδανικό για παιδιά. πολύ πιο χαλαρή από την άποψη του νυχτερινού θορύβου και του χώρου στάθμευσης. πολλά εστιατόρια και εμπορικούς χώρους που βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση. βολική μετακίνηση για τους ανθρώπους της ταινίας και της τηλεόρασης που εργάζονται στην Burbank.

Μειονεκτήματα: Παίρνει εξαιρετικά ζεστό, 10 ή περισσότερους βαθμούς θερμότερο από τα διαμερίσματα, ειδικά το καλοκαίρι. αισθάνεται λίγο αποσπασμένο από το υπόλοιπο Λος Άντζελες, δεδομένου ότι οι λόφοι του Χόλιγουντ τη χωρίζουν από τη λεκάνη του Λος Άντζελες.

Βενετία

Πλεονεκτήματα: Απίστευτα γοητευτική τέχνη γειτονιά των καναλιών, boardwalks και στοές? κοντά στην παραλία. εκκεντρικός και Βοημίας, με ξεκάθαρη αίσθηση κοινότητας και ιστορίας.

Μειονεκτήματα: Το έγκλημα μπορεί να είναι ένα ζήτημα. αν εργάζεστε σε Burbank ή Hollywood, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μακρύ ταξίδι? τα σπίτια είναι γενικά μικρά για την τιμή που πληρώνετε, οπότε αν ψάχνετε για πολύ χώρο, αυτό μπορεί να μην είναι ο χώρος για εσάς.

Δυτικό Χόλιγουντ

Πλεονεκτήματα: Περισσότερο ή λιγότερο κεντρικό σημείο στην πόλη - όχι μακριά από το Beverly Hills, το Westwood, το Miracle Mile, το Hollywood, το Ανατολικό Χόλιγουντ, την κοιλάδα και το Laurel Canyon . πολλά εστιατόρια και επιχειρήσεις λιανικής στην περιοχή. στις περισσότερες περιοχές, αρκετά εύκολο να περιηγηθείτε με τα πόδια και το ποδήλατο, με μονοπάτια ποδηλασίας σε όλο.

Μειονεκτήματα: Τροχαίο πάρκινγκ και άδεια απαιτείται για μεγάλο μέρος του? σε πολλά μέρη, είναι εξαιρετικά δυνατά τη νύχτα. πολλά από τα διαμερίσματα είναι σφιχτά συγκεντρωμένα στυλ dingbat και τα συγκροτήματα έχουν τοίχους λεπτού χαρτιού.

Culver City και Δυτικό ΛΑ

Πλεονεκτήματα: Culver City είναι πραγματικά έρχεται ως ένας χώρος διασκέδασης για νυχτερινή ζωή και εστιατόρια? καλά δημόσια σχολεία? πολλά υπέροχα εστιατόρια που προσφέρουν εκλεκτική και εξωτική κουζίνα. πολύ καλό για οικογένειες και όλο και περισσότερο καλό για singles.

Μειονεκτήματα: Η κυκλοφορία μπορεί να είναι βάναυση, ειδικά αν βρίσκεστε κοντά στο νότιο άκρο (Pico και Olympic). ορισμένα τμήματα της West Side αισθάνονται ακατάπαυστα και βιομηχανικά, με αυλές ξυλείας, καταστήματα χαλιών και τα παρόμοια.

Westwood

Πλεονεκτήματα: Φοιτητική και οικογενειακή γειτονιά ιδανική για περιπάτους. πολύ καλά διατηρημένο και καθαρό? δεν απέχει πολύ από το 405, το Brentwood και τις παραλίες. εξαιρετική σχολική συνοικία.

Μειονεκτήματα: Εάν δεν είστε μαθητής, αυτό δεν είναι η πιο συναρπαστική περιοχή για να ζήσετε ως ενιαία? στο χωριό, η στάθμευση είναι ένα σημαντικό θέμα.