Επισκεφτείτε τον κώδικα USS στο Cleveland Ohio

Ο Κώδικας USS είναι υποβρύχιο SS-224 του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, που αγκυροβολεί στο Λιμάνι του North Coast του Κλίβελαντ, κοντά στο Hall of Fame της Rock and Roll. Ο Κώδικας USS, ένας Εθνικός Ιστορικός Χώρος, είναι το μόνο τέτοιο σκάφος που διατηρείται άθικτο και οι επισκέπτες ανεβαίνουν τις κατακόρυφες σκάλες μέσω των καταπακτών τους, όπως ακριβώς έκαναν οι ναυτικοί κατά τη διάρκεια του ενεργού καθήκοντος.

Ιστορία

Ο κώδικας USS ξεκίνησε τον Μάρτιο του 1943. Το υποβρύχιο των 1.526 τόνων και 311 ποδών είδε πέντε περιηγήσεις καθήκοντος κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου και πιστώθηκε με τη βύθιση δώδεκα εχθρικών πλοίων.

Αργότερα, ο Κώδικας USS χρησιμοποιήθηκε για αποστολές αναγνώρισης κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Ο κωδικός USS εγκαταλείφθηκε το 1971. Το 1976 μια ομάδα επενδυτών του Κλίβελαντ την έφερε στο Κλίβελαντ και άνοιξε το σκάφος στο κοινό ως μουσείο. Ο κώδικας USS είναι μνημείο των περισσότερων από 4.000 υπαλλήλων που έχουν πεθάνει σε αμερικανικά υποβρύχια.

Εκθέματα Shore

Στην ακτή δίπλα στο USS Cod είναι μια τορπιγιά με το ατμόμετρο Mark 14, το είδος που χρησιμοποιήθηκε στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Επίσης στην ακτή είναι μια έλικα των 580 λιβρών, με πέντε πτερύγια, που χρησιμοποιείται στον κώδικα USS. Εκτός από αυτά, είναι ένα περικοσκό της δεκαετίας του 1950, που στοχεύει στο Λιμάνι του Κλίβελαντ.

Επισκεφθείτε τον κώδικα USS

Το USS Cod βρίσκεται στο κέντρο του Κλήβελαντ στο North Coast Harbour, ανάμεσα στην Αίθουσα Ροκ και στο Roll Hall of Fame και στο Αεροδρόμιο Burke Lakefront . Το αξιοθέατο έχει περιορισμένο δωρεάν χώρο στάθμευσης δίπλα στον ιστότοπο, αλλά σας ζητά να χρησιμοποιήσετε το παρακείμενο δημόσιο μέρος εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε άλλα αξιοθέατα που βρίσκονται κοντά.

Λάβετε υπόψη ότι επειδή ο κωδικός USS δεν έχει περικοπές επισκεπτών του επισκέπτη, δεν είναι κατάλληλη για επισκέπτες με ειδικές ανάγκες ή πολύ μικρά παιδιά.

Εστιατόρια Κοντά στον κώδικα USS

Λίγα τετράγωνα μακριά από το USS Cod, μέσα στο Galleria, βρίσκεται το Cafe Sausalito, γνωστό για τις εξαιρετικές σαλάτες, τα μπιφτέκια και τα ψητά στη σχάρα.

Ξενοδοχεία κοντά στο USS Cod

Το USS Cod βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από μεγάλα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης, όπως το Renaissance Cleveland , το Ritz-Carlton και το Marriott Key Center. Το Holiday Express και οι σουίτες (check rates) είναι μια άλλη βολική επιλογή, ιδιαίτερα αν επισκέπτεστε το Science Lines και / ή το Rock and Roll Hall of Fame. Για λιγότερο ακριβά καταλύματα, δοκιμάστε ένα από τα ξενοδοχεία στο διάδρομο I-77 / Rockside Road .