Ποιά θα πρέπει να αγοράσω το BritRail Pass;

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα Pass BritRail προτού φτάσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει πρώτα να εξετάσετε για να βεβαιωθείτε ότι έχετε το πιο κτύπημα για το buck σας.

Συγκρίνετε τις τιμές για να δείτε αν χρειάζεστε πραγματικά ένα

Το Pass BritRail πωλείται για καθορισμένο χρονικό διάστημα ή σταθερό αριθμό ημερών εντός καθορισμένης χρονικής περιόδου (για 10 μη διαδοχικές ημέρες εντός 30 ημερών, για παράδειγμα). Κατά τη διάρκεια της περιόδου που αγοράζετε, το δελτίο προσφέρει απεριόριστο ταξίδι, τόσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερο αξίζει.

Αγοράστε ένα εάν:

Για να συγκρίνετε τις τιμές, ρίξτε μια ματιά στο δικτυακό τόπο της National Rail Inquiries και προσθέστε το κόστος των προγραμματισμένων ταξιδιών σας, χρησιμοποιώντας το φθηνότερο πρότυπο ναύλο ως μετρητή σας. Μην δίνετε μεγάλη προσοχή στους πολύ χαμηλότατους ναύλους προώθησης που εμφανίζονται συχνά. Αυτά μπορεί να φύγουν πριν αποφασίσετε. Κοιτάξτε, αντί για τις τιμές Standard Open ή Saver . Εάν θέλετε να κάνετε πολλές ημερήσιες εκδρομές , ελέγξτε τις εκτός αιχμής, τιμές - τόσο φτηνές επιστροφές ημερών ή εισιτήρια μονής κατεύθυνσης (ένα ζεύγος εισιτηρίων μίας πτήσης είναι συχνά φθηνότερα από ένα ταξίδι μετ 'επιστροφής ή επιστροφής).

Μόλις έχετε μια ιδέα για την τιμή των συμβατικών εισιτηρίων για το ταξίδι σας, ελέγξτε τις τιμές των διαφόρων δελτίων BritRail που προσφέρονται στο διαδίκτυο στο shopVisit Britain Shop.

Ποιο πέρασμα;

Το είδος του Pass BritRail που επιλέγετε εξαρτάται από το στυλ περιοδεία σας. Παρόλο που υπάρχουν πολλές παραλλαγές, οι δύο κύριες κατηγορίες είναι η διαδοχική μετάβαση και το Flexipass .

Δείτε πώς λειτουργούν:

Διαδοχικά περάσματα: Εάν θέλετε να γλιστρήσετε σε ένα σακίδιο και να παραμείνετε εν κινήσει ή αν αναμένετε να πάρετε φορτία μακρύτερων ημερήσιων εκδρομών από μια κεντρική βάση, θα πρέπει να επιλέξετε ένα διαδοχικό πέρασμα BritRail. Παρέχουν στον χρήστη απεριόριστο σιδηροδρομικό ταξίδι για καθορισμένο αριθμό ημερών. Μπορούν να αγοραστούν για 4, 8, 15, 22 ή ένα μήνα διαδοχικών ημερών ταξιδιού στα βρετανικά σιδηροδρομικά δίκτυα. Διατίθενται για ταξίδια πρώτης ή δεύτερης κατηγορίας. Αλλά να γνωρίζετε ότι το ταξίδι πρώτης κατηγορίας, όταν προσφέρεται, σπάνια αξίζει το επιπλέον κόστος, εκτός από τις πολύ μεγάλες διαδρομές όπου προσφέρονται γεύματα. Τα Διαδοχικά Περάσματα που προσφέρονται περιλαμβάνουν:

Flexipasses: Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να σταματήσουν για λίγο να εξερευνήσουν μια περιοχή πριν προχωρήσουν ή που θέλουν την ελευθερία να επιλέξουν πότε θα φτάσουν σε ένα τρένο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους θα πρέπει να επιλέξουν Flexipass. Επιτρέπουν έναν σταθερό αριθμό ημερών ταξιδιού - που δεν χρειάζεται να είναι διαδοχικές ημέρες - κατά τη διάρκεια περιόδου δύο μηνών και μπορούν να αγοραστούν για 4, 8 ή 15 ημέρες ταξιδιού.

Αυτοί είναι οι τύποι Flexipass που προσφέρονται:

Υπάρχουν επίσης περάσματα από τη Σκωτία και τη Νοτιοδυτική Αγγλία, καθώς και ένα δελτίο Λονδίνου Plus το οποίο είναι χρήσιμο για πολλές ημερήσιες εκδρομές από την πρωτεύουσα.

Και δωρεάν ταξίδι για παιδιά

Ως πρόσθετο κίνητρο για τις οικογένειες που ταξιδεύουν μαζί, το οικογενειακό δελτίο Free BritRail επιτρέπει σε ένα παιδί (ηλικίας 5 έως 15 ετών), με κάθε ενήλικο ή ανώτερο κάτοχο, να ταξιδεύει δωρεάν. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση γι 'αυτό, ζητήστε το μόνο όταν αγοράσετε το Pass σας BritRail.